ezerszer suxx, paulina, most asszem kénytelen vagyok átengedni a többi rajongódnak...remélem azé szerdán lesz pár perced rám...esetleg hétvégén még mekkisértelek..jó lenne nálad kopogtatni..
Édes paulinám! Lekkésőbb jövő szerdán bisztos kopogtatok, hacsak nem akarsz esetleg hétfőn mindenáron gyógyir lenni a másnaposságomra, mikor is feltehetőleg egy moziban heverem ki a vasárnapi nosztalgiadömpinget...az emlékek és a sör keserű izét...izé...izé..
Paulinkám, neked mekk igy a távollétedben meggyónom, hogy bezony igen szégyellem magam még mindig a péntek délutániak mijatt....ennél jobban má csak aszt szégyellném, he most nem kéne szégyellnem semmit...
mielőtt megint nekitrubadúrizálnám magam, közlöm az érintettekkel, hogy vélhetőleg hibás zsabkalkulátorom számitásai szerint vasárnap a 16. (???) éreccségi évfordulóra leszek hivatalos, úgyhogy ezennel ünnepélyesen és nagylelkűen mekkbocsájtok a 15-re tippelőknek...
Csak tunnám, ki a fenének jutott eszibe 16. évfordulót avanzsálni?
Unlak? Soha.
Sekszpír meg jó fazon, csak egy kicsit alacsony hozzám. Szerintem ő még a saját szülőházához is alacsony, legalábbis szinte le kellett hajtani a fejünket, hogy közlekedni tudjunk benne. Egyébként meg ha nektek szabad mindenkivel flörtölni... :)
jó rendben. és mi a vételár? egy ártatlan pillantás....egy puszi....estleg egy csók....vagy valami egészen más???
na figyu béla, most engem itten ellöknek már nagyon, de nemsokára visszafoglalom a helyem...addig itt maradsz???? nagyon remélem...
ha nem tucc, akkor írd meg, mikor kopogsz legözelebb, mert már olyan rég...:(