“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ez is szóba kerülhet, csak nem kell kilométeres cikkeket bemásolni, egy-két leglényegesebb bekezdés vagy egy rövid összefoklaló a cikkre mutató linkkel elegendő itten. Egyébként a László Petra-ügy egy műbalhé volt.
Biztos , hogy akarod ? Aztán majd nem mondod , hogy szétverték a topikod ? (Nem én , mert általában nem vesztem el a fejem .)
Szóval .... alapjáraton azzal nem tudok egyetérteni , hogy BTK-s lett a hajléktalan . Lehet dutyiba dugni , nem fagy meg , kap enni , de hajléktalan marad . Vagyis nem megoldás .
Ha fizikailag alkalmas rá , elmehet dolgozni , ha van lakcímkártyája , de albérletet nem bír fizetni .
Mi legyen a kártyanélkülivel , a beteggel , a mentálisan sérülttel ? Van megoldás ? Nincs .
Vagyis segítség valójában nincs , csak látszat-intézkedés . Takarodó a szállóra , oszt' nem látszanak .
(Látod Réce ! Nem bírtam megállni .... franc bele ! )
Az ilyet sose fogom megérteni . Miért kell halandzsázni ? Ki előtt akar az ilyen bizonyítani , hogy mennyire empatikus/segítőkész ? Vadidegen , sose látott nikkek előtt ? Beteges .
"László Petra: ami velem történt, az a 21. század legjobban megszervezett boszorkányüldözése volt – PS-interjú!
Nemcsak a korábbi munkáját, hanem kis híján az egzisztenciáját is elveszítette a PestiSrácok.hu operatőre, László Petra, akit a múlt héten jogerősen felmentett a Kúria, amely kimondta, hogy nem rugdosott migránsokat 2015. szeptemberében Röszkén. Kolléganőnk fejére dzsihadisták tűztek ki vérdíjat a nemzetközi szintre gründolt hisztéria legsötétebb időszakában, miközben a hangulatot keltők egy olyan embert – az állítólagos áldozatot – magasztaltak jóságos menekültként, aki a hírek szerint tevékenyen részt vett a kurdok elleni népirtásban Irakban. László Petra portálunknak beszélt arról is, hogy az N1 TV vezetésének esze ágában sem volt meghallgatni az ő verzióját, amit ma már megért, hisz a néppártosodás szemfényvesztésével kampányoló, ám valójában balra tolódó Jobbiknak inkább az volt az érdeke, hogy az őrjöngők elé vessék koncnak. László Petra reménykedik, hogy a bűncselekmény hiányában történt felmentő ítéletnek lesz olyan következménye is, hogy az eddig csak hazugságokat terjesztők kénytelenek lesznek egyszer közölni a tényszerű valóságot is az ügyben. "
Szerinted a világ nem mindentől szól? Mellesleg, amit én betettem pontosan egy olyan téma ami alapján, el lehetne elmélkedni jogról, bűnről, hazaszeretetről, stb. No ezért vetette ki valamelyik libsi gazember! Mert ezt a topikot is szét akarják verni!