Aki alám regisztrált és Free Agen játékosa van, annak mind küldtem szerződést, fogadjátok el! Aki nincs alattam az keresse meg a csapatot és jelentkezzen!
Ebbe a ligába keressétek: Eastern Europe Pro League (Zeta Conference)
Amúgy megvan még 1-2 levél amit csonti küldött és ott ottvan az "egész" csapat email cime, szóval oda kellene küldeni sztem egy körlevelet és gyorsabban menne :) ha kell akkor elküldöm neked a cimeket csak add meg a tiéd
Már 4-en vagyunk, akik biztosan kérnek ruhát. Várom a többiek visszaigazolását is. Minél hamarabb szóltok, annál hamarabb lesz ruha. Tempó...
Pötyi: Megbeszéltem a szabóval, lehet szó a szívecskéről és a fejedről ( bár utóbbiért többet kér, mint az egész garnitúráért, mert állítása szerint ez a szabász-művészet megcsúfolása ;-) ) és még extra meglepi, hogy ha megnyomod a szívecskét, akkor lejátsza a Kék Osztriga című, feledhetetlen slágert.
NYUL89: Név és telefonszám majd kellene. Thank you...
Megvan a csapat GOALLINEBLITZen! Bővebb információ a jelentkezésről este várható!
Kellene nekem egy (vagy kettő) ember, aki szívesen lenne a GM, aki segítene a csapat managelésében. Egy aktív, angolul jól tudó emberre lenne szükségem! (Elvileg lehet több is)
Srácok: Ezek a ruhák azok, amiket már egyszer feltöltöttünk a fórumra és most megint megtettük. Ezeket a szabó is megvarja nekünk ha a jó ég is úgy akarja. De még előtte annyi kéne csak, hogy mindenki aki kér ilyen ruhadarabot, az jelezze vissza a fórumon vagy Zitinek, esetleg nekem ( Pap Tomi ). Minimum 20 ember kell, aki rendel és ez ruhadarabonként értelmezendő. Szerintem 1. körben a póló a lényeg és a sapka, aztán jöhet a többi. A ruhaárakat még időben megmondom, de nem lesz egy eget rengető összeg.
Hazaértem a nyaralásból! Pap Tomi nekem megvannak a régi tervek! Adj egy email címet, amire elküldhetem és akkor meg tudod őket nézni! Amúgy minden fasza :D
Még 6 hely van a Fantasy Draften! Meghívó igénylés nálam!
Ha összeírsz nekem 20 embert ( én már vagyok egynek ), akkor megoldható a pulóver, a dzseki, a póló vagy amit akartok. A lényeg, hogy 20 fő vásároljon egy terméket.
Azokat a dolgokat nem csinálta meg az a cég aminek meg kellett volna. Csak igérgettek minket, poló volt, sapka, rövidnadrág, más nem nagyon. :((( Lejöhetsz mozogni nyugodtan de tudod egy idő után tagdíjköteles a dolog. :)
Holnapi azaz a pénteki edzés Rákóczifalván a hátsó pályán lesz 18.00-tól 20.00-ig. A műfüves egy merőadta víztenger. Jönnek a kecskemétiek is az edzésre. Juniorok szóljatok annak akinek tudjátok a számát és nincs nete mert én nem tudom mindenkinek a számát.
Milán, eladó meze csak MZ-nek van őt keresd meg mert csak az első garnitúra mezek eladók amik nálla vannak. Edzések szerda-péntek lesznek de csak junioroknak. csonti pedig szeptemberben jön haza de lehet hogy már augusztus végén.
Amúgy más müfüves pályákkal azért nincs ilyen probléma mert nem áll meg rajta a viz és megy tönkre tölle a "fü"... Ez nem az én okosságom hanem a gondnok mondta :)
Uraim. A sportcentrum megkért minket hogy mostmár tényleg hanyagoljuk a stoplis cipőt a műfüvesen. Tehát vagy sima talpú vagy a salakra való cipő amin kicsi stoplik vannak, azok jók a pályára . Van egy kis türelmi idő de nem sok. Én se értek vele egyet de mivel ők a tulajdonosok ezért ezt be kell tartanunk. Ha jól tudom akkor a szécshényin a zöld bolt mellet van egy cipész aki a sima talpú cipőből kis stoplis cipőt fabrikálni. Nem kérek kommenteket és nem kell azzal foglalkozni hogy a focisták milyen cipőben járnak. Szerintem nekik is szóltak a cipővel kapcsolatban. Ja és szóltak hogy a parkolást a parkolóban oldjuk meg ne a pálya mellet a füvön. Attól hogy más odaáll nekünk még nem kell és régebben nem is volt ilyen.