Vi! Te dolgozol a DAC-nál? Mert onnan már többször nézték a honlapomat. Zorró, te meg csiga vagy, ha nem tudod a módzsert, hogyan lehet eljutni cégem honlapjára. Egyébként ott részletesen láthatod az én könyvemet, de azóta már van új, meg egy új térkép is....
Sziasztok pubik.
Ha valaki végképp nem tudja, hogy mit vegyen karácsonyra (nem nekem!), akkor nézze meg cégünk honlapját. A címet nem írom ide, keressetek rám :-)
Mert amit én keresek, attól akár éhen is halhattok! :-)
Đuke, tudd, hogy én mindig veled vagyok. Tudodm, mint anno Vietnámmal, de az pl. erre nagyon ráfaragott.
A továbbiakban át kell rajta nézni, mint a kirakatüvegen, mertha szólsz hozzá, azt a magafajta primkó személyes sikernek könyveli el, ezt ugye meg nem engedhetjük meg magunknak...
ahogy nézem, eltűnt pár hozzászólás. 1: ez felér egy történelemhamisítással. 2: kezdtem örülni, hogy rajtam kívül van még legalább egy igazán őszinte ember, de mire hallelujázhattam volna, törlődött. nem tudom, ki csinálta, de minimum sportszerűtlen volt.
A méler démon visszadobálja a leveleimet, úgyhogy megírom itt, bár tom, hogy ez nem üzenőfal: a www.baja.hu-n találtam csomó mindent az ünnepről, úgyhogy most már minden megvan a dogához, mégegyszer köszi a segítséget! :)) Pussz! :)
hellóheló! tudom, pofátlanság csak olyankor előkerülni, ha kell valami, de nem tud valaki kedvezményes áron jegyet szerezni a novemberi cranberries koncertre? naaaaalécciléccilécciiiii