Keresés

Részletes keresés

4Hópihe Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2283
jo lett,bár nekem a karácsony a kékezüstöt jelenti,azt kedvelem de tetszettek..
szalvéta nem került rá.
Előzmény: tekiteknos (2281)
frt Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2282
Vettem a Margit krt-i boltban PLEXTOL-t, mert azt mondtátok, hogy azt is lehet használni ragasztani és olcsóbb is, ami tényleg így van. Viszont nekem NEM RAGAD!!!!!! Mi a túrót csinálhatok rosszul? Tegnap majdnem sikítófrászt kaptam, amikor nagy műgonddal végre ráillesztem a képet és nem ragad. Szerintetek mit rontok el? Van valami más, amivel szintén lehet ragasztani és olcsóbb, mint a DEKA ragi?
tekiteknos Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2281
csináltam két gyertyatarót, bár a képen annyira nem érvényesül, de mindketőt struktúrpasztával kentem be, majd szórtam rá csillámport, amitől csillog, mindkettőnél különbözőt, sőt a pirosnál, bekentem a széleit, piros csillogó zselével, élőben nagyon klassz, dehát adigi nem hozza ki a lényeget, azért hátha így is tetszik.

itt az egyik

és a másik

tekiteknos Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2280
Apricot!
köszi a dicséretet!
a legelső képeket sima hobbyfestékkel festettem, amit az üllői úti kreativ hobbyban lehet venni, egy üveg kb 220,- Ft , majd később rátértem a sima falfetékre ami fillérekbe kerül, pl a tesco, auchan ilyen helyeken a festékeknél látsz szines festékeket, én azzal festettem, kb 10 vagy akár több is van benne mint ahobbyboltokban kapható üvegben és kb 400-500 Ft egy szin. megveszed a három alapszínt, és klasszul lehet keverni őket, más szineket kikeverni. próbáld meg. na megyek megnézem a márkáját.
na szóval az van ráírva: "Jobi" színes festék és színző festék, és 0,25 liter, szóval rengeteg mindenre elég. a nyuszis képet hobby festékkel kentem be.
Előzmény: Apricot-24 (2278)
tekiteknos Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2279
johevi! előre is köszi az infót, megnéznéd azt is milyen napokon van nyitva? és a pontos nyitvatartást.

köszike

Előzmény: johevi (2274)
Apricot-24 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2278
Sziasztok!

TEKITEKNOS!

Meg tudnád nekem mondani, hogy a képtáradban található gipsz képkeretedet milyen festékkel festetted le olyan szép színűre? Pl. a nyuszikásra gondolok.
Válaszod előre is köszi! Nagyon szépek a műveid.

kcsil Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2277
egyetértek, sokkal könnyebb dolgozni vele, de én sem festettem le, amúgy is sárga volt az alapszíne, és egy kék kancsót dekopácsoltam rá. ez még egy próbadarab volt, de olyan jó lett, hogy ki is raktam.
Előzmény: Camea (2275)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2276
Tényleg nagyon drága a Lián, de olyan szééééééééép:-) Lécci írd meg tényleg, hogy be lehet-e menni, mert akkor vmelyik este elballagnánk a lányommal mi is.
Előzmény: johevi (2274)
Camea Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2275
Én műanyag konyhai mindenféle tartókra dekupázsoltam. A tapasztalatom, hogy sokkal könnyebb volt rá dolgozni. De szerintem ne akard lefesteni. Én megpróbáltam a műanyag virágcserepet lefesteni, hát ollllyan randa lett, hogy csuda, tehát soha többé.
Előzmény: kcsil (2273)
johevi Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2274
Pont ma megyünk a nejemmel, majd holnap beírom mi a helyzet a Szt. László úton. Jó lenne, ha idén tényleg nem kellene kártya, simán megtérül a belépő ( nagyobb vásárlásnál ). Úgy tudom du. 4-től nyit. Tavaly szalmakoszorúkat vettünk ott 100, 120, 130 Ft áron. Virágosnál és normál piacon 300-400 ba kerültek.
A Lián Q..a drága szerintem. ungarocel koszorúra 700 Ft volt kiírva, amíg máshol 200...
kcsil Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2273
Szia bömzi!

Én próbáltam egy műanyag CD tartóra, nagggyon - naggyon jó lett. Próbáld nyugodtan:)

Előzmény: bömzi (2264)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2272
mikor az ok gombot megnyomtam attol tartottam megbántottalak...hogy leirtam.. a másik variáciot...akkor nyugodtan alszom mégis...
Előzmény: Kanbéka (2271)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2271
Kivehető ajtós, mint az NDK turmixgép... akarom mondani, a tetejét le lehet emelni. De hogy neked milyen igazad van! Vehettem volna 1xű tele dobozzal, bekopácsolom, oszt jóvan... hüjebéka.hu:-)))
Előzmény: 4Hópihe (2270)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2270
nah igy már értem tehát a repesztöeffekt ide is kell de a specko repesztöfesték garantálja a repesztöeffekt produktumot....
köszi)))
kozmetikait éppen ezért kérdeztem,mert lehet ilyet kapni..
tele és olcsobban..
ha bekötöd akkor ugyanaz lenne... a masszivitás trükkje: amikor sok dobozt készitettem akkor tapasztaltam meg..mibnél több és sürübb a tapétaragaszto felvitele annál masszivabb lesz a doboz utána...de majd megnézem magamnak én is)))utántölthetö is??belehet dugdosni a kendöket utolag???
Előzmény: Kanbéka (2269)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2269
Hiába, késő van már:)) A doboz papírból van, de nagyon masszív darab. Az eljárás a repesztős festéknél ugyanaz, mint más festékekkel, tehát alapozás-repesztőlakk-repesztőfesték, éppen csak a hatás garantált, mármint a repedés, akkor is, ha egy kicsit elszúrod valahol, és visszamész arra a helyre a festékkel. Tudod, ez sima festékeknél lehetetlen, mert ahová másodszor visszamész a második réteg festékkel, ott már nem lesz repedés.
Előzmény: 4Hópihe (2267)
bömzi Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2268
Én sem értem igazán... :))))
Na majd holnap, megyek haza:)
Pá :)))
Előzmény: 4Hópihe (2267)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2267
fábol volt a kozmetikai törlökendö doboz???
és ha egy kicsi még részleteznéd a repsztös festéket..
az alap szint felkened és eleve olyan szine van a festéknek ami repedve szárad??? tehát olyat veszel amire szükséged van??jaj hülye kérdés de biztosan érted!!
Előzmény: Kanbéka (2266)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2266
A Liánban vettem tegnap festéket. Az van ráírva, hogy "repesztős festék". Mondom a hölgynek, hogy mi a különbség a repesztős festék, meg a nem repesztős között? Azt mondta, az, hogy ezzel többször végig lehet menni a felületen, akkor is megreped, nem úgy, mint a sima festéknél, aminél ha egyszer visszamegyek az ecsettel oda, ahol már jártam, fújhatom a repedéseket:-/ Mit mondjak, kicsit szkeptikus voltam, de gondoltam, teszek egy próbát. Nos, boldogan jelenthetem, hogy a festék maga az álom, pemzliztem vele a dobozt, mint a fene, előre, hátra, megint előre, megint hátra, egy kicsit oldalt is. Olyan repedések vannak a dobozon, hogy öröm nézni. Szerintem megérte a 60 ml a 760 pénzt. És kaptam szintén a Liánban kozmetikai törlőkendő tartó dobozt is. Nem mondom, 1390 pénz volt, mintha a fogamat húzták volna, de az egyik barátnémnak kiváló karácsonyi ajándék lesz. Voltak sokkal-sokkal kisebb dobozok is, fehérre lealapozva 990-ért, szvsz én ezzel jobban jártam. Amúgy az egész üzlet maga a gyönyörűség, tetőtől talpig karácsonyban vannak már. És a fiatal lány eladó pedig nagyon-nagyon kedves. Tele volt az üzlet, és ott magyarázta nekem a különféle üvegcsék tartalmát, miértjét, hogyanját. De hát nem egy olcsó hely, na, lássuk be!:)
kicsit hosszúra sikeredtem, bocs.
agicza Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2265
Sziasztok, fazekasokról jutott eszembe, hogy ugye azt tudjátok, hogy a kreatív hobbibolt régi helyén, a Baross u.-ban most mindenféle égetett agyagedényt árulnak? Van mázas és mázatlan, gondolom, nyersanyag-beszerzéshez érdemes szétnézni náluk (is).
bömzi Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2264
Mit gondoltok, műanyag krémes-dobozra (gyógyszertári) érdemes kopácsolni?
Műanyagon még sose próbáltam...
Rincike Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2263
Igen! Én is beleszerettem! Na nem az árába! Azzal kentem át a gyertyatartót, és még majd sok mindent.
R
Előzmény: Kanbéka (2256)
tekiteknos Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2262
érdekelne ez a piac, megnézném.
mikortól meddig van nyitva?? tuti belehet menni kártya nélkül?? és pontosan hogy elhet oda eljutni?? paramétereket írnátok??

köszike.

Előzmény: medvemacs (2260)
medvemacs Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2261
Ja, 32-es busszal a Szegedi útig kell menni. Este 6 körül nyit, pár órára.
Előzmény: medvemacs (2260)
medvemacs Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2260
sziasztok, Szt. László utcai nagybani virágpiacot ismerem, régebben többször jártam ott. Tényleg klassz dolgok vannak, jóval olcsóbban, mint egy átlag hobbiboltban - persze erre rájön az 1000-2000 Ft között lévő beugró ára. Már kártya nélkül is be lehet menni, ha az ember belépőt vesz.
Előzmény: kcsil (2253)
4Hópihe Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2259
én nem csináltam fonákot ha szükséges gyufaskatulyával megtámasztom.
Előzmény: Apricot-24 (2254)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2258
XI., Eszék u. nemtudomhány, de rövid az utca, meg lehet találni. A patinásítót dobozra és képkeretre fogom kenni, mint legfelső réteg, és olyan korossá teszi a darabot. Nagyon szép dolgok voltak ott kirakva, nagy kedvet kaptam hozzá. Ja, azt mondta a pasi, hogy gyertyára is jó.
Előzmény: Dornburg (2257)
Dornburg Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2257
Kedves Kanbéka!
Hol van ez a Fakéz és mire lehet használni a patinásító pasztát?

Köszi
Dornburg

Előzmény: Kanbéka (2256)
Kanbéka Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2256
Vettem ma a Fakézben óarany patinásító pasztát. (Rohadt drága volt:-/) Gyönyörűen néz ki, szerintem este alkotok vele valamit, és mutatom:)
Camea Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2255
Én az elején így csináltam, aztán elfelejdkeztem róla, és kipottyant, amikor megfordítottam. Aztán azóta nincs fonák. :-))
Előzmény: Apricot-24 (2254)
Apricot-24 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2254
Sziasztok mindenkinek!

Csak még egy kérdésem lenne a gipsz képkeret készítésével kapcsolatban: a hobbikatalógus azt írja, hogy először a "fonákját" kell kiönteni és azt támasztékul használni. Ti is így csináljátok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!