A rednyőny harmonikus fényhatásokat eszközöl a lakóhelyiségben. Kellemesen szemnyugtató szituációt hoz létre. Ahhoz meg farkasjuhászméretű granulátum, hogy egy új gardpóp szekrényre valót összepsórolt a mester, mert pl. én nem tudok ilyen eredményesen takarékoskodni.
én együttérzek a Mesterrel, én pár nappal ezelőtt költöztem új lakásba, itt jelentős takarításszituáció volt, de még mennyi lesz, mert csak ezután fogják kifesteni... brrr
Igazoltan volt távol a Mester. Hű, de kimerítő lehet egy ilyen lakásfelujitásiszituáció. Én is már évek óta gyűjtöm rá az erőt valamint energiát, nemkülönben a rávalót. A redőny nemcsak napbevágás ellen jó, saccperkábé a denevéreket is távol tartja, és nem kell Bélának lesben állni Citromka testi épsége védelmében.
Ja... azt még elfelejtetem, hogy azt borítékolnám, hogy saccperkb mit fog szólni ehhez a szituációhoz nanik Gt. (Ha egyáltalán idenéz). Csak nem jut eszembe semmi ötlet, hogy hogyan tudnám borítékolni.
Az utolsó mondat nem világos nekem ! A pók az végkimerülésen szokott lenni a falon?? Azt hittem jól érzi ott magát. Látszólag elég vidáman szokott ott szaladgálni, (amíg le nem csapom). De legközelebb majd jobban megnézem közelebbről.
Legszebb magyar szavak közé új szó kerülhetne megint : lakásfelújitásiszituáció !
Nem hosszú napló, de legalább napló. Jókora költségkiadásba kezdett a Mester. Egy beépitett gardróp akár ukcve 93-167000 forint is lehet. Redőny...uramatyám. A Mester nyert a Lottón ?
Lakásfelújitásiszituáció van és pl gardróp beépitett szekrény, illetve festés és rednyőny. Úgyhogy szinte többet dolgozom mint a munkahelyen. Citrom különösen a redőnynek örül, mert igy kényelmesebben szunyókál ha nem vág be a nap. Majd irok még, de most a végkimerülésen vagyok azaz pók a falon.
Azt hallottam, hogy Pesten soha nem látott bringás tömeg gyűlt össze tegnap. Úgy látszik a szép idő is kedvez most az ilyen bringás rendezvényeknek. Viszont azt is hallottam, hogy nem okozott osztatlan elismerést mindenkiben ez a rendezvény. Mindenesetre amikor hazafelé tendáltam tegnap délután, 6-7 óra tájt, akkor a város minden pontján a belváros felé szállingózó bringásokkal lehetett találkozni. El tudom képzelni micsoda kritikus tömeg lehetett ott bent.
Úgy látom, napl nem volt, de a Kritikál mász megtörtént. Jó sok biciglis összegyűlt, saccperkábé voltunk annyian mint a tavaszin, pedig az sem volt kismiska a létszám tekintetében. De majd a hivatalos honlap biztos közvetiti, hogy mennyi volt az annyi. Én nyolc ismerősömmel tekertem együtt, akikkel a Fanatic Bikeride nevezetű, áltlában szombat esti bringázásokon ismerkedtünk össze. Ez olyan mint a Kritikálmász, csak jóval kisebb.