TUDTAD-E?...
...hogy Norfolkban (Kelet-Anglia)forgatták a Mylordot,és csak az első részhez "használtak" igazi házat?Az eredeti Meldrum-ház ma is áll a Holland Parkban,Londonban,amit csak az első részhez béreltek ki,a többit Norfolkban az Elstrre studiójában forgatták,ahol a BBCnek egy hatalmas terület áll rendelkezésére.Hetente 1 részt vettek fel 260 fős közönség előtt.
Dear Layout and Foti!
Nos itt vagyok,és még ma nekilátok a fordításnak!Holnap felteszek egy adagot és küldök még képeket is!Rengeteg van!A freemailemet üritem,úgyhogy próbáljátok mégegyszer elküldeni!OK?
Pusy
Aki hallja, adja át ! Layout égre-földre keresi.
Csak nem Gretna-Greenbe szökött megint ?!
Layout írja nekem, és a szívem szakad meg:
(előzmény. küldtem neki a Popyy által küldött képeket)
Drága Tiborom!
Tündériek a képek, de most látom őket először. Hogy itt nálam ezek még nem jártak, az holtbiztos. Még nem volt időm tüzetesebben megnézni, mert el vagyunk havazva, de ilyenekből kellene még egy rakással. És könyörgöm, azok az életrajzok, különösen az a hosszú, Wilson kapitányé, rendkívül hálás lennék.
Már kérdeztem Penelope13-at, Dzsynát az ICQ-n keresztül, de Poppy rejtélyes körülmények között nincs sehol. Eltünt, mint az a bizonyos szürke szamár abban a nagy ködben.
Rajtad kívül eddig 1 biztos pont van még és az Penelope13, aki gyorsan küldi az anyagokat és kitűnő fordításaival nagy segítségemre van. Meg is köszöntem neki illendően. Egyébként – ha nem is online – de vele is sikerült távcsevegnünk már ICQ-n keresztül.
Még egyszer köszönöm szíves segítségedet, és arra kérlek, ha véletlenül, valahol felbukkan Poppy Meldrum, légy szíves és azonnal irányítsd hozzám, én sajnos nem tudok e-mailt küldeni neki, mert mindig visszadobja.
Ez nem ilyen 1xű. www.kazaa.com-ot ajánlottátok, de arra a kérdésre, hogy milyen néven kéne keresni nem jött válasz.
Mylord szóra nincs találat.
rang-ra se, cseng-re se ?
Viszont abból a fél Sir Ralph mondatból úgy hallatszott, hogy egy nagyon hasonló hangú helyettest sikerült találni.
Mellesleg az érsek se változott, de hát nyilván hihetünk a magyar 12trees-nek, aki azt mondta, hogy az eltávozottakon kivül mindenki megvan.
Az volt igazán izgalmas, amikor egyperces előzetest adtak a 21. epizódról: sajnos főleg Madge beszélt, az ő szinkronhangja ugyanaz, ugyanaz Stokes-é is, Sir Ralph hangja viszont más lesz. Mindenképpen ünnepélyes pillanat volt: olyan képeket láttam a Mylordból, amiket eddig soha.
A piknik-részre visszatérve. "Itt Harrods élelmiszer-részlege" - ezt is nézzétek meg, ha arra jártok, maga a Harrods nem nagy szám, de az élelmiszer-részleg hihetetlenül néz ki (art deco-szecesszió keveréke), sajnos fényképezni tilos.
A legjobb Lady Mabel volt.
Ja es amikor Ivy segitsegre kerte Wilson kapitanyt. Mire o valami ilyesmit mondott:
-Egyenruhaban nem csinalhatok ilyet.
Ivy:-Nem tudna levenni az egyenruhajat?
Sziasztok!
Régóta olvasom a topikot, és nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Nem tudjátok, hogy idáig miért csak 20 részt lehetettt látni? Egyszerűen csak ennyire volt pénz, vagy volt egyéb oka is? A tegnapi rész egyébként lehetne akár befejező rész is, annyira eltalálták a végét.
A tegnapi csúcs-párbeszéd:
-Maga kicsoda?
Én vagyok az, aki a legrövidebbet húzta.- (Henry)
A poppymeldrum@freemail.hu visszadobja az e-mailt, ezért itt írok.
Nagy örömömre szolgálna, ha magyarra fordítva eljuttatnád hozzám ezeket az életrajzokat. Az sem baj, ha túl hosszúak. Nem vagyok semmi jónak elrontója - mindig ezt mondom. Ha szeretnéd, ezekből az anyagokból - természetesen a szép képekkel együtt - egy külön újságot is készíthetünk.
Külön a Te kedvedért.
Mit szólsz hozzá?
És kérlek erre az e-mail címre küldd az anyagot: sz.k.studio@axelero.hu
És kérlek ne tegyél rúzst a szádra.
És ha nagyon szeretnél kontaktusba kerülni (a magyar) James-szel, látogass el a fórumra feltettem az e-mail címét. (Igaz ebbe nem adta a beleegyezését, de remélem nem neheztel meg rám ezért.)