Nem új gumikat kérdezett, hanem benzint. Az pedig Usain reggelije. Amivel az autó nem tud mit kezdeni, mert nem Usain szervezete dolgozza fel, de ettől még mérföldekkel jobb, mint az átlag napi reggeli. Ha érted.
Valójában sokkal jobb, mint a sima 95-ös, de a többlet oktánt nem tudja kihasználni az öreg 8 szelepes, de a 16 szelepes sem, de kevesebb a fogyasztás és tisztább a motor.
Ettől persze nem kell mindig ezt tankolni, de néha jól esik...
Nyugodtan teheted bele mind a kettő fajtát, egyiktől sem lesz baja, a 100-as a marketing szerint tisztítja az injektort stb. de ártani max. a pénztárcádnak árt, amikor a kúton fizetsz érte. Ennyi.
Ok. Szerintem Garfield úgy értette, hogy le kell vágni a gombot egy éles szerszámmal( vagy fűrésszel) és az szépen mehet a kukába(mert akkor szoktuk levenni, ha másik megy a helyére, különben nem kell) a helyére pedig jöhet az új...
Ha a kardánbox alatt a váltókarnál lévő műanyagra gondolsz, akkor azon, (ha mindenre jól emlékszem) oldalt van két csavar, meg egy a hamutál alatt. Van két patent elöl oldalt és talán ennyi. Ehhez a művelethez nem kell levenni a váltógombot sem, mert a váltószoknyát ki tudod akasztani és az átfér...
Köszi a tippet, de sajna nem vált be. Hiába húztam, próbáltam fordítani, de nem jött le a váltógomb. Valami más tipp? A szivargyújtót (12V táp), hogyan lehetne kivenni? A kardánbox levételére is jó lenne tipp.
Ismét egy hozzáértő segítség kellene. Még mindig 2004-es Thalia. A szivargyújtót hogyan lehet kivarázsolni? Ezenkívül a váltó gomb hogyan jön le? Odáig eljutottam, h kipattintottam a váltóállás jelző müa-ot, de tovább ?? A kardánboxot csak az oldal csavarok tartják vagy van valami trükk is, amire figyelni kell? Köszi, ha válaszol vki.
Sziasztok 1.4 benzines 2002 es évjáratból csöpög a benzin A motor magasságában a bölcsőre indítózáskor és nem indul el sajnos . valakinek volt hasonló tapasztalata ? Köszi
A baj az, hogy ez belülről kezd el rohadni majd, mert sima lemez. Ez van. Ha nem volt nagy pénz akkor ne búslakodj rajta. Nekem amikor kezdett az eredeti lemez kicsit "kápsztaleveles" lenni lecseréltem egy Walkerre. Mint kiderült nálam csak a külső vékony lemez adta meg magát a belső még menthető lett volna, de én belevágtam "flex"-el. A Walkernek olyan hangja volt, amit nem akartam hallgatni, inkáb kapott a régi egy új borítást és ennyi.
Értem, akkor így marad. Szeretem, hogy minden szaki odáig van magával és a szaktudásával, közben meg ilyen "munkát" adnak ki.... Szörnyű, hogy egy hozzá nem értő, kis utánaolvasással sokszor jobb munkát képes végezni. Mindent magam csinálok amit tudok, de ehhez sajnos nem voltak eszközeim...Mivel kellett volna felületkezelni?
Kicsit ferde, oszt'jóvan. Ha a munkadíj ezzel arányos volt, akkor ez már így megy ki. Ha lefújták cinkspray-vel a hegesztést, akkor nincs baj. Ha nem, akkor az még megérne egy kört és akkor tényleg tartós.