Éva hobby, ha minden igaz. A középső szinten van, ha a Nyugatitól mész, akkor túl kell menni a szükőkutas galárián, majd az első keszetutcában van. Ez az utcácska elég kicsi, de ha jól emlékszem, ki van táblázva. Van mellette egy kézimunka bolt is. Az is fantasztikus ám... Én oda járok inkább.
hogy meglepődtem a hétvégén! még péntek délután csináltam egy világítótornyos gipszképet, piros kerettel. az alig kommunikatív, kicsit antiszociális (de én azért bírom) albérlőtársam egyszercsak megkérdezte, hogy neki adom-e a képet. :-)))) végül csináltam neki egy másikat, de ugyanolyat tegnap este. de úgy örültem!
Készülj, mert hamarosan jönnek az osztálytársak is! :-)) Nálunk szombaton 4 osztálytárs kislányka volt, meg az én kettőm és dekupázsoltak. Hát videóra kellett volna venni azt a boldogságot.
Szívesen használok arany festéket, műhót, és kis ezüstös csilogást díszítésnek, ami aztán különlegessé és gyönyörűvé teszi még a nélküle nem oly tökéletes képeket is. Hát mit mondjak még én is elámultam, mikor kész lett a 6 képecske. :-))
Szerintem a kreativitásnak egyik csodája, hogy tovább tudod adni (nem csak a kész képet, hanem) magát az alkotás örömét. :-)))
Látom elég kreatív volt a hétvége, nálam is:) Egyre jobban élvezem a dolgot, a kislányom meg az osztálynak csinált egy szép Karácsonyi képet és ma reggel boldogan vitte. Megfertőztem szegényt:))
Hogy Ti mennyi mendent alkottatok a hét végén! Csak ámulok és bámulok.... Én most csak kiöntöttem a kereteket. Meg varrogattam.
Danczer, Gyönyörű a kaspód,
Pihe, Te mikor alszol. Annyi mindent csinálsz, és olyan szépeket... :)))
Kanbéka, szépek a képeid. A törülközőt Te is meg tudod csinálni a West endbe a hobby bolt mellletti kézimunka-boltban van olyan szalag, amire tudsz hímezni. Nam nehéz és rá lehet varrni a törülközőre. Szerintem próbáld ki.
Az első variáció a helyes!:DDD 1.2.3. Liános csoda repesztős festék névre hallgat, saját kiszerelésük, és az a fő ismertetője, hogy nem csak egy irányban lehet vele dolgozni a repesztő lakk fölött, hanem lehet kencézni vele oda-vissza.
Pihe
Ezek gyönyörűek!! a porcelán tányér kiégetős lakkal készült? mosogatható? Árvácskás szalvétába én is bele szerettem ... se gyűrődés, se átmenet a széleken...
ez a sóliszt gyurma hogyan van? Nekem szomorú gyerekkorom volt ebből kimaradtam :DDDDD
milyen arányú a víz liszt só, milyen gyorsan kell vele bánni?
Leander
ha nincs akasztó a ragasztó pisztollyal lehet utólag ráfabrikálni kulcs stb karikát. Ha nincs rag. piszt. szerintem a legközelebbi virágboltban segíthetnek a kérdést megoldani mert náluk tuti van. Ha így sem akkor talán össze kellene futnunk:DDD mert nekem van.
R
Bocsánat, hogy teleírom már megint a topicot, de ezt muszáj megosztanom veletek. WestEndben vettem repesztő lakkot, miután a Dekám elfogyott. Artes decor névre hallgat a cucc. Hogy ez milyen gyönyörűen működik a Liánban vett repesztős festékkel, azt el sem tudom mondani. Mindenkinek ajánlani tudom! Holnap megyek a Liánba, veszek még egy-két színt belőle, mert fantasztikus a végeredmény. Merthogy most is véletlenül épp egy doboz készül:DDD
köszönöm:-)) Valóban farostra van kopácsolva a Mikulás, 70 !!!!!!! forint volt ez a méret, úgyhogy én áttérek erre. Akasztó ugyan nincs rajta, de olyan könnyű a lap, hogy bármilyen ragasztott akasztó megtartja. A csomagoktól balra az alap van, más nincs. Arany színű festékkel alapoztam le, aztán rászivacsoltam zölddel, ekkor pánikba estem, hogy fúderonda, úgyhogy végül lekentem arany színű antik pasztával, így már tetszik a végeredmény. Azt sajnálom, hogy a macisnak a csillogása nem jön át a fotóról:-/
Kanbéka
a doboz már megint (vagy még mindíg?) gyönyörű
a jön a karácsony mivel van és mire kopácsolva mi van a csomagoktól balra arany színű de rosszul látom
a 3D nálam is pénzkidobás volt most kenem mindenre de inkább ront mint javít a helyzeten, legalábbis nálam (valahogy olyan mű lesz tőle az egész?)
a szatinálóra senki sem csábult el csak én? lehet, hogy ez is 3D kategória? A Campónában van egy Kreatív üzlet (a tulaj= a West End üzletével) ott tudok marhaságokat venni. (ott láttam farost lapot lehet hogy erre kopácsoltál a karácsonyos képen)
R
:-)))))) Virul a fejem tőle, annyira gyönyörű élőben! Elhatároztam, hogy ha a fene fenét eszik is, én is ilyeneket akarok alkotni! Brekk, köszönöm még egyszer!
amikor megvettem és azt mondtam keménynek tünik masszának azt mondta a hölgy ez ilyen nem járt le és vizet lehet adagolni hozzá,nah én vizcseppekkel is kiprobáltam undorito...
néhányéve nagyon rákattantam a sokerámiára.."2D,ben dolgoztam nagyon klasszakat.. akit elértem és van gépe kértem,hogy scanneljék be vagy fotozzák le ,de nem tul sietnek
némelyik olyan szép lett utolag megtekintve,mintha nem is én csináltam volna...amivel ugyanis nagyon küzdök és sok energia van benne az a z elkészülte után már nem tetszik...
vettem a tesco-ban egy csomag szalvétát :-) van rajta kinyújtott süti meg nyújtófa meg ilyenek. megmutatni nem tudom, de ha nem feledem, elhozom a talira, hátha valakinek tecc. nekem igen :-))
Ó, ez a sókerámia tuti ötlet!:-OO Hogy nekem ez eddig nem jutott SZMbe!!! Tegnap a WestEndes lány ajánlgatott egy méregdrága cuccot, amivel ilyesmit lehet csinálni, de mondtam neki, hogy egyfelől nekem az az adag száz évig elég lenne, másfelől olyan drága, hogy felejtsen el, de gyorsan!:DDD