A lakás már tele van keresztszemesekkel. A cserepeket használom, Az apró dolgokon nincs szívem túladni, így mindig morgok, amikor a konyhában kell törölgetnem...
A két szőlősnek lesz még 2 párja, azokon apróbbak a szőlőszemek, és ezt a 4 képet ugyanaz az ember kapja majd Karácsonyra. egyébként a többit is elajándékozom szépen sorban.
A galéria egyébként nem rossz ötlet, csak nem tudom elképzelni lakáson belül sehová.
Nézd meg lészi a keresztszemeseimet, olyan büszke vagyok rájuk...
a csendélet a tulipánok és az utolso szölö a kedvencem lett)))
te mit kezdesz ennyi képpel??-ajándék vagy van kis galéria a lakásodban?-én már bajban vagyok.itt a rengeteg képpel,most feltolultak kicsit...
Nekem nem működnek a linkek, és nem tudom, mit szúrtam el. Na megpróbálom még egyszer, egyenként. Illetve megpróbálom az elsőt, és onnan lehet tovább menni. Remélem.
Jó reggelt mindenkinek, és szépséges, kreatív új hetet!
Visszanéztem mindent.. gyönyörű, gyönyörű és gyönyörű. :-)))
Szombaton beszerzőúton voltam, kicsit vásárolgattam. Um. kőhatású festék, 690 Ft. Próbáltátok már? Egy kis festék, homok és egy kicsi cement, már kipróbáltam, megcsinálható.
Ami új, az a mozaik, vettem kétféle kéket csak kipróbálás szinten.
A cserepem, amit nemtok megmutatni :-(( : felül mozaik, a kétféle kék váltakozva. A háttér eredetileg diszperzit kis kékséggel. Erre ment rá egy klasz kis havas táj, aztán a hátteret mégiscsak ezüstre festettem. Nagyon tuti lett. Ajánlom a mozaikot mindenkinek, nem drága dolog, és mutatósan lehet kombinálni a szalvétával. Hobbiragasztóval ragasztható.
Főleg itt téma,gondoltam tehát ide írom,de egy kicsit OFF leszek.
Van egy művészellátós gipszkiöntőm,kocka alakú,sima felületű,hátlap nélküli-nek van írva a katalógusban és 1390-.Na én ezt a formámat el szeretném adni mert van belőle mégegy.Persze kevesebbért.Mondjuk egy ezresért.Ha valakit érdekel,dobjon egy emailt.
Bocsi,hogy ilyen biznicre használom a fórumot,de csinálhatnánk ilyeneket,ha valaki valami kreatív dolgát el akarja passzolni ,szerintem írjuk ide.
Ilyesmi a szalvétacsere is.
Ki mit ajánl még?:o)
Lányok !!! (fiúk ????)
Nagyon ügyesek vagytok!!! Gyönyörű az e heti "termésetek" olyan jó érzés nézegetni a képeket.
Szép hét végét jó munkálkodást mindenkinek
R
vettem tégla alaku a felszinén dombitásokkal homoritásokkal az üzlet által könek nevezett képkiöntöformát...tegnap bütyköltem virágokat fel rá.az egyenletlen felület miatt nehezen tapadt a ragasztoellenére is a szalvéta,de alakul..
még egy icipici helységet el is tudnék képzelni ezzel a bevonattal mondjuk azonos szinekkel...hamarosan mutatom az eredményt.