Boszi, a segítségre majd visszatérhetünk, gondolom Neked is megnyugtatóbb lesz, ha előbb a járgányod sorsa rendeződik. Az alkatrészek ára nem vészes, a megfelelő tokozás a macerásabb.
No meg a szellemi tőke ... Ezúton köszönöm meg azoknak (Jocika34, ismeretlen lengyel publikáló, Alizé, Korl, Lotht, meg ki tudja még - bocs, ha valaki kimaradt, a köv. thalin lógok egy sörrel neki), akik segítsége nélkül nem jutottunk volna el idáig hőmérő ügyben, annak ellenére, hogy a m.szervizek lelkesen félrevezető információkat közöltek: nem lehet megoldani, át kell vezetékelni, át kell programozni, másik computer kell, le kell bontani a középső konzolt, másik kijelző kell, stb-stb.
Korl, a fotózásnál is a kezedben volt a tükör ... ;-))))
A következő kérdésem lenne, már kb 3-4 hete én is a Thaliasok körébe tartozom, az elött egy Ladám volt szóval Ég és Föld a kettő közötti különbség!
Jómagam egy 1,4 8V 75LE Thaliaval rendelkezem.
Az autó 2002-es évjáratú és 22000 E km van benne!
A 20.000 szerviz megtörtént!
Kérdésem hogy városi használat mellett menyit kéne fogyasztania az autónak?
És én sem. Bár engem is izgat a dolog, de be kell vallanom, hogy én sk. nem vállalkoznék a beszereléssel -a férjem sem-,főleg most, hogy az autóhoz nem lehet hozzányúlni. Ha túl vagyok a herce-hurcán, vagy ebbe, vagy az újban mindenféleképpen kellene, lehet, hogy kérek egy kis segítséget! Lehet?
Ipari kém: nyilván szakavatottabbak is olvassák a fórumot. Lehet, hogy ezekután ezt alkalmazzák a "gyárilag" beszerelésnél?
Mennyi a költsége így, az általad feltalált módszernek?
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha azt mondtad volna a szegedi thalálkán, hogy a Renault Hungária tárhely biztosításával támogat minket. Nem jött össze a dolog ?
Ja, persze, hogy jó benzinesnél is (még a nejem is megjegyezte, hogy miért ne működne, semmi köze hozzá - pedig ő nem műszaki beállítottságú :-))) ). Középső felső kijelző mindenképp kell hozzá. Esetleg a felszerelési szinttől függően változhat a bevezetékeltség mértéke, de ezt meg kellene konkrétan nézni - ha máshol nem, egy következő thalálkán ...
Diesel! Költség részemről is mehet! Jut eszembe: egyenleg? A tagoktól érkeznek a tagdíjak? Mert ha igen, akkor ebből a jelentkezett taglétszámból bátran futja ...
köszi szépen, de mint emlitettem, már darabokban van
lóvé: most el ne kezdd minden tag véleményét kikérni, hogy felhasználhatod-e a száz forintjukat:))
azért fizettük be, hogy az ilyemsikre legyen fedezet, szóval hajrá, és kösz az utánajárást, stb
tibor: áldott legyen neved (benzinesnél is működik?:)))
Mondom, hogy beindult az ipari kémkedés:
Beülök munka után a Thalicskába, s látom, hogy nem a kocsi oldala van a jobb oldali tükörben, hanem egyéb járda részletek. VALAKI MEGTAPEROLTA A HŐMÉRŐS TÜKRÖT! Azt hiszem felszerelek egy egérfogót vagy legalább a nagymamám kedvenc légycsapóját!
Szevasz Druszám!
Ugyan mostanában nemm szóltam bele az eseményekbe,de résen voltam! Köszönöm/köszönjük/a fáradozásaidat a kitűnő prezentáció elkészítéséhez!- Be vonultam az egyetlen "falusi"
híradástechnikai amatőr boltba.Amikor mondtam a jelszót,hogy thermiszter!A fickó bírka módjára nézett rám.Amikor meg szerényen elbúgtam az NTC.-t az arcába,hát megréműltem egy kicsit,mert majdnem dobott egy hátast! Sajna egy-két héten belül nem megyek a székes fővárosba,úgyhogy lehet hogy csak tavaszi lesz a hőmérő gyártás!
Üdv! Nádithalicska
Az ellopott autó tulajdonosának részvétem :( Kitehetnénk a weblapra, van erre rovatunk.
A hőmérőszerelést kiteszem, kis türelmeteket kérem! (Szombat-vasárnap környékén meglesz)
A weblappal kapcsolatban:
- A jelenlegi tárhelyünket kinőttük.
Költeni kellene a klubvagyonból:
150 mega tárhely egy évre 5750 HUF
Kérem engedélyeteket a költésre :))
Azóta a tapasztalatok:
- korrekt a hőmérséklet, csak a lomhaságot kell korrigálni (kirakom majd a levegőre "száradni"), mivel a garázs plusz 8-10 fokáról pl. a kinti mínusz 2-re menetszéllel is csak 5-6 km után áll be.
- plusz 3 foktól lefele C villogással jelez, gondolom a csúszásveszély miatt
- elgondolkodtam, hogy a kétkarakteres kijelző mínusz 19 alatt jelez-e (hova teszi a "-" jelet)?
Nyugtasd meg a szervizest,hogy be lehet állítani.
Az enyém sem volt gyárilag és szó nélkül kb. 1 perc alatt beállították /Pécs/.
Az enyém is pont olyan mint a tiéd, csak akkor még Oazis volt a neve.
Üdv Mindenkinek!Én is beléptem a Tháliatulajdonosok körébe. Tegnap átvettem
a kicsikét.Előtte sokat olvasgattam a forumot, és több hozzászólásba is olvastam a központi zár visszazárodásról, amibe azt írtátok, hogy a Tháliába belehet állítani ha jól emlékszem, hogy ha kinyitom a központi zárat, és nem történik ajtónyitás 30mp múlva visszazár!Erősítsetek meg hogy ez tényleg így van-e?Mert a szervizbe ezt jeleztem, hogy szeretném ha ezt beállítanánk, de azt mondták ,hogy a Tháliáknál ezt nem lehet,
ill. az még lehet , hogy nem egészen értették meg a kérést!Ezért szeretnék felvilágosítást kérni tőletek, hogy ha legközelebb bemegyek ne tűnjek teljesen hülyének!(Elvileg a kocsi leírásában is írták , hogy vmelyik tipusnál ez működik!Az enyém egy Thália Azure 1,4 16V-es.Előre is köszi!