Szerintem diploma, szuletési anyakonyvi kivonat, onéletrajz kell majd, esetleg ajanlolevél. De ok pontosan megmondjak, mire van szukséguk. Ha hiteles forditas kell, szolj, én ezzel foglalkozom. traduction@evadeak.com vagy 0608658600.
Diplomabol az eredeti biztos kell és természetesen a hiteles forditas is, de a cég ugyis megmondja majd, hogy mit kérnek. Altalaban diploma, utlevél és szuletési anyakonyvi kivonat az alap.
Viszont jo tudni, hogy lakast berelni eleg nehez kezdo munkavallalokent, mert a tulajok altalaban a biztos (tobb eve vagy legalabb 6 honapja zajlo) munkaszerzodessel rendelkezo berloket reszesitik elonyben, es az is alapkovetelmeny hogy a lakber a fizetes egyharmadanal kevesebb legyen.
Én korábban internetes kávézóból írtam e-mailt a páromnak, de skypeoltunk is, ami ugye sokkal életszerűbb a telefonálással ellentétben és olcsóbb is. Rengeteg ilyen netes üzlet van itt Párizsban is.....megpróbálható ez a verzió is, ha van otthon gép és kamera...
Párizsban lakom kb. 2 hete...(18. ker. Blv. Ornano ) ...korábban már terveztem, hogy ide, Franciaországba jövök ki dolgozni. Most sikerült kijutnom. Sajnos a nyelvtudásom elég gyenge, ennek ellenére kérdezném, hogy egy McDonald's-ben mekkora gondot jelentene ez a hiányosságom. Budapesten 3 évig mekiztem, egészen jan. elsejéig. Szóval nem kezdőként próbálkozom. Tudom milyen a munka...akár éjszaka is. Esetleg, ha lenne olyan fórumozó, aki már dolgozott vagy jelenleg is dolgozik McDonald's-ben vagy hasonló gyorsétteremben kérem, legyen szíves írjon néhány sort a lehetőségekről, a feltételekről és a fizetés nagyságáról. Interneten regisztráltam már, mert úgy tudom néhány helyen csak így lehet jelentkezni. Sokat jelentene a segítség!!! A választ előre is köszönöm!
Egy francia cég keresett meg vezetői állással kapcsolatban,állásinterjún voltam már kétszer Pesten,aztán fél év után most hívtak fel,hogy érdekel-e még a munka. Elég komolyan veszik az ügyet,mert korábban felhívták a volt mukahelyeimet. Milyen papírok kellenek majd a munkavállaláshoz? Mit fognak kérni?
Január 25-27 koncertezünk két kisebb zenekarral párizsi klubokban! Szeretettel várunk titeket is, szívesen megismerkednék ott élő magyarokkal.http://www.myspace.com/iparkutyaha kérdésetek van: ballator@gmail.com üdv, Balázs
Mivel ennek a típusnak nem tudom a hivatalos nevét,így lefényképeztem.:)
Tehát a két pólus között felül ott kiáll egy 2,5-3cm-es henger a földelés.A vékony dugó belemegy,de a teljes körös csak akkor ha van ennek egy lyuk rajta.
Nyaralni szeretnenk Franciaorszagban. Kislanyunk vesedializis kezeles alatt all,a dializisgepet vinnunk kell magunkkal. A konnektorokkal kapcsolatban lenne szuksegem segitsegre. Milyen tipusu konnektorok vannak Franciaorszagban? Az a fajta "schuko" dugo van a gepen is,ami pl. Mo.-n a laptopokon,porszivokon vagy akar a hosszabbitokon is talalhato. Mivel a gyereket minden este gepre kell kapcsolni,a megerkezes napjan mar nem lesz idonk adaptert-atalakitot venni,ha a konnektorok nem egyeznek.
Tudtok errol valamit bovebben mondani?
Remelem erthetoen fogalmaztam,tudjatok mire gondolok.
én teljesen új vagyok itt és gondoltam írok, mert 2 hét múlva megyek ki Colomiers-be au pair-kedni egy családhoz :) tehát szívesen találkoznék Toulouse környékén élö magyarokkal!
Sziasztok családunkkal együtt szeretnénk kiköltözni farnciaországba,de egy-két kérdésre nem találtunk választ.Pl:Telket szeretnénk vásárolni és épiteni rá.Ennek mi a menete?Ha megvettük,tehetünk- e rá mobilhomot és ha odaköltöztünk tudunk-e munkát vállalni, lehet-e francia állandó lakhelyünk,bölcsibe és óvodába hogyan lehet beiratni a gyerekeket és ez mennyibe kerül?Előre is köszi a válaszokat!Csabi és Niki
A Carte vitale igénylésénél altalaban elfogadjak a szkennelt masolatrol valo hiteles forditast, igy nem kell az eredetit postazni. En hites fordito vagyok, ha akarod, irj privat a traduction@evadeak.com cimre, vagy hivj a 06 08 65 86 00 szamon. Elkuldod a szkennelt masolatot és max 2 napon belul elkuldom a hiteles forditast. Fizetni csekkel vagy bankkartyaval is lehet.
Elvileg a polgarmesteri hivatalokban is tudjak a hivatalos forditok cimet. Legalabbis igy volt amikor anno a hazassagkoteshez szukseges papirjaimat inteztem. papirjaimat inteztem
A szuletési anyakonyvi kivonatnak altalaban 3 honapon belulinek kell lenni. Kérjél egy magyart most ; 3 nyelven allitjak ki, igy nincs szukség forditasra.
Azert en bizom a francia nepessegben, s remelem, hogy nem o lesz Franciaorszag elso elnoknoje.
Teny nem buta no, nagyon jol beszel " a nep szavat mondja", de a programjabol nem igazan derul ki a hogyan tovabb, kritizal, nagyon jo politikus, de tarsadalmi, gazdasagi kerdesekben idaig semmit nem hallottam.
S nekem ez a antiszemita, rasszista szoveg nem nagyon tetszik, nem ilyen europaban akarom a gyerekeimet nevelni.
Sajnos van ilyen tapasztalatom...tehat a Cour d'Appel et le Tribunal administratif de Strasbourghoz kell elmenni, s ok megadjak az osszes hivatalos forditonak a cimet aki a kornyekeden lakik. En legalabb is, igy oldottam meg a problemamat amikor ki kellett csereltetnem a magyar jogsimat.
Azert ez egy kicsit furcsa , hogy ilyen hetkoznapi informacioval nemm rendelkezik a konzulatus?!