World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
ehhe az a baj h nem csak bossoknal hallom ezt hanem mindig. nema zert az egy huszert de pl. hordas shammyt 100x konnyebb lvleupolni mint barmilyen mas allys karaktert. egy csomo dologban pl. a regi teruleteken valo utazas sokkal konnyebb a hordanak mint nekunk, stb.
Fear Ward. Horda nem tudja druiddal csinálni mert nincs Fear Ward-ja. Egyáltalán nem macerás kitáncolni, amikor warri MT-vel próbáltuk a healerek kapták az FW-t, a warrik táncoltak, de ez a horda számára lehtetlenné teszi hogy druiddal tankolják. Mielött felháborodsz nem ártana elolvasni mit tud a boss. :P
Igazából mákunk volt egy kicsit. Az MT-nk ma késett, szólt előre hogy csak 9-től lesz. Csak 1 protos warrink van, ugy volt hogy akkor egyik DPS warrior talentel. Én már rég ettem a fülüket hogy Archimonde-t allisok druiddal kell hogy tankolják. (Archimonde nem crusholhat) Nagy nehezen rávettem őket hogy próbáljuk ki ami megérkezik az MT. Ég és föld a különbség. HP-ben a warrior meg druid ugyanott van, viszont a druid olyan 6-7000-ket kapott, a warrior meg 9-10000-et. Egy olyan harcban ahol mindenki rohangál mint egy fejetlen csirke egyáltalán nem elhanyagolható különbség. Jöhetnek az alliance easymode kommentek. :D De igazából örülök hogy végre egy endboss ami validálja a druid tankok létjogosultságát.
Van melle az undead nőnek? :S (Nemtom valahogy viszolygok a hordától, pedig Orgri a legjobb város az egész játékban. Így allisként elég ritkán látom belűlről.)
Uncas: a vállas így ezen az elég pici képen nem látszik, hogy jól néz ki, amúgy elhiszem.
Hát a gatya az nem kérdés, mert ez Karazhanos, és a másik mérföldekkel jobb nála. A vállas meg nekem nagyon tetszik a legjobb druid vállas. Fakérget formáz, és kis lila virágok nyilnak/csukodnak be rajta. :D A cipő színben szerintem nem passzol a többihez, ezért örülök hogy a nadrág el fogja takarni, a kilógó rész meg lila az megy a vállashoz, a felső sárgás rész fog eltünni szerencsére. Tabard eltakarná a chestet de nem szeretek tabardot viselni. ^^
Az a cicis tényleg nem szexi, tabard nem takarja? :) Undead nőnél tök gáz a tabard, rálóg a melle :D Draenei csajnak feszes csöcsei vannak, ott nincs ilyen gond :D
Igazad van, a felső chestpiece tényleg brutál ronda, különösen ezzel a ciciberakással... Broáf...
Viszont a gatya sztem sokkal jobban néz ki, mint a szoknya és a lila cipő se zavaró. Ráadásul megy a vállashoz. Ami viszont ugyancsak ultraronda... :)))
Hát a felső az tényleg retek ronda, főleg a ciciberakással... Broáf...
Szerintem a gatya jobban néz ki, mint a szoknya, és a lila cipő sem vészes szvsz. (Megy a vállashoz.) Viszont maga a vállas is igen gusztustalan, dehát azzal gondolom nem tudsz mit kezdeni.
Tegnap tankoltam életem első heroicját, Mechával kezdtük :) Tök jó volt hogy a mobok valóban meg akartak ölni, normál instákban 14-17K buffed HPval jártam és valahogy nem tudtam komolyanvenni az ütéseket :D Itt meg az első destroyer megfektetett :) Aztán már odafigyeltem :) Sajnos Sun Eater nem esett, szippszipp.
Amugy kurvára hiányzik mindig a játék. tegnap nem bírtam ki, beloggoltam, míg a barátnőm tusolt, 3 percre:-S Kivettem a PVP köpenyt és egy 12 spelldam-es gem-et.. Ennyire futotta...