Keresés

Részletes keresés

titkos524 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2043
Én a kiöntés előtt ki szoktam mosni a formát mosogatószerrel. Elvileg akkor könnyebben kijön. Ha nem segít, próbáljátokmeg másik gipszel. De az is lehet, hogy csak türelmetlenek voltatok, és még egy kicsit tovább kell várni a kiszedése.
Előzmény: johevi (2041)
kockasfulunyul Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2042
Köszi, mindjárt próbálom is. :-))
Előzmény: 4Hópihe (2040)
johevi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2041
Szasztok.
Segítsetek lécci. A nejem tegnap sírógörcsöt kapott, amikor egymás után 3 kép ragadt bele a kiöntőformába. Nem az egész, csak éppen annyi, hogy ki lehessen dobni... Mennyi képre jó egy forma ? Lehet vlamivel kenni a belsejét, hogy könnyebben kijöjjön a forma ? Esetleg az uj gipsz volt rossz ( ugyanolyan modellgipsz volt, de uj csomag ) ? Előre is köszi.
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2040
ez a válasz. a szivaccsal kell ovatosan csavart mozdulatokkal kialakitani a márványhatást.
Előzmény: kockasfulunyul (2039)
kockasfulunyul Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2039
Ez most vicc volt, vagy válasz? Technikát tudtok mondani?
Előzmény: 4Hópihe (2038)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2038
szivaccsal))))
Előzmény: kockasfulunyul (2036)
Miya Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2037
frt! épp a hétvégén vettem az OBI-ban. Máshol én sem találtam...A márkája: BONDEX BBZ Acryl-Lack. Tompa, selymes fényű és 2300 Ft körül volt az 1l.
kockasfulunyul Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2036
Meg tudnátok mondani, hogyan kell csinálni a márványosítást? Egyikőtök cserepein láttam, hogy volt egy alapszín és arra volt rávive egy másik, de foltosan. Hogyan késül ez? Szivaccsal rányomogatjátok? Köszi.
Camea Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2035
Budapesten nem tudom pontosan, de teljesen közönséges festékes, háztartási boltban. (esetleg OBI)
Előzmény: frt (2030)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2034
még türelem)
lehet,hogy a mai postával megjön...
Előzmény: Camea (2033)
Camea Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2033
A francba. (Nem szoktam ilyent mondani, de most...) Az öcsémnek most akarok feladni egy csomagot Bp-re, de igencsak meginogtam.
Feladóként rajt van a címem (vagy a munkahelyemé nemtom), tehát, ha téged valamiért nem találnak, akkor visszahozzák nekem. Remélem.
Küldtem már kolléganőnek úgy levelet, ide Kaposvárra, hogy visszajött azzal, "ismeretlen" és teljesen jó volt a címzés. Reméljük, hogy előkerül, de a következőt csak ajánlva küldöm, azt valamennyire nyomon lehet követni.
Előzmény: 4Hópihe (2032)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2032
nincs még itt Camea.
már kezdek aggodni.és nincs rola mentésem a gépben..
Előzmény: Camea (2031)
Camea Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2031
Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű... a hajó, a képeslapok...minden, nagyon ügyesek vagytok!
:-))

Pihe! Nos? Megvan már?

frt Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2030
Hali lányok!
Mondja meg nekem valaki, hogy nagyBudapesten hol tudok venni aqualakkot. Egész hétvégén kerestem mindenféle Tescoban, Auchanban, Corában, és sehol semmi. Segítsetek!!!!!!
dalia Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2029
Sajnos részletekbe nem bocsátkozhatom, mert félő, hogy olvassa a megajándékozandó... :)
(de majd mielött átadom még lefényképezem, úgy tünik "nagyüzemben" készíthetem őket a közeljövőben :)
Előzmény: titkos524 (2028)
titkos524 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 2028
Sziasztok, visszanéztem az elmúlt hét terméseit. Én is alkottam, csak bonyolult feltenni, így még várnom kell velel 1-2 napot.
Súsájngörl, szépek a képeid, a leveles nagyon tetszik.
Pihe, a hajós képed fentasztikus,
Piglet, gyönyörűek a képeid, a képeslepok nagyon tetszenek.

Olyan képeslepot csináltam, hogy rávasaltam karácsonyi képeket. Majd azt is megmutatom, csak eszembe jutott.

Dalia, Milyen keresztszemest varrsz?

4Hópihe Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2027
és milyen szépek...)))
Előzmény: Törölt nick (2026)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2026
bömzi Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2025
Oké, köszi, ott megnézem :))
Előzmény: 4Hópihe (2024)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2024
Bömzi ne haragudj amit feltöltök utána kidonbálom a gépröl.
a webshotsra is feltöltöttem probáld meg ott megkukucskálni...
Előzmény: bömzi (2020)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2023
a kreativ hirlevélbe kapcsolta valaki a filet átméreteztem a szalvétaméretre és kinyomatattam.
a festék tempera.kék fekete és fehér. a keretewt végig potyögtettem egyforma távolságokban és felfujt léggömbbel elkezdtem pamacsolni..ez lett az eredmény...
nagyon látványos..))
Előzmény: Miya (2019)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2022
És máris jobb belátásra tért:))) A pirosas keret tényleg jól kiemeli a képet. Viszont nekem a hajós még jobban tetszik. Hogy készült a kerete?
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2021
Pihe, most éppen nem műxik a képtár (francnyavalya!!!), de nagyon örülök, ha segíteni tudtam, komolyan mondom:-) Időnként visszanézek ebédfőzés közben, hátha jobb belátásra tér a tár.
Előzmény: 4Hópihe (2017)
bömzi Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2020
Én meg még mindig nem látom.. :((((

Pihe, pls, ha van időd meg kedved, léccci küldd át nekem mélen, hadnézegessemmeg.....
(úgyis nagyon uncsi itten, utálok hétvégén dolgozni, nincs mit csinálni, csak szenvedeeeeek)

unatkozóbömzi

Előzmény: 4Hópihe (2017)
Miya Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2019
4Hópihe!
Az a hajós kép (zuhataggal)nagyon tetszik!!! A kép szalvéta, vagy esetleg nyomtattad? A keretet mivel festetted? és hány színnel?
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2018
Csekélyértelmemböl kifolyolag elfelejtettem kinek igértem burda szabásminta télit.
viszont postáztam,remélem megkapta.jo lenne ha jelezné,akinek igértem,hogy tudjam nem keveredett el a postán...
Camea még mindig nem érkezett meg a csomagom....
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2017
elkészültem két ujabb képpel.
itt az utolso két kép
Aquila az utolso kép amihez kértem a tanácsodat, a pirosat és a feketét pacsmagoltam össze temperával,de lakk nélkül velurhatásu és tapintásu lett.scannelni nem tudtam,mert nem ismerte fel a scann,a foto pedig nem adja visza a valoságos látványt,de remekül bevált az ötleted-csodásan fest a kép...
cinace Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2016
Vadcic: Hasonlóan jártam, habár ez sovány vígasz Neked. De ha tovább mész, ráérsz, akkor a Margit körúton talán több ötletet és kedvesebb eladót találsz.
A minap jégport kerestem, mondta kishölgy nincs, de ajánlott, odavezetett, kiválasztott, mutatott, uolyat festékben, arányait tekintve olcsóbban, sőt még hulladék sincs és könyebben kezelhető.
Amúgy igyexem a forgalmazóknál vásárolni, főleg ha az nem az Art Export (fenti 2 üzlet).
Iyen a szalvéta : Villa Rustica Szentenrei 93. Hévhez közel. Csak itt is mint a fentiek nagykerében (Pest Erzsébet, Bíró Mihály u. 3) bélyegzővel lehet vásárolni. De, töredék áron és csomagban, és gyönyörűek. Próba cseresznye.

Üdv, mindenkinek, jó kopácsolást, jó hétvégét!

Előzmény: vadcicfbi (2014)
bömzi Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2015
Vadcic, teljesen igazad van, hiszen egy eladó alapban azért van, hogy MINDENKIT kedvesen és a lehető legtöbb segítséget nyújtva kiszolgáljon! Tőlem is elvárják, hogy ha a customer idetelcsizik, normálisan beszéljek vele, még ha lökött is és elegem is van! Akkor ezt mi is elvárhatjuk nem??! (Én különben attól mászok falra, ha mindenáron segíteni akar az eladó, holott én azt mondtam az első kérdésére, hogy először szeretnék körülnézni :))) ) Nálunk az egyik hobbyboltvan az eladó be is vallotta, hogy még ő sem tud mindent, de azért igyekszik utánanézni, ha valaki olyant kér, amit nem ismer... (- ő legalább akar :))) )

Az ártájékoztatást pedig köszi, így én is ki fogok nézni az Auchanba (mert ott a legnormálisabbak az eladók ebben a hejdejó városban).

Egyébiránt a hétvégi kreatívkodás az alvásban merült/fog kimerülni, így 2x12 óra után... de hétfőn majd alkotok (remélem!), aztán majd ha jövök este melózni (hurrá :( ), akkor beszámolok :))))

bömzii

Előzmény: vadcicfbi (2014)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.11.10 0 0 2014
1x is:Köszi Pigletnek a szalvétákat és hogy végre össze tudtuk hozni a cserét.

Én folyton olvasgatlak titeket és dolgozgatok is bár még nem lettek felrakva az új dolgok.
Most olvasom,hogy a 100-ft-os gipszárat ti jónak tartjátok!
Igaz,hogy én most egy 40kg-os zsákot vettem és az volt 1400-,ami 35.-/kgra jön ki,de ha 5kg-os zsákban veszitek egy akármilyen festékboltban,vagy a Tescoban,Auchanban az se lesz több mint 55-/kg.
Nagyon sok mindent meg lehet venni egyszerű hétköznapi helyen is ,mint amiket a hobbyboltok árulnak méregdrágán.
Én ha látok vmi nagyon drágát,előbb végig gondolom,hol lehetne hasonlót beszerezni.
Mert attól,hogy nekünk "hobby"ra kell,na akkor már fizessük is meg!-felfogás nekem nagyon nem tetszik.
Én például ki vagyok bukva a művészellátón mostanában.
Vidékről feljárok Budára,(mert a Ferenc krt.-i katasztrófa ,na de az se jobb.Hetek óta hiába keresek dekupázs ecsetet,nincs,ki tudja mikor lesz,stb.Amikor kértem elösször nagyképűen odavágta az eladó,hogy ott van.Mondom neki,hogy az csak szőrecset,a dekuecset meg szivacs.Ja,ezt viszik rá.De ha az nem az!Vagy csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató?
Nem volt kirakva állatbőrmintás szalvéta de csomagban volt(mellesleg a katalóguban darabra is hirdetik.)Na arra azt mondta a fickó,hogy nem bontanak ki,csak az van ami a polcra ki van rakva.Mellesleg több jön be nekik pénzbe,ha darabra adják,úgyhogy nem tudom ebben mi volt neki a biznisz.
Most is voltam,tömeg,kilométeres sorok,minden összetúrva,ha kérdez vmit az ember akkor ennyi a válasz:-Ha nincs ott a polcon akkor nincs.
Kössz!
Nem tudom,lehet,hogy én vagyok ilyen érzékeny,de már utálok bemenni,mert ami lelkesedés van bennem,ha bemegyek mind lelohad.Pedig ott ihletet is kellene kapni,vagy nem?
Nem tudom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!