Persze addig a barkasomat is ki kéne már hozni a szervízből! De ezek a fránya szadeszos szerelők elszabotálják már egy hete a javítást. De ami késik nem múlik!
viktor a főpingáló
"Csak olvassatok bele az Alfalfa58 által is hozzászólt topikokba. Pl. A terror háza, MSZP: hol az ígért 23M román, stb. A keresővel egyszerű utána menni, hogy hol hogyan munkálkodik."
Valóban gyanús Alfalfa olvtárs...
Múlt nyáron is, amikor MI, SZDSZ-esek összejöttünk egy találkozó alkalmával, Alfalfa egy viseltes, szürkés, "Éjjen horgyula!" feliratú pólóban jelent meg.
Éberség, olvtársak!
No, akkor kedves TSZ barátom, rossz helyen kapirgálsz!
Én viktor vagyok a festékágyúsok krémje! Ritkán szólok, mert sokat dolgozok! Ebben a mai fránya ködben nem másztunk fel az állványokra! Ezért ma itten látsz! De nem sokáig! Gyünnek a SZDSZ plakátok szép sorjában, és olyan színesek lesznek, hogy egy melegfesztivál azokhoz képest fekete gyászoló menet. Majd meglátod!
Mindent a centrumpártért!
Hajrá KUPA! Tied lesz a kupa!
viktor a festékágyus
Én mint nagy szadeszos, segítek nektek a döntésben! Festékágyúimmal (magasépítmények festésével foglalkozik a vállalkozásom) eltüntetem a szadesz óriásplakátjait, és csak a Centrum Pártét hagyom meg.
Jelszó:
Ha tele a kupa, Éljen KUPA!
Na megyek is telítenia kupámat egy kis borival...
victor a festékágyús
ui.: Kéretik jelezni, hogy Bp. és 50 km-es vonzáskörzetében hol vannak szadesz nagyplakátok!
Köszönöm kérdésedet: a család jól van - és örömmel jelentem, hogy minden SzDSz-es tagja (a csecsemőktől az aggastyánokig) a Centrum Pártra adja majd le a voksát.
Arra adjál választ, hogyha SZDSZ-es értelmiségi vagy, mi történt a családdal a kommunizmusban. Ugye ott az a sok ÁVO-s multú SZDSZ-es. Épp nem voltak Pesten?
OFF ON
Nagyon nem szeretem amikor valaki szándékosan és következetesen csúsztat, meghamisítja azt ami valóban történt.
Ha ilyen vélemények leírhatóak akkor a cáfolatuk is.
Üdv: HJM
OFF OFF
Látom, nem vagy kellően kiokosítva! Először is induljunk ki a tényekből, mely szerint az szdsz az igazságot mondja!
Másodszor pedig induljunk ki abból, hogy, mi van akkor, ha mégse, és a tények hazudnak! Ezért kell óvatosnak lenni! És akkor csak a centrum marad!
December 12-én 13 órakor a szabad demokrata frakció a parlament előtt tartott sajtótájékoztatót, amelyen a kormány eddigi politikáját bíráló óriásplakátokat mutatták be.
Fodor Gábor ügyvivő leszögezte: le fogják váltani a kormányt*, "mert miközben semmilyen reformot nem indított el, arra tanított minket és az országot, hogy nem kell a törvényeket betartani, klientúrát kell építeni."
Fodor Gábor tévedésben van. A választók dönthetnek csak egyes kormányok sorsáról. Tehát Fodror Gábor SDZSZ ügyvivő nyíltan puccsot tervez a kormány megdöntésére! Ezek alapján az SZDSZ-t be kell tiltani. Ennek módszerét is meghatározta az ügyvivő úr(hölgy?): a törvények megszegését, szdsz-es klientúra építését tervezi! Ezek után ki az az épelméjű ember aki az SZDSZ-re szavazna?
Persze, ha a köménymag azt mondja, hogy mind az első, mind a második fordulóban a Centrum Pártra kell szavaznunk, akkor mi SzDSz-esek arra is szavazunk.
Azért gondoljuk meg, hogy nekünk szadeszeseknek jó-e, ha mindkét fordulóban a Centrumra szavazunk. A köménymag ugyan azt ajánlja, neked mi a véleményed. Nekem fenntartásaim vannak, de a pártfegyelem...
Támogatom a gondolatot. Olvassatok csak bele, és a saját szemetekkel győződhettek meg arról, hogy mi SzDSz-esek soha nem köntörfalazunk, hanem - tetszik, nem tetszik - a megfellebbezhetetlen igazságot mondjuk ki.
Például most azt, hogy mi SzDSz-esek a választásokon a Centrum Pártra szavazunk - nem csak az első hanem a második fordulóban is.
Nem-nem. Én igazolhatom: együtt gyűjtöttük a kopogtatócédulákat Mucsán az SZDSZ-nek. Bezony! A Kvanthy is ott volt, csak hamar leittasodott, és összekeverte a Böskét a Julcsa nenővel, és az utóbbit akarta a kocsma előtt hozzákötni a biciklitárolóhoz.
Csak olvassatok bele az Alfalfa58 által is hozzászólt topikokba. Pl. A terror háza, MSZP: hol az ígért 23M román, stb. A keresővel egyszerű utána menni, hogy hol hogyan munkálkodik.
Mi SzDSz-esek pontosan ezért tartjuk bőröndünket állandóan becsomagolva... - és azért szavazunk mindannyian a Centrum Pártra, mert a Centrum Párt véget vet a kirekesztésnek (aminek az SzDSz is véget vetne, de sajnos nem jut be a Parlamentbe, ezért nem tud neki véget vetni).
Hallod-e alfalfa egyre rokonszenvesebb vagy nekem. Sajnos új vagyok és nem ismerem a munkásságod, de ha poén is ez az itteni szereplésed azért megér egy tapsot! Szerintem jó!