Ház a kísértethegyen jobb, mint az Átok, de semmi a Halálhajóhoz képest. Az X-ment nem néztem meg, két film néha sok egy napra, Kaputy szerint hasonló szint, mint a Spawn, tehát kibírható. Cool-túra néha nagyon mulatságos, többször is hangosan kacagtam, de tényleg, főleg a kutyás részeken. Pénzt mondjuk nem adnék érte. A budapestfilmeket se néztem meg, Luna Papas, a másikra már nem emlékszem.
Akkor Vadi kedvesss én komoly gondban vagyok, nem ismerem a munkahelyi méledet. Kaputy meg nyomorult, elküldte neked, amit ígért. Azóta nem alszik...:)
Arra azt hiszem van már megoldás. cornél tart egy kisebb előadást ismeretterjesztő jelleggel, meg értékmegőrzés címen, és minden rendben lesz. Plusz mindenki befogja a száját, amikor a kiadóval vagy a filmkészítőkkel beszél. Így nem derülhet ki.
mégis, ha tényeken alapuló igazság, akkor csak azt szeretném tudni, semmi mást, hogy mi az Isaac Hayes-film címe pontosan és mikor adta a Magyar Televízió, ja és hogy pontosan melyik tékában is kölcsönözhető a Fudoh, nemistudom, talán a Vico adhatta ki, szóval ennyit a tényekról és a relativitásról,
egyébként a nexus-címem egy ideje megboldogult, szűkebb ismeretségi köröm azóta a munkahelyi mailre ír, mindenki mástól nagy bocsánatokat kérek, a daDrill név pillanatnyilag nem sokat mond, de ha a Góré néven publikáló honi félistent rejti, elnézést kérek az anime-cikk miatt, két hete kaptam vissza hosszas könyörgések árán a harmadik Urotsukidojit, ellenben ha kell a Sokknak, tudok pillanatnyilag ajánlani egy Gemini és egy Embalming szösszenetet, ez a két legutóbbi japán horror, amihez volt (bal)szerencsém :-)
Namost kettő koncepció van komkrétan, egy igényes meg egy (úgymond) igénytelen, mondanom sem kell, az utóbbival szimpatizálnék inkább, mondjuk vannak átfedések... az igényesben lennének ilyen fontosabb filmek, szal ennek ilyen hiáynpótlás lenne a küldetése, ha nevezhetjük küldetésnek a dolgot, az úgymond igénytelenben pedig ez egy fokkal bizarrabb filmek lennének, ennek a sorozatnak a küldetése elsősorban tudat-stimulálás lenne, szal egyfajta trip.
cornél, kéne vmi konkrét terv filmklub ügyben, olyan mint koncepció, Kaputy ajánlott is párat meg hány filmről lenne szó és mekkora közönségnek. Addig semmit nem tudnak mondani (Bp. film)
Bevallom drága Vadi, hogy nem olyan rég küldtem neked egy mélt, iszonyú nagy dilemmák után vettem a bátorságot, körmömet lerágtam, hogy jaj, nem vagyok-e tolakodó meg minden, nem ásom-e el magamat örökre, s mindezek után végül megírtam azt a rohadt mélt, és még se semmi.