Azért más a feeelingje ha mondjuk itthon készíted el v ott kinn a tengerparton eszitek meg:D amúgy meg biztos vannak külön trükkök :D pl ők se tudnának fasza gulyáslevest :D mert azt csak mi tudunk igazán:D Most megnézem az oldalt:D Köszike Egyébként gyakran utaztok?
Nézzétek meg a sithonia-sarti.hu lapot! A menüpontokban is találtok egy rakás infot, a fórumon meg külön árakat is.
A görögös gyrost meg nem nehéz itthon sem elkészíteni, max. a husit felvágva teflonban sütöd meg, + sült krumpli, + tzatziki (joghurtos uborkás fokhagymás szósz), bele egy pitába és készen van.
Akkor ti már családos emberkék vagytok:D külön sajátbejáratú hálózattal:D:D:D ez jó ez tök ari:D Nos az biztos h fogok és lefagyasztok giroszt h itthon is azt egyem:D Egyik kedvenc kajám meg hát a görögsali:D de sajnos nem hiszem h ezt bárki is jobban tudja csinálni mint a Rockyjányom:D Jó citromosan h összehúzza azt is amit nem kéne:D és drágák az ilyen dolgok mint kaja?
Ja, ott egy kicsit msképp csinálják a gyrost. Ha tálban veszitek, keresgéljetek a tányér alján, mert ehhez is adnak pitát, kicsit megpirítva. Nem zöldségesen van mint itt, inkább szószféle krémekkel.
Ami még jellemző: a tenger nagyon-nagyon tiszta:)))))
A dumcsis részhez meg: persze mi is szoktunk a családban beszélgetni:))) Csak mióta több gép is van, + hálózatban is, + net is, hülyéskedünk...
Tudod a kiválasztásban két dolog játszott szerepet ... Ország szingen a GIROS :D egyzser meg kell kostolni a eredeti görög giroszt!:) (na jó azért más is van ott ami izgatja a fantáziánkat) Amúgy meg első lényeges szempont az olcsóság volt! 29ért kinn vagyunk egy hetet és a busz is benne van!
Egyszer mindent ki kell próbálni :D de egyébként ha ugy adódik telefonon ha ugy adódig gépen v a legjobb ha személyesen beszélünk:D Telepátiát azt még fejlesztjük de néha nagyon ráérzünk dolgokra:) Igérem kipróbáljuk a szomszédszobáschetelést :D aztán beszámolunk:)
Devil! Ott van persze, de jó hogy nem látszik a tenger, amikor az egy kicsit arrébb van. Figyusztok: hogy találtátok ki ezt a konkrét apartmant, ha nem ismeritek?
Rocky és Devil! Azért remélem nemcsak a gépen keresztül szoktatok dumcsizni:))))) Őszintén: ezt mi is szoktuk csinálni, és nemcsak akkor ha pl.én dolgozom és a srácokkal a neten beszélgetek! A szomszéd szobába a legtutibb chatelni:)))
Tudod ez gyereke válogatja. Ez pl. egy egész napos (11-20-ig) tartó program, 3x áll meg a hajó, de elöször mély víznél, úszáshoz, ugráláshoz. Ha mozgékony a gyerköc, akkor rövidebb idejü hajókázást kell választani. Van olyan is,a kinti irodában meg segítenek kiválasztani.
Egy ismerősöm volt nemrég Görögországban, ő is "csodákat" mesélt a hajókirándulásról. Kezdve attól, hogy nagyon király kajákat csináltak nekik a hajón, egész addig, hogy mindegyikük kormányozta is egy ideig a járművet :-)))
Szóval tényleg úgy néz ki, hogy azt nem érdemes kihagyni ;-)
Kevés pénzböl még nagyobb érdem az utat kigazdálkodni.
Amúgy ha ketten mentek, akkor last minute akciót is ki tudtok fogni, azzal még árban is nyertek. Ha szept.közepe felé mentek, kb.1 hónappal korábban érdemes körbenézni. Vannak a nagyobb görögre szakosodott irodák, ott biztos van hely vayg esetleg visszamondás.
Ha én 2-en mennék és még nem fizettem be sehova, akkor most tuti kivárnék. A fak.programok közül szept. végefelé a népszerüeket indítják. A Meteorás az eléggé az, de ha kevés a pénzetek, egy hajókirándulásra mindenképp érdemes elmenni.
A fak.programokról már utazás előtt informálódtam, ezt még ott helyben kiegészítettem, szóval ez ügyben kérdezz bátran!
A programok ára 20-25-30 eur általában. A legdrágább a búvárkodás (rendes merülés palackkal), az 45eur. A Meteora-túra 35eur + 2x2 eur a belépők a kolostorokba. Totál egész napos prgram, hajnaltól késő estig. Ezzel együtt megéri, mert nagyon-nagyon szép, ténylegesen felejthetetlen élmény: (a lányom pl. finoman szólva nem egy koránkelő típus, vele voltam már ott. Most hogy a párja is lássa, egyetlen szó nélkül felkelt hajnalban:))) Tehát mivel most is voltunk, mindenféle aktuális infoval szolgálhatok, kérdezz csak!
Ja, az időjárás: szeptemberben is lehet nagyon meleg, a 2. felében inkább normálisan meleg szokott ott lenni. Egy egész hétig nem szokott még rossz esetben sem vacak idő lenni.
most az az érdekes h mi szept 19én akarunk menni... mennyien vannak akkor és milyen az idő ott nemtod véletlen? nos az az érdekes h 28ért kijutunk busszal és van egy hét szállás is kicsit furin kevés nem?