“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
A tankönyveket hurcolássza. Jól szituált középosztály, ruha, játék millió van mindkét helyen. Xbox, tablet, telefon, évszakonként 4-5 pár cipő nyaralás, síelés, stb... Amit pénzzel meg lehet váltani, az megvan...
Ezért kérdezem. Nekem nagyon rossz véleményem van erről, de ilyenkor mindig lehurrognak. Szerintem kell az állandóság, egy biztos pont, pláne, ha még kicsi a gyerek. De még felnőttként is utálom, ha kétlaki életet kell élnem, soha nem talál az ember semmit, mert biztos a másik helyen van.
És minden cuccát viszi, vagy van mindkét "otthonban"?
Szerinted? Hogy működne? A gyereknek nincs otthona. Illetve a faternál érzi valamelyest otthon magát, mert a fateré volt a szülői ház. Az anyuka költözget össze-vissza, mikor melyik pasihoz, és hurcolja a gyereket ide-oda, a nagymamát is belevonva... Amikor nem tudja hová tenni a kölköt mert neki baszni kell, és azon a héten nála van a kölök, akkor lepasszolja a nagyihoz... Mondom, egyelőre a kölkön még nem látszik semmi. De én tom, h ki fog törni a vulkán... De egyelőre még csak kisiskolás.
30 éve a multik, meg hasonló firmák metroszexuális arcait hozták a nyakunkba :-))), most a lányaik a muzulmánokat, míg a fiaik maguk is olyanokká lettek, mint a buzi angol, német, francia, belga, balga munkatársa, főnöke, idolja :-))). A lányának meg már nem trendi egy olyan köcsög mint a tesvére.
Az a szép ebben a topicban, h itt is megmutatkozik, ki hogyan viselkedne egy válás esetén. Tekintet nélkül a gyerekére...
Cseperedik mellettem egy kisfiú. A szülei elváltak, mert az anyuka megönismerte magát, és viszketni kezdett a sunája így 40 felé. A gyereket elosztották. Hetes váltásban hol itt, hol ott van a kölök. Ez is kitűnő tanuló, gyerek. Nem tudja, h anyunál miért van már a harmadik apu 4 év alatt, csak mindegyikhez megpróbált alkalmazkodni... És nem érti, h az igazi apu miért nyelné le keresztbe néha az anyut, amikor az kurvul... Kisfiúról van szó. A szülők úgymond békésen, közös megegyezéssel váltak. Kiváncsi vagyok, mit hoz a jövő a kisfiú életében, mikor fog kitörni a vulkán. Mert ki fog. Lesz még kamasz is. Aztán meg felnőtt. Sztem nem fogja sokra tartani a nőket.
PRK egyszerűen ostoba, ne keressünk mögötte semmi mélyebb értelmet. Van ez a libbant felfogás, miszerint minden ember egyformán értékes és ezért mindegy, hogy Európa iszlám lesz-e vagy nem.
Úgy általában pedig, ezeket a nőket az iszlám bevándorlók maszkulinitása vonzza, pont az, ami ellen úgy tiltakoznak a feministák és amit igyekeznek kiölni az európai férfiakból. De a női ösztönök már csak a domináns férfiakra indulnak be...
Nincs szó tömegekről, ne bűvészkedj a szavakkal, és azért előbb-utóbb megszakad a kapcsolat, ha a nő rájön, hogy a pasinak eszébe sem jut elválni, mint ahogyan ígérte. Kalandok vannak két házas, vagy egy házas- nemházas felállásban, ezt elismerem. De azért olyat ritkán hallani, hogy a férfi a felesége tudtával évekig, évtizedekig szeretőt tart. Van ilyen, de ne nevezd tömeges jelenségnek.
Nem, nem voltak jelei. Egy gyerekpszichológus azt mondta erre, h a rossz gyerekkel nincs baj, mert azt lehet kezelni. A jó, kitűnő tanuló gyerekekkel van a baj. Akkora, h azt elképzelni sem merészeli sok felnőtt.
Egyébként lehet az a "keresztény" láthatatlan, még valamelyest pislákoló értékrend adja a létezésük kereteit és abból a perspektívából valóban érezheti "elnyomva magát", hiszen valóban arra van a keretrendszer, hogy őt korlátozza :-)... ahhoz viszonyítja az iszlámot és úgy véli, ha ebben a közegben sikeres, akkor egy nagyobb, erősebb keret még nagyobb lehetőséget ad neki, még előrébb jut általa.
Perverz, kicsavart történet ez, de valami ilyesmi az alapja. Nem lehet tisztán ügynöki tevékenység, valamilyen szinten el kell hogy higgye, hinnie kell az egészben, hogy ezt tudja csinálni.
Hoztam egy általánosabb példát is, a szeretői pozíciót elfogadó nők tömegeit, nekik is jobb egy magasabb státuszú férfi második nőjének lenni, mint egy átlagjózsi egyetlen nőjének.
Papp Réka Kinga sem értette, miért kellene emiatt aggódni:
"És ehhez még hozzátenném azt a nagyon egyszerű és frappáns választ, hogy ha iszlamizálódik Európa, akkor mi lesz? Akkor Európa iszlám lesz, és akkor mi van?"
Figyelj! A jelzőidet tartsd meg magadnak, vagy vedd be az esti nyugibogyóidat. Pont te aggódsz a gyerekekért aki veréssel nevelné őket? Összevissza beszélsz baromságokat, a férfiben csak a faszát és pénzét látod, vallásos keresztény létedre erkölcstelen vagy, káromkodsz, bigámiát és poligámiát hirdetsz, egy faszon pörögnél több nővel, és mindezt megpróbálod becsomagolni egy mártírköntösbe, hogy te ezt a gyerekek védelmében tennéd.