Keresés

Részletes keresés

Deashi Barai Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17296
A Diablo ki fog 2 napig tartani. Én is próbáltam.
Előzmény: Steve81 (17293)
Steve81 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17295
lehe,t hogy így lesz, meglássuk. mondjuk ha fórumokat fogok olvasgatni továbbra is, akkor jó az esély rá :))
Előzmény: Doktor Toka (17294)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17294
Figyu, én átérzem a helyzetedet. Megértem, hogy a raidelés (és pláne a farmolás) akármilyen jó, egy idő után céltalanná válik és akkor unalmas lesz és az ember inkább mást csinálna. De saját tapasztalatból mondom, hogy 1-2 hónap wow-nélküliség után az embernek elkezd baromira hiányozni az a világ és maga a játék. Ilyenkor lehet visszavenni egy casual szintre és felhúzni egy altot (reroll, saját példa) vagy pévépézgetni, stb... (pvp-zgetni?) Ahogy látom, aki egy komolyabb időt eltöltött a wowwal az nagyon nehezen tudja végleg abbahagyni. Én is fél év után kezdtem újra és vannak még így páran. Tényleg olyan, mint egy drog, iszonyat addiktív cucc. Szóval nehéz róla lejönni, hacsak nem találsz helyette valami hasonlóan addiktívat. És a Diablo 2 sztem nem az. (Allis lockodat továbbra is várom BS-en, keresd Torfint. ^^)
Előzmény: Steve81 (17293)
Steve81 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17293

én bő 2 évig toltam warctaft III-at, wow előtt, nem mondom, hogy ladder első 100-ban benne voltam, de azért elboldogultam vele :) most valahogy nem visz rá a lélek, túl akciódús az nekem :) igaz, hogy meg sem közelíti a wow-ot abból a szempontból, hogy 25 ember együtt játszásának a hangulatát igen nehéz bármi másnak túlszárnyallni.. viszont a war3-ban nagyon kell figyelni végig, jó ütemben építkezni, folyamatosan explorálni, figyelni az ellenfél mozdulatait, csatában meg kb 10x annyit kattingatni mint a wowban :)

de én diablo2-zni szeretnék, az egy jó kis agyatlan hentelés, jó az :)

wowhoz nem nagyon szeretnék visszatérni igazából. valahogy nem köt le most a gondolat, hogy jó lezs, 2 hetet beleölünk, és kinyiffantjuk lurkert, esetleg még 3 hét múlva solariant is, vagy hogy kiesik gruulból a kard, amire vágytam.. nem tudom miért, elvesztettem a motivációt. a héten voltam haverokkal párszor sörözni, és tök bejött :D

Előzmény: Doktor Toka (17289)
Zka Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17292
Beérném én heti 1 belogolással is csak az tartson 168 órán át :DDDDD
Előzmény: Doktor Toka (17291)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17291
Ezt úgy kell érteni, hogy csak napi 1-másfél órát? Én kb. heti 2x tudok beloggolni. NC :)))
Előzmény: Zka (17290)
Zka Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17290
Én is gondolkodtam ilyenen, tegnap is volt az asszonnyal egy balhé, nem a játék miatt igazából, de benne van az is, igazából terápiára szorul a kapcsolatunk, de azt nem lehet így játék mellett. Nem részletezem mert hosszú, meg offtopic.
Beléptem Horaszékhoz friss 70esként és szegények alig számíthatnak rám, van hogy napi 1-másfél órát vagyok meg ilyenek. Nagyon változó, hogy mennyit érek rá, amíg levelup volt, napi 5-10 órákat nyomtam, most meg 70 óta alig van időm :D :( Azér remélem ma 16-19 közt valamikor be tudok ugrani egy hc Mechára ;)
Előzmény: Steve81 (17287)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17289

Nyugi, pár nap múlva úgyis jönnek az elvonási tünetek. Aztán ha mázlid van átállsz casualnak és heti 2-3 alkalom játékkal lecsillapítod. Én próbáltam a wow3-at, de meg sem közelíti a wowot.

Előzmény: Steve81 (17287)
uncas Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17288
Ez a boss után nagyon komolyan elgondolkodtam hogy vegyek-e goldot. ^^ Nincs kedvem farmolni. :D

uncas.
Előzmény: Zka (17286)
Steve81 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17287

én pedig azt hiszem, abbahagyom a wowot. lassan egy hete nem játszottam, annyira nem is hiányzik, mint gondoltam. az a baj, hogy iszonyú sok idő elmegy rá, minden más kárára. ugye ha fellépek, akkor 2 okból, vagy raidelni, vagy farmolni a raidre. a raideléshez leülök, és 4-5 órán át ott kell lennem, bármi történik, ráadásul heti fix időpontban, ha egy specifikus bossból kell valami. a farmolást meg nem is részletezném..

igazából az egész játék hangulata fog hiányozni, hogy ott egy guild, csomó emberrel, akikkel jókat lehet dumálni közben, van ventri, stb..

na de egyzser minden véget ér. maradok dio2-nél vagy warcraft 3-nál, azt hiszem, azzal akkor és annyit játszom, amikor és amennyit kedvem van :)

Zka Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17286
Ismét szép leírás, asszem az én idegeimnek nem volna való ez a boss :D
Előzmény: uncas (17285)
uncas Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17285
Megint adós maradok a képekkel. Fél egykor beájultam az ágyba. Még egy ilyen rohadékot mint Archimonde... Nem kevés 10s-es harc, egy estés 180g repair költség. Azt hiszem megdölt az eddigi egy estés repair költség. WTB gold. Ha már így belejöttem írok is róla. :D

A harc nagyon jól indul, szép környezet ott van a Nordrassil (A világ fája gyengébbek kedvéért, és külön élvezet hogy Nordrassil vállasban veszek részt a harcban. :D ) Archimonde meg heggeszti egy zöld lézerrel. Semmi trash, nyugodtan lehet nézelődni, ilyen boss fight-ról álmodik az ember. Csak Te meg a boss. (Na jó Vash is ilyen, de itt olyan nagy nevek vannak mint Tyrande. :D ) A harc maga egyszerünek mondható, nincsenek fázisok, kevés boss tulajdonság.
A harc azzal indul hogy el kell kérni az istennő könnycseppjeit Tyranda-tól. (Tears of the Goddess) Inventoryban tartható useolós cucc, 2s-re csökkenti az esés sebességét mint pl. priestek levitate-ja, vagy mágusok slow fallja. 10s CD van rajta.
Archimonde legviccessebb tulajdonsága hogy néha kinéz magának egy embert és azt (meg a környezetét) ellöki, nagyon magasra meg nagyon messze. Ilyenkor kell használni a könnycseppet, nem tul hamar és nem tul későn. Inkább hamarabb és kapjon az ember egy kis falling damage-t, mert ha tul későn akkor szétkenődsz a földön. És ez rossz, nagyon rossz mint a késöbbiekben ki fog derülni.
A másik már nem annyira vicces tulajdonság az hogy néha elindít tűzkigyókat a földön, és azok random ember után mennek, de bármikor targetet válthatnak. Nem lehet kitargetelni, szal ha ugy gondolod hogy rád jön akkor érdemes futni. (Hasonló mint Mechanar utolsó elötti boss) Ha bennemaradsz vagy átfutsz rajta akkor sebez rajtad, és egy dotot is rád rak, ami eléggé fáj, de minden tickel egyre kevésbé. Ha belefutsz a közeli tóban akkor leszedi a dot-ot, de silencel 25s-re. Healerek jobban járnak ha kihealelik magukon, többieknek futni kell, és imádkozni hogy elérjenek a tóig.
A harmadig és utolsó, az egy curse. 2500-at sebez secenként, szal le kell szedni gyorsan.
Ja és majd elfelejtettem hogy van egy AOE fear minden 40s-ben. Ez akkor okoz gondot ha befearel egy tüzcsóvába. Mindenkinek alapfelszerelés a PVP trinket lehetőleg a 2 perces.

Na szóval a harc elindul, megjön az első ellökés, juppiiiii, splash. Öööö... Asszem késön nyomtam meg a könnycseppet. És akkor itt a slusszpoén. Ha valaki meghal, akkor Archi drága kap egy buffot (soulcharge) amit akkor használ amikor akar. Hogy mit csinál a soulcharge az attól függ hogy milyen kaszt halt meg. Nagy valószínüséggel wipeolja a raidet, vagy ha nem legalább még egy ember meghal, és indul is a dominó effektus.
Az első 10 wipe-nél még mondogattuk hogy tanulni kell a fightot, de azért kezdett érződni az ingerültség a hangulaton. A földön szétkenődés az nem sürün fordult elő, de azért ujra-ujra elöjött. A leggyakoribb, hogy a tüz bekerített embereket, nem vette észre, hátulról jött a tüz stb.
Az 10. wipe körül volt egy 66%-os try, mindenki felélénkült, és azután olyan fél tizenegykor volt egy 37%. A többiek ilyen 20% körüliek, lényegében, fél perces tryok voltak. A 37%-osnál elhatároztuk hogy menjenek a flaskok, kár volt, nem tudtuk megdönteni a rekordot. Volt még egy pár 40-50% körüli, de annyi.

Végszóként annyi hogy nagyon élvezetes a harc, elég könnyü is, de minden kis hibát nagyon durván megtorol. És akkor vannak az érdekes szituációk. Feldobás közben curset kap az ember, nekidob egy fának és felkenődsz rá, beledob egy tüzbe vagy ezeknek a kombinációi.

uncas.
Előzmény: Chaina (17283)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17284
Ok kösz :)
Előzmény: uncas (17277)
Chaina Creative Commons License 2007.09.12 0 0 17283
Majd ha lesz időm leshotolom Khest, a jelenleg épp mainként használt papomat nem, mert akkor elsírjátok magatokat a röhögéstől és én óvom fórumtársaim lelki egészségét :-D

uncas hol vannak már azok a képek??

Honorról meg annyit, hogy - szigorúan szerintem persze - legeslegtutibb az AV hétvége, szorosan utána az EoT. Ha mást nem csinálsz csak kihealeled azokat akik a honort adó elitekkel is foglalkoznak, már megérte és még csak nem is olyan unalmas. EoT meg az egyik privát kedvencem, de lehet csak azért mert még nem untam meg.

Előzmény: Doktor Toka (17271)
Deashi Barai Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17282
A 30 perc alatt megcsinálod a daily q-kat, AH, szöszmötölés, farm stb. Én csak AV_ra megyek (mentem).
Előzmény: uncas (17269)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17281
soha.
Előzmény: Dorinesz (17276)
Zka Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17280
Lécci dögölj meg. Kösz.
Előzmény: Foresters (17275)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17279
De kell érte tenni, meg kell várni, hogy kiessen, vagy meg kell venni. :)
Előzmény: uncas (17277)
uncas Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17278
Az asszem más battlegroup. Tegnap este nálunk queue volt. Lehet mert még tartott a WSG hétvége.

uncas.
Előzmény: Zka (17272)
uncas Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17277
Nem. :D Wand helyett Idolok vannak és nem kell érte tenni semmit.

uncas.
Előzmény: Dorinesz (17276)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17276

Sziasztok!

Jó rég nem jártam erre, igaz ez nem igaz, mert olvasni azért szoktalak benneteket.

De megint van egy kérdésem:

A druida meg tud tanulni wandot használni? És ha igen, hogyan? Mit kell érte tenni?

Előre is köszi a válaszokat.

Foresters Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17275
miben fejlődünk? nekem csak sok klikk kell hogy nőjjön az erdőm :)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17274
Nagyon ügyes próbálkozás, látszik, hogy fejlődtök. Még egy pár hét és már hozzá is szólsz a témához. :))) Tőlem biztos nem kapsz klikket.
Előzmény: Foresters (17273)
Foresters Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17273

Élljen a WoW! Nagyon sok ismerősöm játszik vele, nekem nincs pénzem rá :S na mind1.

erre kérhetek pár klikket? nő tőle az erdőm amit neten nevelek :)

http://phlongbow.act4trees.com

köszi!

Zka Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17272
Ah queue van? Pár hónapja mikor legutóbb voltam, 1-2 perc volt csak (QuelThalason)
Előzmény: uncas (17269)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17271
Amúgy mindenki rakhatna fel képet a karijáról csak hogy el tudjuk képzelni hogy nézhet ki. :))) Én majd rakok ha meglesz az olifánt.
uncas Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17270
Tegnap elvittem a downgrade chestet rakom fel a képeket ahogy hazaértem. :D

uncas.
Előzmény: Doktor Toka (17267)
uncas Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17269
De 30 perces queue-t nem akarok végigvárni. :(

uncas.
Előzmény: Zka (17266)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17268
jah healerkent egyebkent sokkal tobb honort lehet farmolni mint gondolna az ember.
Előzmény: Zka (17266)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.09.11 0 0 17267

Inkább a képeket küldjed AV-leecher. ^^

Előzmény: uncas (17265)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!