Na, f*sza, miért nem kérdeztelek meg előbb, Gyöszivel motoroztunk ma egy kicsit /aszfalton, mielőtt valaki felhördül hogy miért nem írtam be ide egy programlehetőségnek ;)/ és neki kellett volna, de szerintem nem baj, holnap nézd már meg légyszi, mert úgy is összefutok még vele valahol a közeljövőben, legfeljebb akkor adom oda neki?! :O
Na, erről jól lemaradtam, főleg hogy még ilyen csatornám sincs, de azért jó hogy beírtad, úgyhogy máskor is írd be /főleg hogy másnak lehet hogy van ilyen csatornája/, hátha akkor majd előbb kapok észbe, na meg hogy addigra lesz már ilyen csatornám is! ;)
Nekem 15elöl 45 hátul. De sztem próbáld ki először csak az elsőt 15-re cserélni. Ha nem válik be ne szidj. Apropó a lánckerekeket a képeken látható ÜBER VERSENYZŐTŐL tudod beszerezni.
Helló Kupic! Már nem emlékszem tisztán a szombat esti Beállitásokra.Lehet,hogy a sok söci miatt.Melyik lánckerék milyen legyen?Ha még egyszer elmondanád!
Jövő hét P-Sz-V Motorkiállítás Münchenben!!!Csüt. este indulnák,péntek kiállítás,akciós termékek begyüjtése.Este alvás Irschenbergbe (20 euro),vagy éjszaka vissza utazás.2-3 főre lenne szükségem!