nagyon úgy néz ki h. nemtudok holnap menni a meccsre,ledöntött valami vírus,nemhiszem h. holnapra meggyógyulok:(
a REACot meg kell verni!!!
HAJRÁ LILÁK!
erre már énis gondoltam,Nyír1háza ellen valahogy nem fordultunk kapura...Bár bízom benne h. inkább csak hullámvölgy,nemhiszem h. egy fiatal srácnak egészséges azt mondani h. "játssz szarul"...Jövő7en REAC ellen játszunk hazai pályán,nyerni fogunk...remélem.Mészöly Géza pedig látni fogja,h. kellett volna tavaly is játszani,és hogy a szar védekező focija nem vezet sehova.(tavaly ő volt az edző,kritikán aluli volt a játék 1-1 meccset leszámítva.)
HAJRÁ LILÁK!
Van egy olyan megerzesem, hogy szolva lett a fiuknak, hogy "csak" benn kell maradni. Szerintem a tulteljesites miatt van ez az egesz... Mindenesetre igy is szep helyet foglalunk el!
holnap Hévizen játszunk,nagyon jól jönne egy győzelem(az mondjuk mindig jól jön),h. visszajöjjön a fiúk önbizalma,az utóbbi időben valahogy nem mernek játszani.
HAJRÁ FÓT!
tény hogy sajnos megérdemelten nyert a Nyírség,az a baj,h. a 2.félidő hajráját leszámítva nem sok elképzelést láttam a csapat játékában.De nem baj,ennyi még belefér,jövő7en Hévízen javítani fog a csapat,érzem!vagy legalábbis nagyon bízom benne...
HAJRÁ LILÁK!
Szerintem nem csak a serultek jatszottak kozre. Nagyon nem ment egyebkent sem a jatek sajnos.
Az elso gol meg les volt. Lehet maskent alakul, ha azt nem nezi be a bukovics...
Remélem, hogy valóban rövid lesz a hullámvölgy.
semmi baj ,nincs abban, hogy a juniorok kétszer kikapnak egymás után, csak az arányra kellene vigyázni.
Bocs, már nem láttam a beírásod. Legközelebb benne vagyok!
Sajnos 4-0-s vereséget szenvedtünk a meccsen, gyengén muzsikált a csapat, megérdemelten nyert a Nyíregyháza.
Az első gólt a szerencsétlen Bukovicson és partjelzőjén kívül mindenki lesnek látta. Ha azt nem adják meg, talán más a vége...
Jó lenne ebből a hullámvölgyből minél előbb kilábalni!