A Mester vajon kitől kért elnézést amiatt, hogy nem írt egy ideje?? A naplójától vagy tőlünk?? Már eleve úgy írja a naplót a Mester, hogy belekalkulálja, hogy úgyis elolvassuk?? Ez megtisztelő. Ha tőlünk kért elnézést, akkor felőlem el van nézve. Igazolt kimaradás volt, hiszen lakásfelújításszituáció.
Most, hogy minden tipp-topp, jöhetnek a macskaudvarlók Citromkához, aztán pedig lesz majd sok-sok pici Citrom, allig várom! Béla bisztos a BL miatt kötött hűségesküt, de ma már a csigatévé is sugározza a meccset. Hajrá Loki!
Nagyon örülök, hogy végre van napló és véget ért a a lakásfelújitási konfluzió. Citrom pedig elmondhatja: unokáim is fogják látni, ahogy Béla csekkel a kezében postára megy.
"És elnézést, hogy sokáig nem irtam, de a digy tévével új szerződést kötöttünk, minek értelmében, hüségeskü van 365 napig." Értem. Ez a szerződés visszafogta Bélát az írástól. A digytévé a hibás.
Végre befejeződött a lakásfelújitási konfluzió, és mostmár minden szinte tipp-topp. csak éppen a kölcsönt szerintem évekig nem fizetem vissza, azt még citromka unokája is látni fogja, mert a bankok olyanok, hogy tudnak kellemetlenséget okozni. Node nézzük az előnyös oldalát a dolognak, szép a lakás és ügyesen müködik a redőny, csak épp ha nagyon fúj a szél, akkor csattog.Ilyenkor felhúzom, hogy tompitsam a zajt. Amúgy most lecsót főzök, mert ilyenkor olyan olcsó, hogy még nekem is megéri. Ja. És elnézést, hogy sokáig nem irtam, de a digy tévével új szerződést kötöttünk, minek értelmében, hüségeskü van 365 napig.
Már hogyne figyeltem vón. Ahogy átverdesődött a busz a Széchenyi utcáról a Kosuthra olyan reggeli fél 8 magaslatában, rögvest feltűnt a Bumeráng sátorstudió a Vereshaccsereg, illetve a Piac utcán a kistemplom előtt. Meg a nagy embertömeg, mint pók a falon. De ráérni nem értem rá közelebbről megtekinteni, csak a konstatálásig jutottam. A léggömbbajnokságot alig várom megtekinteni. Félő, hogy most c jön a nem annyira potimális idő rájuk.
Múlthéten pénteken arrafelé járt egy pesti rádió is bumeráng álnéven. Egy üveg kalitkából nyomták a műsort a Csonka torony alól. Senki nem figyelt fel rá??
Ma holnap meg kezdődik a lufi bajnokság. Illetve kezdődne, ha az időjárás engedné.
Mit csinálhat a Mester ennyi ideig lakás felújítás alibivel?? Baromi lassan száradhat nála a glett. Vagy újrahúzza a beton födémet is vajon??
Mindenesetre a "Ha te tudnád, amit én, ki babája vagyok én" és a "Szívemben bomba van" egymás után következik. Feszt. És a könyökömön c jön ki, mert napközben se c megy ki a fejem helyén abból, ami van, már komlett rosszulléti szituáció.
Hires labdarúgófoci személyekkel (DombiTibor Sándor Tamás) és beat zenészekkel (Lukács László- Ffejes Tamás) beszélget az UJJ.
Forrás: www.frissradio.hu
Szombaton nyilvános rádióműsor! 2009, szeptember 24 - 21:52
Szeptember 26-án (szombat) 19 órától mindenkit szeretettel várunk a Stereo Caffé Bárban! A Gambrinusz közben található szórakozóhelyen egy új „Friss” műsor felvétele látható-hallható, Váradi Feri vezetésével!
Nemrég találkoztam személyesen a Mester Ujjával, és érdeklődtem mi a naplóhiány oka, de látom, hogy már kiderült tegnap este. Pedig azt hittem én leszek a hírhozó:-)
na örülök hogya a Mester előkerült és naplozolt, de kedves géték a pókot nem szabad bántani, mer szerencse hozó! ha a lakásba megláttyuk akkor mekkel nyugodni hogy mingyár szerencse ér minket azaz békésen kell szemlélni mer azis eggy élőlény.