Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1165

Szerintem nem a répán nem tudnak osztozni, hanem a bankszámlán. Ezt kellene belátni. 

Amikor apuci félrekúr, megnézheti magát a szerencsétlen. Ha nem milliárdos, úszik a kecó, a gyerek, minden, mert az asszony mindenre ráteszi a kezét, mehet szerencsétlen fickó a hajléktalanszállóra. (Anyóca! Témánál vagyunk)

De a gazdagéknál is megfigyelhető, hha apu félrekúr, busás kárpótlást hagy az elhagyott asszonynál, aki aztán a kárpótlásból annyi latin lovert vesz magának, amennyit nem szégyell. Régen nem érdekli a nőket a répa, csak a bankszámla! 

A ffiakat azért lehet sajnálni ebben az őrületben, mert szerencsétleneknek természetükben van a félrekúrás. Persze biztos vannak ffiak, akik megfelelnek az örök hűség mítoszának, de sztem fehér holló. Vannak, akik ügyesen csinálják, és mind a szeretőt tudják hitegetni, mind az asszony előtt tudják titkolni. Sztem ez az ami igazán lealacsonyatja, szextárgy kategóriába helyezi a nőket, ahelyett, h egyenrangú partnerként, társként tudnának együttműködni. 

Előzmény: dos48 (1156)
Black#00000 Creative Commons License 2018.11.07 -1 4 1164

Menjél köpni kecskepásztor.

Előzmény: Törölt nick (1163)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -4 2 1163

Ez nem lelkis nick?

Előzmény: Sorstündér (1158)
#80080lila Creative Commons License 2018.11.07 0 3 1162

Nem tudom menne-e harmadiknak? 

Ubersofőr New Yorkban, elég egyszerű ruházatban. Ez kéne a nagyságnak?

forintocska...... Creative Commons License 2018.11.07 0 3 1161

Ha te nő vagy keress egy pasit akinek van már több neje. És ott éld ki a hülyeség iránti vágyad. Amúgy ha jól belegondolsz, te itt a nőket csak a férfi szextárgyainak és cselédjének látod. Nem embernek. 

Előzmény: Törölt nick (1146)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.07 0 2 1160

Ha a migráció ellen tiltakozol, akkor leszel igazi feminista. 

Előzmény: Törölt nick (1155)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.07 0 2 1159

Ha felszeleteled a répád.

Előzmény: dos48 (1156)
Sorstündér Creative Commons License 2018.11.07 -1 2 1158

A diszlexiád kezeltesd! Ha meg direkt kitekered az írásaimat rendkívüli rosszindulatra vall nyuszika. Nos. Nincs a bigámiának a nők számára semmiféle előnye! Természetellenes. Az embernél a patriarchátusban jött létre, mikor a nő tárgynak számított, vagyontárgynak. A vagyonosabb férfiaknak volt csak több nejük. A szegényebb néprétegben viszont rendkívül sok volt a nőtlen férfi. Ezeket felszívták a különböző férfiak számára létrehozott vallási szervezetek kolostorai, és a katonaság. Ezek számára hozták létre a közös nőket, a prostitúciót. Vagyis szerencsétlen szegény sorú nők tömeges elrablásával a szexrabszolgaságot. Sok férfi rabszolgaként dolgozott, vagy utonálló zsivány lett. Ezt akarod a XXi szátadban? Ez az iszlám házassági modell a nők számára bezártságot jelent. Mert a vagyontárgyat védeni kell, bezárni, nehogy más férfi elrabolja. Aki ilyet akar annak  elment az esze. Régen a matriarchátusban is ahol a nők anyajoga számított ott sem volt többnejűség. 

Előzmény: Törölt nick (1149)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1157

vannak olyan nők , akik így élnek

https://youtu.be/z7QdfsabSCo

férfi helyett ez a kedvencük

dos48 Creative Commons License 2018.11.07 -3 0 1156

Mert több tündérke meg tud osztozni egy répán, több pasas meg állandóan összeverekedne a pinán. :))))

Előzmény: Törölt nick (1153)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1155

hol vannak itt feministák ??

lehet hogy én vagyok itt a legnagyobb feminista , annak ellenére hogy egy bizonyos nő zaklatással vádol 

Előzmény: robopassmeet (1154)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.07 -3 1 1154

A feminyisták hamar rádhúzzák hogy ffi vagy, ha nem az ő nótájukat fújod világoss? Kiátkoz a nőtanács:-))

Előzmény: Törölt nick (1152)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 1 1153

ha egy férfinak több női partnere is lehet , akkor egy nőnek miért nem lehet több férfi is ??

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -3 0 1152

De én lány vok, hányszor mondjam még??? 

Előzmény: robopassmeet (1150)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -3 0 1151

Egyébként meg, a többnejűségnek ott volt az eddigi történelmi tapasztalatok alapján létjogosultsága, ahol a férfi halandóság nagy volt (mert a közösség fennmaradásához és növekedéséhez meg kellett azért csinálni azt a min. 2,1 gyereket/nő).

Sztem megjelenhet szimplán gazdasági alapon is. A vagyoni/jövedelmi olló tágul, az erőforrások erősen koncentrálódnak. Előfordulhat, h pl. egy-egy jól szituált fickó két-három nőt is tud tartani, és azok még így is jobban járnak, mintha külön-külön lenne egy-egy kevésbé tehetős férjük.

Másrészről a kevésbé tehetősek is összeállhatnak többfős csapattá gazdasági, érzelmi alapon, h jövedelmük összeadódva erősebb csapatot képezzen, mint a kétszemélyes keresős modellek. A nők is a többszemélyes házasság felé orientálódnának a stabilitás miatt.

Az egyedül maradt fickók sajnos így jártak. 

Előzmény: Törölt nick (1147)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1150

Csak azt akarja mondani, hogy húzzá gumit, világoss?:-))

Előzmény: Törölt nick (1149)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 1 1149

Sok nickem van, de MISIRGUMI nincs. Nem iszlám, hanem európai, XXI. sz-i bigámiát reklámozok ;)

Előzmény: forintocska...... (1106)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -3 0 1147

Pont erről a dupla kibaszásról beszéltem. Ezért a trigámia. :-DDD

Egyébként meg, a többnejűségnek ott volt az eddigi történelmi tapasztalatok alapján létjogosultsága, ahol a férfi halandóság nagy volt (mert a közösség fennmaradásához és növekedéséhez meg kellett azért csinálni azt a min. 2,1 gyereket/nő).

Jelen állapotban nem ilyen nagy a férfihalandóság, tehát itt lesznek a bigámista házasságok meg a jelenlegieknél sokkal több incel és MGTOW.

Ami nem biztos, hogy előnyös.

Előzmény: Törölt nick (1146)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -1 0 1146

A magam részéről ezért is pártolom inkább a bigámiát... Lehet, h észrevetted, de inkább a női oldalon állok ;)

Három nő esetén már a harmadik, csapatból kilógó asszonyka könnyedén meg tudja fúrni a másik kettőt, és fordítva... Úgyh sztem a trigámia nem olyan stabil, mint a bigámia. Bigámia esetén az asszonyok két csapatnak is tagjai egyszerre. Egyszer a nagy, bigámiás házasság halmazának tagjai, és az azon belül létrejövő asszonyi közösség halmazának is tagjai. Nagyon jól tudják erősíteni egymást, ha okosak, és együttműködőek... Férjüknek olyan kaját, és szexet tudnak adni, h annak minden esze eltűnjön a fejéből... ;) Ha meg demokratikus a család, az asszony csapatnak ugye mindig két szavazata van a férj egy szavazatával szemben... Úgyh a bigámiát tulképpen egy dupla kib@szásnak is lehet tekinteni a férj részére, azzal, h azért jutalmul finom ételeket, és puncikat kap viszonzásul a monogám házisárkánnyal szemben... Ahol se punci, se kaja... 

Előzmény: Törölt nick (1141)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -3 1 1145

jajj, minnyá megsajnállak, hogy az a piszkosbüdösmocskosbüdöspiszkos nő nem tűrte mosolyogva, hogy zaklasd és nem tette neked szét a lábát, sőt, sírok érted egy patakot...

Előzmény: Törölt nick (1143)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -3 0 1144

Akkor emmá tipik matriarchátus.

Együttélő nők, a női közösség peremén élő férfiakkal, akik közül kiválasztanak egyet-egyet dugásra.

Csak gondolom a patriarchátusnak az a része, hogy a gyerek apja is nyilván lesz tartva, meg fog maradni, a beltenyésztettség elkerülése miatt.

Viszont a matriarchátus hosszútávon életképtelen, mivel a férfiak munkaerejét elpocsékolják.

Előzmény: baculum (1142)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -1 0 1143

tegyük azt hozzá , hogy a nő egyszer ököllel is megütött és azután jelentett fel

egyébként pedig a topik témája a világ változása 

Előzmény: Törölt nick (1139)
baculum Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1142

:-)

pont azé

Egyébként visszakereshetően :-) javasoltam, ill felvázoltam azt a hipotézisemet, hogy a nők egymással jönnek ki a legjobban :-) és a jövő a nők együttélése lesz.

Nyilván ha egy adott hímet elfogadó, választó nőket nézed, azok több ponton hasonló preferenciákkal kell rendelkezzenek, még ha külsőre látszólag el is térnek :-DDD.

Nem mindenben, de fundamentális dolgokban igen :-).

Előzmény: Törölt nick (1140)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1141

De akkor már miért nem trigámia?

Régi magyar közmondás, két disznó jól megfér együtt, három már marakodik.

Két nő faszán össze tud fogni a férj ellen, három már nehezebben.

Előzmény: Törölt nick (1133)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 1 1140

Mé röhögsz?

Felváltva tudják ellenőrizni. :-DDD

Előzmény: baculum (1138)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -3 1 1139

tegyük azt hozzá, hogy neked bírósági ítéleted van arról, hogy azt a könyvtárosnőt korábban zaklattad

egyébiránt ez nem kapcsolati erőszak, úgyhogy itt off a világodnak eme fájdalma

Előzmény: Törölt nick (1137)
baculum Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1138

"A férj nehezebben lép félre két nő mellől."

:-DDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -3 0 1137

egy könyvtárosnő miatt jelenleg ki vagyok tiltva a könyvtárból

a nő ezt azzal érte el , hogy a nevemben küldött magának egy súlyosan zaklató e-mailt

a könyvtár igazgatója pedig mérlegelés nélkül elhitte , hogy én küldtem a mailt , holott ez egyáltalán nem életszerű

Előzmény: Törölt nick (1136)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1136

Miért, te kapcsolatban voltál az illetővel, aki ezt csinálta veled?

Előzmény: Törölt nick (1134)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.07 -2 0 1135

Így akkor lepapírozódik, hogy egyes férfiaknak nem jut nő, mert a szaporodóképes férfi, illetve nőlétszám kb. egyforma.

Mert manapság is az van, hogy nős férfiak szeretői magukat kapcsolatban élőnek, foglaltnak gondolják, mert "el fog válni és akkor hivatalosan is együtt lesznek".

Ezt már csak én teszem hozzá, hogy na persze...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!