Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.19 0 0 11404

Jaja, az első negyedben gáz volt a védekezés, de szerintem utána kifejezetten rendben volt. Kornél levette Kálmánt, akit a második félidőben nem is lehetett a pályán tartani úgy szórta el a labdákat.

Spica azt csinált, amit akart az egész meccsen. Ronca pontban, pattanóban, blokkokban, de még gólpasszokban (!) is kitűnő volt.

Előzmény: steller.zs (11399)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.18 0 0 11402

Köszönjük szépen a gratulációt, a döntőbe jutás nem reális, nagyon nem. Jó csapat a Falco tegnap is bizonyította, bár tavalyi erősebb és Kálmán is fiatalabb volt. Mondtam is Norrisnak, hogy Pantelics más kávéház lett volna a festékben Feynél, Marcoval pikáns lett volna a délszláv harc.

Kálmánon ahogy írtam is, látszanak a lassulás és fásultság jelei, nekem csalódás volt tegnap a játéka, nemcsak az eladott labdák miatt, sokat pihent is.

Fey nálunk se szeretett védekezni, támásban viszont kompenzálni tudja, ahol képes extrára, és masszív dupla-duplára. Csapatvédekezéssel ezt a hiányosságát lehetne kompenzálni, de tegnap átjáróház volt a védekezésetek, mert rengeteg könnyű kosarat dobtunk többször második, harmadik esély után.

Ivosev remek kintről-bentről, hasznos és extra légiós. Levy nekem nem tetszett, kissé önző és vállalt is becsülettel.

Will azt hozta amit vártam igazi kinti dobó, kevés labdát kér, de a tisztákat bedobja. Harazin hiánya látszott, főleg a pihentetés és a rotáció miatt. Simon hullámzott, voltak jó és kevésbé jó döntései, főleg támadásban.

Ettől a meccstől függetlenül Ti biztos ott lesztek az élmezőnyben Bencze össze fogja rakni a csapatot védekezést is, hacsak nem lesz légiós csere, remélem mi is.

Előzmény: Törölt nick (11400)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.18 0 0 11401

A megszokottnál korábban, már az ifi meccsre kimentem, nemcsak a büfé akció miatt és örömmel láttam, hogy sikerült legyőzni parádés csapatmunkával a remek utánpótlás neveléséről ismert szombathelyieket. Gratulálok a fiataloknak és Gordan mesternek.

Feszült, kiélezett mérkőzést vártam a Falcoval szemben, de végre rám cáfolt a csapat és először idén végre itthon is jó játékot és élvezetes meccset láttam, ehhez gratulálok a Csapatnak és a Szakmai Stábnak. Végig vezetve magabiztosan többször kifejezetten közönséget talpra ugrasztó megoldásokkal rukkoltunk ki. Szép és roppant fontos győzelem a tavalyi ezüstérmes idén is az első 4-be vágyó Falco ellen.

Marco megnyitotta a szerb centeriskoláját, parádés extra teljesítményt nyújtva, a festékekben nem volt ellenfele, Dunn az eladott labdái ellenére, mindig hozzátett, amikor kellett, bár ő hajlamos, hogy elmenjen a nap fele, de tegnap belefért. Swanny zsákolásai és ponterős játéka pedig nagy hasznunkra volt a látvány mellett. A légiósaink extra teljesítménye még kevés a győzelemhez, ezt tudtuk az elmúlt évekből, de tegnap a magyarok is hozzátettek.

Ezért 2 játékosunkat ki kell emelni Ronca az egyikük, aki vezérré lépett elő, többször második és harmadik esélyt szerzett a támadópattanók után. Masszív dupla-duplája az este kellemes meglepetése volt.

A másik pedig Drahi, aki legjobb kaposvári meccsét tudta le, kék-fehér mezben, harcolt, vetődött, küzdött, amikor kellett a csapatot higgadtan vezette.

Összességében remek játékkal sikerült megszerezni az újabb győzelmet, egy erős Falco ellen.

Mike Fey meccs előtti nyilatkozatában is szimpatikus játékos benyomását keltette érthető is, hogy tapssal köszöntöttük a tavalyi szezonért, de egyértelműen az ő védekezésbeli gyengeségeit kihasználva sikerült nyerni és persze Harazin hiánya, aki legjobb 6. ember volt tavaly a Falcoban padról érkezve mindig lendületet hozott. Ivosev remek játékos, kintről-bentről egyaránt, többször gondot is okozott a védése. Levy sokat vállalt keveset talált, már amikor eldőlt a mérkőzés akkor az eladott labdák után kozmetikázta a statját.

Aki viszont nekem csalódás volt, pedig képes bármikor extrára, az Kálmán Laci, rajta sajnos a kor jelei egyre inkább megmutatkoznak, pihentették is majd másfél negyedet, ez sokat elárul az eladott labdái mellett. Kellett ehhez Kiss Kori védekezése, aki lábbal többször megtartotta. Neki még nem szakadt az a bizonyos gát, majd a Zete ellen, akkor talán az önbizalma is visszatér.

A hangulat jó volt, köszönhetően, hogy Szombathelyről is jöttek a vártnál kevesebben, örömteli az egyre gyarapodó nézőszám, bár a csapat több szurkolót érdemelne meg, akik a dob mellett bíztatják a csapatot, de ez évek óta probléma, köszönet azoknak, akik most is buzdították a csapatot. A végén a közös ünneplés is a régi szép időket idézte, ahogy a játékosok a „B” közép elé vonultak közösen.

Köszönet Fekete Ádámnak, hogy egyre többször megemlíti a szurkolókat!

Előre kell tekinteni és a cél továbbra is az első 5-be kerülés kell, hogy legyen a biztos felsőházhoz, roppant nehéz és kőkemény meccsek várnak ránk, ráadásul idegenben is a közvetlen riválisok ellen.

A Zete ellen se lesz egy sétagalopp, ebben a mezőnyben bárki képes meglepetésre bárhol.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvári KK!

steller.zs Creative Commons License 2012.11.18 0 0 11399

Kicsit retro érzésem volt a tegnapi meccsen,nagyon jó volt.Kiss Kornél leszedte Lacikát a pályáról,Hendlein,Spica szenzációssan játszott és a védekezés is rendben volt a fontos pillanatokban.

norris21 Creative Commons License 2012.11.17 0 0 11398

A szokás sajnos nagy úr, ezt láttuk most is. :(

Mindenesetre gratulálok a csapatnak, ez egy nagyon fontos győzelem volt, és ha még védekeznénk is...!

Előzmény: reprocesszor (11397)
reprocesszor Creative Commons License 2012.11.16 0 0 11397

Na igen. Remélem ezúttal megembereli magát és szokásától eltérően nem valami vérlázító fújást kapunk! Elég nehéz lesz anélkül is...

Előzmény: Lecso11 (11396)
Lecso11 Creative Commons License 2012.11.15 0 0 11396

Szombaton jön "végre" Kapitány...

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.12 0 0 11395

Gratulálok a csapatnak és a szurkolóknak. Láttam tegnap a KTV-n a meccset, sajnálom, mert 6 pontos előnynél, ha Ronca bedobja a két büntetőjét pár perccel a vége előtt... kár, hogy a végén már nem volt időnk, talán akkor lehetett volna egy jobban kidolgozott figura, de Dunn egyébként így is megcsinálta magának a helyzetet, kár, hogy ezúttal kimaradt :( Ha belegondolunk, hogy a két vereségünk milyen volt, milyen viszonylag erős csapatok ellen, akkor bizony lehet keseregni... a nagy erőmérő most szombaton lesz, ha a falcót verjük, akkor nincs nagy gond.

Előzmény: Bruschi85 (11394)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.11 0 0 11394

Gratulálok a csapatnak a tisztes helytálláshoz.

Kiélezett meccsen a végén több jó döntést hozott az Alba és higgadt maradt, ezzel sikerült is nyernie. Nem volt jó meccs, küzdős hajtós, mindkét oldalon sok hibával. Közvetlenül a végjáték előtt, ezek közül több is a meccsbe került.

Geri visszatérésének örülök, bár látszott rajta a kihagyás, de szükség van rá a rotációban magas posztokon, főleg ha majd visszanyeri felkészülési meccseken mutatott formáját, mert Marconak pihennie kell. Chris remekül játszott, az ő egyéni extra teljesítménye miatt lett egál a meccs, betöréseivel nem tudott mit kezdeni az Alba csak faultokkal állította meg és védekezésben is remekelt szerzett labdáival. Érthetően csalódott volt a meccs végén látszott rajta. Ha mellette még több egyéni jó teljesítmény lett volna, akkor felénk billent volna a mérleg nyelve. Swanny sokat vállalt, többször akkor is amikor nem ment neki, a hatékonysággal voltak gondok. Marcora nagyon készültek ez látszott és várható volt a VAL teljesítménye alapján, Józsi, Keller, Szabó is faragta és keményen védekezett rajta.
Ronca gyors faultjai miatt, kevesebb lehetősége volt főleg támadásban az elmúlt meccsekhez képest, de ő még a jó teljesítményt nyújtók közé tartozik. Kiss Kori és Drahi is látványosan önbizalomhiánytól szenved, kellene már egy olyan meccs, amikor mindkettejüknek megy, de nem a Falco lesz az véleményem szerint, talán a Zete ellen. Kori idén árnyéka önmagának, Drahi pedig állandó fault gondokkal küzd. Szikó is perceket kapott.

A kezdő rendkívül sokat játszott pihenő nélkül, a padról nem jött extra és lendület, míg az Albánál Józsi, nagy kedvencünk Bódi, Supola is hozzátett a közösbe.
Összességében a hangulat mindkét oldalon jó volt volt már már régi idők rangadóját idézte, köszönhetően, hogy sokan kísértük el a csapatot, ahogy Fekete Ádám is megemlítette és köszönet neki ezért.

Örülök, hogy összejött a szurkolói busz, nem volt egyszerű kivitelezni az biztos, és köszönet azoknak akik velünk jöttek. Külön szeretném megköszönni itt is a főszervezőnek Nagy Gábornak (még mindig nem a fehérvári), nélküle nem sikerült volna.
Ezen kívül pedig mindenkinek aki a felhívásban, összeírásban és szervezésben segített.
Remek túra volt, kiváló hangulattal, fontos megállókkal az oda és a vissza út során.

Az pedig, hogy mikor lesz legközelebb buszos túra a jövő zenéje.

Készülhetünk a Falco ellen akik roppant kellemetlen ellenfél, mivel eddig hullámzó teljesítményt nyújtanak és kiszámíthatatlanok képesek bárkit legyőzni, de hazai pályán be kell húzni. Évek óta nem nyertünk ellenük sem.

Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11393

Pont ez a baj, ezért is nem volt 8 éve busz, mert ez a mentalitás jellemző sok kaposvárira, hidd el Gáborral mi sem fűztünk hozzá sok reményt a meccs után. 

Inkább nem adja fel a függetlenségét és nem "közösködik", csak azért is autóval megy.

De erre számítottunk is a szervezésben, viszont arra nem, hogy 23 főt sem sikerül összeszedni, most amikor megy a csapatnak és évek óta valami fény pislákol az alagút végén. Nem volt egyszerű az biztos.

Ez a buszos túra szervezés is tökéletesen megmutatta számomra, hogy milyen a kaposvári szurkolói hozzáállás már ha ilyen még létezik egyáltalán és miért vagyunk olyan kevesen az A szektorban, pláne akik szurkolnának is.

Rajtunk nem fog múlni, aztán, hogy lesz-e még buszos túra az a jövő zenéje.

Előzmény: norris21 (11392)
norris21 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11392

Örülök, hogy összejött, titkon igazából én nem bíztam benne, valahogy általánosságban elmondható (sajnos), hogy mi kaposváriak inkább elmegyünk külön-külön autókkal. Csak nagy ritkán jön össze egy buszos túra. De adjatok bele apait-anyait, és akkor talán utána szépen kedvet kapnak majd egyre többen is talán hozzá. Persze ehhez az kell, hogy a csapat is jól szerepeljen, ez nyilvánvaló. De  most úgy érzem ezzel sem lesz gond, bár elkiabálni sem akarom...

Előzmény: Bruschi85 (11391)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.07 0 0 11391

Köszi, hogy jelezted!

Örömmel jelentem, hogy a 18 fős szurkolói busz megtelt, tehát mindenképp megyünk Fehérvárra!

Előzmény: Törölt nick (11390)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.06 0 0 11390

Az teljesen kiment a fejemből, hogy szombaton munkanap, így 5-ig melózom, sajnos nem tudok menni, mert előbb sem tudok most lelépni...

Előzmény: Bruschi85 (11387)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.06 0 0 11389

Köszi az infót, kár..

A többiektől is várom a választ és reakciót, nagyon nem szeretnénk lemondani a buszt, mert 1-2 kocsi létszáma hiányzik.

Tehát továbbra is lehet jelentkezni a szurkolói felhívásban megadott elérhetőségeken legkésőbb holnapig.

Előzmény: norris21 (11388)
norris21 Creative Commons License 2012.11.05 0 0 11388

Nekem sajnos nem jó a most szombat. :(

Előzmény: Bruschi85 (11387)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.05 0 0 11387

Mivel nem mindenkinek publikus az email címe ahova írhatnék, ezért így itt érdeklődöm. Továbbra is szükség van jelentkezőkre sürgősen, mert még van hely a buszon ahhoz, hogy 23 fő legalább meg legyen.

Junkyard, Norris, Zsolti, Vanekúr vagy olyan, aki csak olvasni szokta a fórumot ritkán írni érdekel-e titeket a szurkolói busz, jelezzetek akár itt akár a felhívásban lévő email címben.

Előre is köszi!

reprocesszor Creative Commons License 2012.11.05 0 0 11386

Persze, a realitások talaján maradva a szerintem is a 4-5. hely a max, amit elérhetünk az alapszakaszban.

A Paks meccs azért volt érdekes, mert borzasztó sok buta hibával játszottunk, de az ASE is eléggé fogalmatlan volt, szóval egy átlagosnál kicsivel rosszabb napunkon is meg kellett volna nyernünk. Ez benne a legbosszantóbb! De mindegy, ezen már felesleges bánkódni...

Összességében szerintem nincs túl sok ember, aki ennyire jó rajtra számított volna! 

Jelen helyzetben már tényleg az 5. hely kell, hogy legyen a cél! Az eddig látott meccsek alapján nincs a mezőnyből komolyan kiemelkedő erősségű csapat, (szinte) bárki bárkit elkaphat. Durva körbeverések lesznek, ami jól megkavarhatja majd a kártyákat. Szerintem ez jó dolog.

Ha a következő 4 meccseből (Alba, Falco, ZTE, Sopron) kettőt tudnánk hozni, az már nagyon remek volna...

Eleve örömteli, hogy egyáltalán ilyenekről lehet elmélkednünk, de ha végül a felsőházi középszakaszba sikerülne jutni, azzal már az én összes előzetes vágyamat messze túlszárnyalnánk, és kurvára boldog lennék, hogy sok év után végre futottunk egy normális bajnokságot! :)

Üdv!

Hajrá Kaposvár!

Előzmény: Balerion (11385)
Balerion Creative Commons License 2012.11.05 0 0 11385

Szezon előtt már mondtam, hogy felsőház esélyes lesz a Kaposvár - ezt most is tartom, de azért azt ne felejtsük el, hogy egy komoly meccsük volt, azon veszítettek otthon a Paks ellen. Hétvégén kiderül mennyire szólhatnak bele az első helyek kérdésébe, de az tény, hogy a közvetlen riválisok ellen (Körmend, Szeged, Pécs) fontos győzelmeket arattak, kettőt idegenben, meggyőző játékkal. Ettől függetlenül a Falco, Alba, Paks hármas erősebbnek tűnik, a Sopronnal vannak egy kategóriának, én továbbra is tartom, hogy a a 4-5. helyre lesznek jók.

Előzmény: Törölt nick (11382)
Lecso11 Creative Commons License 2012.11.05 0 0 11384

2:34-nél Spica zsákolása.

norris21 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11383

Kösz! Meglepő, örömmel teli a dolog, de azért szerintem mindenki a helyén kezeli. 

Előzmény: Törölt nick (11382)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11382

Gratulalok a listavezetonek. Enyhen meglepo, de teljesen megerdemelt.

vanekúr958 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11381

Szurkolói buszt indítanánk, 2012.11.10-én szombaton Székesfehérvárra az Alba Fehérvár 18:00-kor kezdődő bajnoki mérkőzésére, minimum 23 fő esetén.
Költsége 2500.- Ft, amiből 1500. -Ft-ot, a jelentkezéskor kell befizetni.
Indulás a bajnoki mérkőzés napján 15:00-kor a Sportcsarnok parkolójából.

Jelentkezni Nagy Gábornál lehet a +36/30-970-91-10 telefonszámon!
Személyesen a Szeged elleni ifi meccs után és a bajnoki meccs előtt és meccs után a Sportcsarnok aulájában lehet feliratkozni a buszra. E-mailben a :

szurkoloibusz.kaposvar@gmail.com 

címen lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidő: 2011.11.06. kedd 12:00

Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11380

Gratulálok a győzelemhez a Csapatnak, bár roppant nehéz és nyögvenyelős volt, persze mert magunknak tettük nehézzé. Védekezésben és támadásban is sok hibával játszottunk és figyelmetlenséggel. Jóval simább és nagyobb különbséget vártam, ami reális is volt, még ha kötelező győzelemnek volt elkönyvelve előre, egy 2 légióssal felálló Szeged ellen.

De a győzelem a legfontosabb és öröm rápillantani a tabellára, amelyen talán 8 éve 2004-ben álltunk pole pozícióban F1-es hasonlattal élve.

Hiába állunk listavezetőként még nagyon nehéz és kemény meccsek következnek rögtön a következő 2 meccs (Alba, Falco), ahol elválik mire lehetünk képesek és ez egy pillanatnyi állás, ami megtévesztő lehet. Jó ötlet volt a büfé akció és köszönet a táncos lányoknak a szünetekben lévő műsorért.
Örülök, hogy sokan kijöttek, végre a nézőszám is az elvárható minimum szintet hozta. A szurkolás és hangulat azért, hagyott kívánnivalót maga után, de persze erről nem azok tehetnek, akik most ott voltak a dob közelében.

Jó kezdeményezésnek tűnik a szurkolói busz, ahova továbbra is lehet jelentkezni, mert van még hely a 23 fő-s buszra még nem vagyunk tele. Aki teheti autó helyett csatlakozzon, ha van kedve, mert garantáltan egy élmény lesz.

A csapat megérdemli a buzdítást és biztatást.

u.i: Marco brutális zsákolása volt a legszebb jelenet, parádés volt

norris21 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11379

Addig is ajánlom, hogy a "kék-fehér barátság" jegyében nézzétek vissza párszor majd még, ahogy az a pattanásos nyomorék törpe majd felrobbant dühében és úgy vágta oda Gordannak a kupaaranyérmeket...

:)

Előzmény: norris21 (11378)
norris21 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11378

Viszem mindkettőt, azt hiszem most én vagyok a soron! Vonulunk is majd a belvárosban, igaz? Egy-két kocsmát át kéne építenünk...

Előzmény: Lecso11 (11377)
Lecso11 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11377

Fehérvárra a pirót hozod te vagy a füstöt?

Előzmény: norris21 (11373)
norris21 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11376
Az Alba-KKK-t nem tervezi a Sportklub adni? Egyertelmuen a fordulo rangadoja lesz, megha szerintem a tabella azert csaloka meg, de akkor is csak az 1. jatszik majd a 2. helyen alloval!
A kovetkezo 2 merkozesunk iranyt fog majd mutatni, hogy az alapszakaszban hol lesz majd kb a helyunk; az 1-4-ben, vagy inkabb 3-6 kornyeken, alabb nem gondolnam azert.
Eddig van 5 gyozelmunk a tabella also feleben levok ellen es 1 veresegunk a felsoben levoktol. Igy azert csaloka a helyezesunk, es bizony sokszor szerencsenk volt azzal, hogy az ellen csak 2 legiossal tudott jatszani.
Az Alba meg Falco ellen meglatjuk majd, meglatjuk...
norris21 Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11375
Hat engem sem lehet azzal vadolni, hogy a vedekezest nem komalnam. A Paks elleni meccsrol en megirtam a velemenyem anno, szerintem olyan sokat nem kell visszakeresni... A vedekezes csak csapatszinten mukodik (mar ha ugye egyaltalan...), Rolival kapcsolatban erdeklodtem, es orulok hogy szerinted is javul a formaja, szerintem jelen pillanatban a legjobb magyarunk, mondjuk neki kell is annak lennie.
Előzmény: steller.zs (11374)
steller.zs Creative Commons License 2012.11.04 0 0 11374

Én nem csak a támadást nézem egy adott játékosnál,szerinted a Paks ellen min ment el a mecs? A tegnapi mecsen is egy negyed normális védekezés volt de jobb formát mutat Roland és természetesen örülök a győzelemnek.

Előzmény: norris21 (11373)
norris21 Creative Commons License 2012.11.03 0 0 11373

A meccs jelenete volt szvsz!

Zsolti, mi a véleményed Roland utóbbi időben mutatott formájáról? :)

Előzmény: Lecso11 (11372)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!