Keresés

Részletes keresés

Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.23 -1 1 705

Van benne fantázia, tanulna egy kis liberalizmust a balos nyugger, pászkával tunkolhatná a csirkefarhátlevest, miközben hüledezik azon, hogy mit mondott a Zorbán, és mit mondtak róla Szelestey Lajos szerint a Fejlett Nyugaton.

Előzmény: balkan_kobra (703)
5496 Creative Commons License 2017.10.23 -1 1 704

"Színész vagyok, ez a munkám"

– mondja Sárosdi, olyan álnaiv természetességgel, mintha közben nem két kollégájának a farkát verné egy kanapén, anyaszült meztelenül. Ekkorra pucér testét már végiglocsolták igazi borral, meghintették tollakkal, épphogy keresztre nem feszítették....

Schilling, a férj Batman szerelésben nézi végig az egészet, majd elveri feleségét 

http://divany.hu/vilagom/2014/10/07/luzer/

Talán erről juthatott eszébe, hogy Martont megszopassa.

balkan_kobra Creative Commons License 2017.10.23 0 0 703

vagy valami pászkagyártó cég is tudna reklámozni a Klubrádióban

Előzmény: Kerepessy Jenő (688)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.10.23 0 0 702
Brewial Whore Creative Commons License 2017.10.23 -1 0 701

...állítólag.

Előzmény: Vevegyő (689)
5496 Creative Commons License 2017.10.23 0 0 700

"Óceánia mindig is Eurázsiával folytatott háborút." Orwell - 1984

Előzmény: Kerepessy Jenő (693)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.10.23 -1 0 699

:-)))

amilyen hülye a világ, még tán ezzel is lehet pert nyerni...

Agyrém! :-D

Előzmény: Abszolút Igazság (698)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.23 0 0 698

Ez az ún. 'neglect rape' ;-)))

Előzmény: ásítósmacska (696)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.10.23 -1 2 697

az erőszakot meg bizonyítsa be három független tanúval!

El teccett tévedni...

Ez a muszimoknál van...! 

Előzmény: Vevegyő (669)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.10.23 0 0 696

Remek! :-DDD

Előzmény: Abszolút Igazság (659)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.23 -2 1 695

"A magyar balliberális kulturális-politikai élet egyik legbefolyásosabb szereplőjéről derült ki az igazság. Marton László lebukott."

Erre akart kimenni az egész. Miféle igazság derült ki? Vádak vannak. 

A jobboldali tolvajbanda még nem bukott le, azoknak kik asszisztálnak? A kereszténydemokrata polgárok? Meg az újságíróik?

Előzmény: egyenlítő (691)
pirinyócsipa Creative Commons License 2017.10.23 -1 1 694

„Azt vettem észre, hogy odahúzza a fejemet a nemi szervéhez és erővel ott tartja”

A Vígszínház néhány héttel később hívogatni kezdte, és mivel anyukája lelkes volt, hogy ennyire látni akarja egy nagy rendező, bement Martonhoz. Bár a következő időszak relatíve problémamentesen zajlott, egyik alkalommal Marton behívta a rendezői szobájába.

Egyszer csak azt vettem észre, hogy odahúzza a fejemet a nemi szervéhez és erővel ott tartja. Orális szexről beszélhetünk. Igen. Azt hiszem, neki ez okozott valami perverz örömet, hogy ott volt egy kiszolgáltatott lány, aki valamit csinált vele, miközben ő nézheti a saját rendezését

– fogalmazott a lapnak nyilatkozó nő.

Képzeld el a szituációt.

Hogyan lehetett?

Álltak mind a ketten és lehúzta a fejét egyszer csak?

Vagy ült a nő a férfi meg mellette állt és odahúzta a fejét?

Vagy hogyan?

Egyébként próbáld csak meg valami ismerősnek megfogni a fejét és húzni magad felé, önkéntelenül reflexszerűen megfeszülsz, betámasztasz és tolod elfele magad, mondhatni, ösztönösen.

De már megint egy olyan baromság, ami rohadtul bűzlik, olyan abszurd maga már a megfogalmazás, hogy "azt vettem észre, hogy hopp, a fejem ott van a farkánál".

Észrevette, érted, mert valaki csak van valahol és a végtagjai így hipp-hopp ide-oda rakhatóak, tehetőek másnak a kénye-kedve szerint.

És természetesen ez az öntudatos nő sem érezte azt, hogy nekiálljon azonnal ordítani, sikoltozni.

Most, hogy kifutottak már ezek a leányzók - érdekes, mindegyik a leszállóágban eszmél rá, hogy őt bizony zaklatták. Gondolom így, hogy a minden tekintetben kezdenek kiesni a középpontból, most jön valami, amivel revansot vehetnek a történéseken, azon, hogy öregednek, azon, hogy jönnek a fiatalok, azon, hogy lassan senkit nem érdekelnek.

Sajnos - ahogy leírtam ezt már pár napja itt - a nők a nagy szexuális szabadságukban és viselkedésükben elérték azt, hogy az ember már nem hisz nekik és nem a "földre szállt ártatlan angyalka" képét látja bennük, hanem a mindenkivel dugok jobbra-balra és a céljaim érdekében nem számít az erkölcs.

"Hölgyeim"

Ezt ti buktátok el.

Ti vesztettétek el azon férfiak empátiáját és hitét, akik ezelőtt talán még 20-30 évvel még hittek bennetek. 

Ti tettétek ilyenné a világot és teszitek még mindig ostobaságotokban, önteltségetekben, primitív ösztöneitek által irányítva.

És van egy rossz hírem: ez egyre csak rosszabb lesz idővel.....

Előzmény: Törölt nick (672)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.23 -1 0 693

Harvey Weinstein is szar producer volt visszamenőleg. Mindig is az volt.

Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.23 -1 1 692

Sejtettem, hogy az is hamar kiderül, hogy valójában egy tehetségtelen kókler volt az eddig ünnepelt sztárrendező.

Előzmény: Törölt nick (681)
egyenlítő Creative Commons License 2017.10.23 0 0 691

Soros neve nem is szerepelt a cikkben. Én Gyurcsányt sem hagytam volna ki.

Előzmény: Törölt nick (685)
egyenlítő Creative Commons License 2017.10.23 -1 0 690

Nem lehetne esetleg még három nullát utánaírni? Közbenjárnál az MVM-nél?

"tavaly az MVM összes reklámkiadásának nagyjából 75 százaléka, másfél év alatt nagyjából 2 milliárd forint kormányközeli cégeknél landolt"

http://index.hu/gazdasag/2017/06/13/mvm_reklam_fidesz_reklampiac_habony_tombor_csetenyi/

Elnézést kérek az offolásért. Ezzel befejeztem.

Előzmény: Kerepessy Jenő (688)
Vevegyő Creative Commons License 2017.10.23 -2 1 689

Az esély az nem bizonyosság. Marton László meg nem erőszakolt meg senkit effektíve, csak megalázott, megrémített fiatal, tapasztalatlan, naiv, rajongó lányokat, az meg ugye nem számít semmit. 

Előzmény: Abszolút Igazság (687)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.23 0 0 688

Bojár Gábor már úgyis támogatta a Momentánt kerek egymillió forinttal.

Nyugodtan hirdethetné az informatikai szolgáltatásait a klubrádiós nyuggereknek is havi 20-30 ezer forintért, az is majdnem fél misi egy évre, nem kis pénz a demokratikus oldalnak, és nem nagy pénz a dúsgazdag balliberális vállalkozónak.

Előzmény: balkan_kobra (662)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.23 -1 0 687

Erről beszéltem, csak nem fejtettem ki részletesen. Bocsánat, ha ez nehezítette a megértést.

Szerintem természetes és érthető jelenség, hogy a fehér férfit érő erőszakvádakat egyre nagyobb óvatossággal fogadják, mert egyre több a hamis vád, és lassan már a ránézést is erőszaknak tekintik... A migránsok által elkövetett erőszakok sokkalta nagyobb eséllyel valódi erőszakok.

Bár, ez utóbbi téren is már megindult a felzárkózás, épp nemrég olvastam, hogy egy színnesbőrű taxist Londonban feljelentett a női utasa erőszakért, és csak azért nem csukták le évekre, mert a telefonjával előrelátóan rögzítette a fuvarjait.

Előzmény: Vevegyő (684)
Brewial Whore Creative Commons License 2017.10.23 -1 0 686

Pontosan. Migrierőszak jó erőszak, kőművesfüttyért meg golyó általi felnégyelés.

Előzmény: á-m (683)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.23 -1 0 685

Ez azért már sok, elkönyvelik itt bűnözőnek, de ezt is pártpolitikai okokból. 

Előzmény: Törölt nick (676)
Vevegyő Creative Commons License 2017.10.23 -3 0 684

Teljesen hiába próbálkoztál, mert nem erről beszéltem/írtam.

Hanem arról, hogy a fehér férfiak azonnal nem hiszik el, ha egy fehér nő bármelyiküket megvádolja inzultálással, molesztálással, erőszakoskodással, de azonnal elhiszik, ha ugyanez a nő egy menekültet vádol meg ilyesmivel.

Előzmény: Abszolút Igazság (682)
á-m Creative Commons License 2017.10.23 -1 3 683

Kettős mérce.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.23 -2 2 682

Arra hívtam fel a figyelmed, hogy jelenleg pont az enyhébb zaklatásokért akarják a fehér férfiak vérét inni, míg a migrációs hátterű erőszaktételeket a szőnyeg alá seprik (a 'védett állat eszik védett növényt' esete).

Előzmény: Vevegyő (680)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.23 -1 1 681

Marton egyébként ügyes üzletember, ügyes szervező, ügyes politikus, de rossz művész volt. Musicaljei sikeresek, ehhez értett, egy nagy létszámú show lebonyolításához, de prózai előadásai vagy unalmas szövegfelmondások voltak, vagy végiggondolatlan katyvaszok. 

Vevegyő Creative Commons License 2017.10.23 -2 0 680

Nem értettél egy szót se, ugye?

Előzmény: Abszolút Igazság (678)
Brewial Whore Creative Commons License 2017.10.23 -2 2 679

Tán mert esetleg...nem történt meg?

Előzmény: Törölt nick (677)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.23 -1 1 678

Nem mindegy, hogy egy fehér férfi rácsap a seggére, vagy hogy a migránsok partiba vágják.

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.23 -3 1 677

Marton évtizedeken át úgy hálózta be áldozatait, hogy behordta a Vígszínházba, a munkahelyére, vagyis mintegy a Vígszínház volt a csali. A Vígszínház, mint tekintély, mint intézmény, mint legenda - ezzel próbált kiszolgáltatott lányokhoz jutni. Ez hogyhogy nem tűnt fel senkinek? 

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.23 -2 1 676

http://www.origo.hu/itthon/20171022-marton-demszky-zaklatas.html

Messze nincs vége Marton László szexuális zaklatási ügyeinek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!