Hali Virgoncz!
Szerintem feltetlenul rogzitsetek az arvaltozas eseten mi a helyzet. Sajna en csak szoban kaptam biztositekot, hogy "Biztos, hogy nem fog emelkedni". Szerintem szamithatsz ra, mert febr. 1-tol kell fizetni regisztracios dijat. Ezt sejteti az is, hogy a Prima es az Authentique kozott csak az arban van elteres. Ez 300Eft!!! (A prima csak jan. 31-ig akcios, de ha megrendeled, addig valszeg nem fogod megkapni).
Egyebkent lehet, hogy tevedek de nem art az ovatossag.
Black11:
"Apropó egy kérdés, Authentiq és Authentiq Pluszos márkatársak, nektek működik a belső világítás kikapcsolás késleltető, mert nekem nem és a szervízben azt mondták, ha nem működik akkor nincs benne és nem is lehet bekapcsolni. Aranyos... "
Mukodni kell (authentique+). Bar volt vele nemi gondom. Mar tapasztaltam, hogy latszolag zart ajtoknal neha nem kapcsolt ki es a kozponti zar sem kapcsolja ki. (Mostansag mar nincs ilyen)
Hello márkatársak!
Bár eltüntem a mult év végén,a fórumot állandóan olvasom,nincs hozzászólásom minden rendben az autóval.Legutóbbi talán ez a leghitelesebb mérésem 6,8-6,9l/100km kb.30%város.Emlitette valaki a surrogást lájtos fékezésnél,nálam is megvan,egyébként a fékhatás prima.A müszerfalnál jelentkezett egy érdekes hang,gyorsitáskor és balra kanyarodásnál,türelmem végetértével az ottani kábelköteget megmozgattam azóta nem hallom.Másoknál is jelentkezett-e? -Mi van a matricával?!
Üdv! Gratulálok én is! De jó neked! :-))
Én pénteken megyek tesztvezetésre, aztán ha minden jól megy jövő héten megrendeljük mi is a Tháliát!! :-)) Egyébként hol vettétek? Mik a tapasztalataid a kereskedőről? Mire figyeljek majd átvételkor?
virgoncz
Sziasztok!
Tudnátok segiteni? Szeretném feltenni a Natira az üléshuzatot, de a két első ülésen van egy-egy forgató gomb, mely az ülés háttámláját állitja. Ezt a két gombot kellene levennem, mert az üléshuzaton van lyuk mely oda illik. Hogy kell levenni? Seeger-gyűrű fogja, vagy csak le kell rántani? Ti már vettétek le a gombokat?
Köszi előre is a válasz(oka)t!
Dénes köszöni a jókívánságokat, ma reggel meghallgattuk hideg motorral az autót. Köszönhetően a +2 °C-nak, nem volt olyan rettenetes a hangja, könnyen indult. Murphy urat csókoltatjuk :)) Holnap reggel megint "meghallgatás", aztán kiderül mi lesz.
Szerintük az izzítás OK, a vezérlésre gyanakodnak...
Gratulálunk az új autóhoz! :) Minden jótanácsunkat és információnkat láthatod, ha visszalapozol a fórumban. Nem vészes, csak 5913 hozzászólás, eddig mindenki kibírta :))
Üdv. a fedélzeten !
Nekem is ilyen gépem van csak akkor /2003.04./ még Oazis volt a "leánykori neve".
Sajnos eléggé általános kérdést tettél fel, így nehéz válaszolni.
Én is úgy kezdtem,hogy a gépátvétel előtt átolvastam itt az összes hozzászólást utána pedig a gépkönyvet az elejétől a végéig.
Amit pedig még mindig nem értettem, azt a kérdést feldobtam ide és mindig felhomályosított 1 márkatárs.
Legfontosabb talán,hogy az elején /1-2 ezer km/ ne pörgesd a gépet 3000 ford. fölé.
Jó olvasást /csak 5911 hozzászólás volt előtted / és jó autókázást kívánok az új géppel.
Lépj be a Tháliaklubba /thaliaklub.hu/
Részvét Diesel!!!!
A kérdőívet én is kitölteném, de a polici még mindig nem enged fel a honlapra, ha elküldenéd emilben!
Más:tegnap osonkodtam egy márkatárs után és nagyon bökte a szememet valami, mire rájöttem, hogy a kipufogó vége nem szemez velem, gyárilag le van vágva a kályhacső és LEFELE hajlítva.
A rendszám után nagyon új IUV diesel.
Na ezt a fejlesztési iramot, én is mit köpködtem tavaly elött mikor megvettem, és nem győztem pucolni a lökhárító alját!!!!!
Üdv mindenkinek
Nagya
Köszönöm a segítséget azoknak, akik kitöltötték a kérdőívet, jól jön a segítség :) Továbbra is szabadon lehet töltögetni, a jó ötleteket ne tartsátok fejben :))
Dénes befeküdt a doktor urakhoz, reggel megyünk egy közös hidegindításra. Addig is "dénespótló eszközként" egy Twingo-t adtak erre a pár napra.
Csak egy kérdés - visszaolvastam kb. 5-6 oldalt, de nem találtam ilyet- szóval ez az Assistance10+ átvizsgálás kb. mennyibe kerül? (1,4 8v)Kell-e valamire ügyelni?
Frissítettem a weblapot. Felkerült egy kérdőív, amit ha kitöltesz, segítesz a találkozó megszervezésében.
Kérek mindenkit, hogy töltse ki, minél hamarabb, hogy még januárban találkozhassunk! Közérdek ;)
Az en konyvemben azt irja, hogy 1,4 8v motorba 3,8L olaj kell es tenyleg ennyi is kerult be.
A napokban olvastam egy masik forumon: 2002 majusi Thalia ... 2003 tavaszan vegzett atvizsgalason kiderult, hogy a klimabol elfolyt a freon. Az oka: a hutoradiator elott levo hocserelot (igy hivjak? nem tudom biztosan) marta ki tel folyaman az utra szort so valamint az, hogy a tulaj csak havonta egyszer mosta le az autot.