Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
1. minden benne van az alapcsomagban ahhoz, h számítógéppel összekötve fel tudj tenni ilyesmiket. mondjuk a filmek előállításához sajna kellenek majd segédprogramok...
2. biztos van, én egyelőre megúsztam egy autómagnós összekötővel. másra egyelőre nincs szükségem, talán majd ha már végleg szétrohad a kis bőrtokja.
3. nem. még a magyar nyelv is benne lesz!
bár a topicba írt már be olyan arc, akinek a garival volt szivornyája.
Gondolkodóba estem,hogy beszerzek ( from the USA ) egy 30GB-os iPod-ot...de nem értek hozzá ezért lenne előtte egy-két kérdésem hozzátok.
1. Ha fotókat és videókat is szeretnék rátölteni majd, ahhoz kell valami külön eszközt / kábelt / szoftvert beszereznem vagy az "alapcsomag" tartalmazza a hozzávalókat ?
2. Tudtok ajánlani egyéb hasznos,praktikus kiegészítőt amit érdemes megvenni hozzá ?
Nem egyszerre kell rátolni a 30 gigát. Nekem inkább a berendezés, helyes tag-elés az időrabló. Ha már az kész, mit sem számít, hogy 1-2 órára ott hagyom a gépet, h feltöltődjenek a zenék. De mondom, ez a ritka, mert ez egy tonna album egyszerre történő feltöltését jelenti. 4-5 új album update (hetente, 2 hetente) simán hamar megvan, nem az a 10 perc számít, amivel az USB2 ilyenkor gyorsabb lenne.
2002-ben volt top-on, azóta nem fejlesztem, mert még mindig ugyannarra és ugyanúgy használom, amire már akkor is teljesen jó volt. Igyekszem mindig csak azt cserélni, amit már mindenképpen szükséges. Most pl akkor egy USB2-t veszek. :)
Egy USB 2 kártya nem lehet több mint 2-3 ropi, de lehet, hogy egy Win újratelep + korrekt driverek megoldja a dolgot (persze a sebesség kisebb, mint USB2 -n, USB 1.1 jóval lassabb). (Jó lennetudni, milyen géped van)
Épp akartam kérdezni, hogy mind a 6 (8) USB portot végigpróbáltad-e, mert az előlapiak néha nem szeretnek működni...csak féltem hogy én lennék a hatodik aki ezt a tanácsot adja :)))
Pedig van olyan, szerintem nem is kevés. A lényeg viszont, hogy az USB gyártási költsége kisebb, illetve kevesebb áramköri komponenst igényel, így egy picit még kisebbé tehetők az iPodok.