Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Nem tudja valaki, hogy ki lehet-e küszöbölni az EuPod-nál azt, hogy a hangerőnövelés után ahányszor a szinkronizálok Itunes-szal, az összes számot újra átmásolja a podra a Tunes? (Természetesen utána az EuPod hangerőbeállításai elvesznek, lehet elölről kezdeni... Akkor is, ha az Mp3 normalizálást 89 decibelre letiltom az EuPodban). Ipod Photo-ról van szó egyébként. Baromi idegesítő ez a dolog.
Én is valami ilyesmire vágyom, de egy winamp szintű lejátszóval egybeépítve. A winampnak naon szeretem a libraryját, főleg mert (amíg használtam), szinkronban voltak pl a podon és a gépen levő zenék lejátszásszámlálói! Emellett az itunesben az artworkért rajongok :)
Nem tud valaki olyat, ami ezt a 3mat összegyúrva szolgáltatja? (ja, és pod adatbázis gyilkos szarok kicsukva!)
Nem kazettás magnóhoz meg iTrip. Egy baj van vele, hogy Bp-en belül lassan már nem találok olyan sávot, ahol ne zavarná valami. Egyébként meg remek kütyü :)))
Nekem a kedvencem az MP3 Collector nevű soft: http://www.collectorz.com/mp3/
Id tag készítésekor meg lehet adni, honnan vegye az infókat, ami természetesen lehet a fájl neve is, ha abban szerepel a track szám, nagyon könnyen készíthető.
Nekem is van Camera Connector. Ára 8500 Ft. 512-es kártyát kb. 40 perc alatt ír át egy elég gyorsnak számító Dynax 7D gépről, és közben a pod akksiját félig leszopja :))) De nekem tökéletes.
Mondjuk még mindig nem találom a kihívást abban, hogy felmegyek az allmusic.com ra és a keresett előadó egyik albumát megvizuálva beállítom a tracknumot...
autóban elég bonyi az iPod-ot hallgatni, hangcuccra lőni
legegyszerűbb egy kazettás autós magnó (nekem szerencsére alapból ez volt) és egy kazetta átalakító kivezetés az iPod fülhallgatón
Zeusz:
az iTunes nem mindenható.
Pláne, ha nem eredeti cd-t grabbelsz, hanem mások által elkészített mp3-akat akarsz rendberakni.
pl, ha nem írták be a track#-t (sajna nem jellemző, csak az iPod olyan debil, h csak erre képes támaszkodni) akkor viheted be kézzel az iTunes-al, vagy hallgathatod az albumodat a dalok címei szerinti ABC sorrendben...
a minap ajánlott tag&rename a zsír. besorszámoz, letölti a dalszöveget és az albumbroítót is! (az iTunes pl ezeket sem)
Az iTunes azt hiszem nem taggeli meg az eredeti (vinyón lévő) fileokat. Amíg itunest használtam, addig a rendezésre (előadó/szerző) és a fileok átnevezésére jó volt, aztán ráengedtem az mp3tagtools-t, az mindezen infók alapján automatice megcsinálta az id3v1 és id3v2 tageket.
Olyan kütyü is van esetleg a csomagban amivel egyenest a digit fényképező masináról tudom transzferálni a képeket az iPod-ra ? Vagy ez simán USB -n keresztül történik szintén ?
1. minden benne van az alapcsomagban ahhoz, h számítógéppel összekötve fel tudj tenni ilyesmiket. mondjuk a filmek előállításához sajna kellenek majd segédprogramok...
2. biztos van, én egyelőre megúsztam egy autómagnós összekötővel. másra egyelőre nincs szükségem, talán majd ha már végleg szétrohad a kis bőrtokja.
3. nem. még a magyar nyelv is benne lesz!
bár a topicba írt már be olyan arc, akinek a garival volt szivornyája.