Keresés

Részletes keresés

Leander Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1923
Pálmacserépnek hívják, így lehet, hogy könnyebben találsz. A múltkor láttam az Europark Intersparjában. Majd nézek :)
Előzmény: Kanbéka (1922)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1922
Nem tudja valaki, hol lehet Pesten - na jó, lehet Buda is:-) - olyan natúr cserepet kapni, ami magasabb és keskenyebb, mint egy cserép? Szóval nem tipikus virágcserepet akarok, hanem olyan izét na... olyan kaspó szerűt... Érti valaki, amit dadogok?:)))
sakkmatt Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1921
Camea, mi az a aqva lakk ? Hol lehet venni ?
caterina2 Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1920
Szia, egy kérdésem van: a tapétaragasztó az üvegre is jó? Vagy mást használjak?
Előzmény: Camea (1916)
frt Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1919
Ühüm. Na most aztán rendesen fel lettem világosítva, hálás is vagyok érte nagyon. Már alig várom, hogy vége legyen a munkaidőnek és már kocogok is a Margit krt-i boltba, hogy elverjem fizetésem jelentős részét...
Előzmény: Camea (1918)
Camea Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1918
A diszperzit volt foltos, ha nem fedtem le akrillfestékkel. Olyan szép márványos hatású volt. Most, hogy tettem bele egy kis lakkot, így szép egyenletes. Az akril az mindenhogy szép, csak kicsikét drága és a cserép az rendesen eszi.
Előzmény: frt (1917)
frt Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1917
Merthogy a sima akrilfesték foltos lesz, ha lelakkozod? Ne ijesztgess!!!
Előzmény: Camea (1916)
Camea Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1916
Közönséges tapétaragasztót használok (mindenféle hiper-szuper drága cuccot kipróbáltam, ez jött be leginkább). Cserepet alapozni pedig (mivel zabálja a festéket), diszperzitet temperával vagy hobbifestékkel színezve. Most már tettem ebbe a diszperzites trutyiba egy kis aqva lakkot is, így a vízállósága is immár vetekszik az akrillfestékkel, és nem lesz foltos, mikor a végén lelakkozom. Lakknak pedig aqva lakkot.
Előzmény: frt (1914)
frt Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1915
Nem azt vettem, hanem olyat. Brrr.... engem is megzavart a hó...
Előzmény: frt (1914)
frt Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1914
Láttam és vettem is bizony azt, szerintem is nagyon szép. És te már ügyi is voltál. Én még csak ma megyek venni akrilfestéket, amivel lemázgálom a cserepeimet, hogy aztán ráragaszthassam a szépségeket. Vettem viszont többféle gombás szalvétát. Annyira aranyosak, majdcsak lesz belőle valami. Te is a Plextol ragasztót használod?
Előzmény: Camea (1913)
Camea Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1913
Én már műveltem is vele valamit. Láttad (vetted) azt, amin fenyőtoboz, meg alma, meg narancs, meg fagyöngy, meg borostyánlevél van? Olyannal alkottam két félgömb alakú tálat anyukámnak (egy kisebbet meg egy nagyobbat), és karácsonyra telis-teli sütöm mézeskaláccsal.
Előzmény: frt (1912)
frt Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1912
Ühüm, pont annyiba került. Én csak 5 csomagot vettem, mindenféle színből, jajjj, nagyon boldogságos voltam. És volt még nagyon szép napraforgós, azt is magamévá tettem.
Előzmény: Camea (1911)
Camea Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1911
Hát asszem én írtam, igaz, hogy én a Kaposvári Tescoba járok. Most reggel néztem, itt is elkapkodták a dekopázsolók. 167 Ft volt egy csomag, olyan 7-8 félét vettem én is.
Előzmény: frt (1910)
frt Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1910
Halihóóóó!
A hétvégén beugrottam a Tescoba, valaki írta, hogy megérkeztek a karácsonyi szalvéták. Hát tényleg megérkeztek, gyönyörűek és sokfélék és nagyon-nagyon olcsók. Fusson mindenki, hogy még lecsaphasson rájuk. Az Auchant is végigvadásztam, ott viszont nem találtam szalvikat. Vagy csak én voltam a béna. Meglehet ám.... Pusza mindekinek!!!
Camea Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1909
Szalvéta is volt benn. 8-900 Ft.
Előzmény: tekiteknos (1908)
tekiteknos Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1908
és miylen árban voltak ezek a keretek, csak a kiváncsiság kedvéért?
Előzmény: Camea (1907)
Camea Creative Commons License 2002.11.04 0 0 1907
Szép jó reggelt, és szépséges, kreatív jó hetet mindenkinek ebben a randa időben.
Hópihe!
Én is láttam dekopázsolt képeket a hétvégén a vásárban. Nekem is ez volt az érzésem, gyönyörűen festett keretek (sehol egy folt egy bármi)és benn a szalvétá. Gyönyörű volt, de mégis olyan "üres".
Mivel most citrom szerelmes vagyok (Hópihe savanyú képe óta) hétvégén lefestettem a konyhát és lecseréltem a dekorációt. Az asztal és székek mögé citromos falvédő-szerűség került, meg a székekre ugyanilyen párna, és egy képkeretbe szintén ebből az anyagból került néhány citrom. A keret zöld alap aztán repesztő, aztán sárga a fedő. Gyönyörűen repedt. Szóval szépike.
Ami újság, textilt ragasztottam a gipsz képkeretbe persze tapétaragasztóval. A párom azt mondta, mikor látta, hogy "ni ez a szalvéta, majdnem olyan mint a terítő".
Előzmény: 4Hópihe (1904)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.03 0 0 1906
köszönjük:)))
Előzmény: 4Hópihe (1904)
HannaMela Creative Commons License 2002.11.03 0 0 1905
Szépek a munkáitok! Gratulálok!
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.03 0 0 1904
mutattam a piacon a férjemnek a kreativ sarokban a dekopálásokat.. azt mondta a mieink sokkal szebbek.
ott csak egyszerüen be van ragasztva egy kép egy lefestett keretbe....
Mindenki fogadja a párom gratulácioját)
Beebite Creative Commons License 2002.11.03 0 0 1903
Mai kreálmányaim: Egy sárga/kék repesztett képkeretben egy mókusos szalvétamontázs, amit ugyan azonnal el akartak kunyerálni, de mosmá' szőrös szívű leszek:), valamint egy sötétkékre alapozott cserépalj napraforgóval. Ha véletlenül szembe jönne velem egy digikamera, tényleg lefotóznám, de sajna...:(
:)
Előzmény: mzsperx (1901)
moes Creative Commons License 2002.11.03 0 0 1902
én csendben vagyok, mert egész nap dekupáltam :-) na jó, meg puzzlét raktunk.

lett kérem szépen egy mappa, meg 3 gipszkép. köszönet mzs-nek kiöntésükért! az első lett a legszebb, ez a kezdők szerencséje? mindenesetre én jól mulattam, kitapasztaltam, hogy egy nap jókedvvel 3 képet tudok csinálni, ha nekiállnék egy negyediknek, azt már utálnám... na szóval: van egy gyümölcskosaras (erős testszín háttérrel), egy karácsonyos, és egy zöld hátterű chillipaprikás. azt találtam ki az első kettőnél, hogy a gipsz úgyis fehér, nem alapozok, hanem körberajzolom a mintát, azt kihagyom a festésből, festek, lakkozok, majd a mintát odadekupálom. az ötlet jó, csak a kivitelezés nehéz. pont oda illeszteni a szalvétát, pont jól festeni, na meg a szalvéta nyúlik... szóval hogy is kell ezt csinálni?

a harmadiknál újabb ötletem volt: az egész gipszet lefestettem, mert a paprikákon alig volt fehér rész. és mielőtt felraktam volna a paprikákat, a fehér részeket hátul kicsit megkentem fehér temperával, és utána dekupáltam. ez így nem lett jó, de elég macerás.

na, valaki elárulja hogy is kell ezt szakszerűen csinálni?

sziasztok
moes, akinek még a horoszkópja is azt mondja, mostantól kreatív lesz :-)

Előzmény: mzsperx (1901)
mzsperx Creative Commons License 2002.11.03 0 0 1901
na, mi ez a nagy csönd???
Kanbéka Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1900
köszi, ez nagyon klassz, elolvastam, elraktároztam:-)
Előzmény: Caryota (1899)
Caryota Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1899
Sziasztok!
Vadonat új vagyok errefelé, csak most tervezgetem a cipősdobozaim megszépítését. Biztosan sokat fogok kérdezősködni.
Tulajdonképpen most a falevelek miatt írok, egy kertészeti honlapon olvastam nemrégiben arról, hogyan lehet úgy tartósítani a leveleket, hogy rugalmasak maradjanak. Gondolom, utána már nem csak sima felületet lehet vele dekorálni. Remélem, hasznát veszitek:
http://www.kertpont.hu/index.php3?menu=cikk&cikkid=184

Üdv: C.

tekiteknos Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1898
én is láttam már ilyet, de én mintha még drágábbra emlékeznék, egy pici képeért.
csodálkoztam is, hogy a természet milyen drága! kevés fantázia, és kézügyességgel!
Előzmény: 4Hópihe (1897)
4Hópihe Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1897
nemrég láttam néhány képet valami bucsu alkalmábol falevél dekopácstechnikával de a falevelek egy tájképet jelenitettek meg..
pl kacsa uszott a toban,körülötte fák és kanyargo ut...messziröl szalvétának gondoltam közelröl láttam,hogy falevél kompozicio...árában:3500volt.
Előzmény: bokor (1895)
Kanbéka Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1896
kíváncsian várom az eredményt, ha lehet, fotóval illusztrálva:-)
Előzmény: bokor (1895)
bokor Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1895
Meg tetszettek nyugtatni, hogy ötletem nem halva született, mihamarabb ki fogom próbálni, és engedelmetekkel tudósítok az eredményről! Köszönöm a tanácsokat!!!
Camea Creative Commons License 2002.10.31 0 0 1894
Én még annyira a kezdeteken próbáltam a falevelet, hogy talán lakkot sem tettem rá. Még csak azt próbálgattam akkor, hogy mi hogyan ragad. Egy cserép alátéten volt szalvéta, falevél, repesztés, un. "mintadarab".

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!