Keresés

Részletes keresés

Thomas a g Creative Commons License 2011.02.27 0 0 1311

Szerintem nem rossz a 10 e netto.Én kartonozok,magyar cégen keresztül brutto 10 e/ó.

Persze mint előttem is írták függ attól is mit csinálsz.

Egyébként Nekünk is tele a hócipőnk jelenleg.Lecsökkentették az óráinkat heti 43 órára.Így lassan nem éri meg maradni sem,sajnos.

Legalább is ilyen órabér mellett.Eddíg legalább kompenzálta a kevés órabért a sok óra.

Na de ez van.Bízunk,hogy lesz változás.Igazából nem tudom,hogy ha átvenne a francia cég mennyivel járnánk jobban esetleg.Gondolom a juttatások másképp vannak,mint egy "bedolgozónak".Talán jobban jönnék ki anyagilag.Szerintem a havi 1800 2000 euro mindenképp kell ahoz ,hogy megérje kinn lenni.Szerintem Te is ezt nézd Ontário82.Persze ez csak az én véleményem ez természetesen egyénenként változhat.

Egy kérdés.Kinnt mennyire működik a UPC?Tapasztalatok?Mármint ha veszek itthon és kiviszem?

Előzmény: Törölt nick (1295)
Dobri Creative Commons License 2011.02.24 0 0 1310

Ipari alpinistákat?:)))

Előzmény: GrG (1309)
GrG Creative Commons License 2011.02.24 0 0 1309

Dobri igen de nem informatikusokat keresnek, hanem a te szakmádbelieket....

Előzmény: Dobri (1308)
Dobri Creative Commons License 2011.02.23 0 0 1308

Pont tegnap olvastam,hogy Líbiába keresnek embereket.:)2000$/nap,viszont sietni kell,mert sokáig nem fog tartani a buli!:)))

Előzmény: SvinGergely (1307)
SvinGergely Creative Commons License 2011.02.23 0 0 1307

Sziasztok,

ha valakinek van bármilyen ötlete egy 30 éves, angolul és németül (franciául nagyon alap szinten) beszélő informatikus / rendszergazda számára munkalehetőség  tekintetében, kérem ne fogja vissza magát.. 

Nagyon fogynak az ötleteim, gyakorlatilag bárhol Franciaországban elhelyezkednék már.

Köszönöm.

punasok Creative Commons License 2011.02.23 0 0 1306

Csak zenelni tud, en olyanra gondoltam ami el is mosogat....

Előzmény: Dobri (1305)
Dobri Creative Commons License 2011.02.22 0 0 1305

Olyan amiből közben szól a zene.:))Parázs is bőven elég,mert azért pár száz éve is valahogy megsütötték.

Előzmény: punasok (1304)
punasok Creative Commons License 2011.02.22 0 0 1304

S ha en csak otthon szeretnek csinalni egy ket kurtoskalacsot, ahhoz milyen gep kell? vagy csak eleg a fa amire feltekerem a tesztat, s megsutom parazson?

Előzmény: kalacsfr (1302)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 1303

Ismersz francia építőipari cégeket? Megnézem őket aztán ha szimpatikus akkor elküldöm a CV-met.

Előzmény: Törölt nick (1299)
kalacsfr Creative Commons License 2011.02.22 0 0 1302

Szia! Orulok hogy van egy rendes munkad,tartsd is meg! De az almokrol soha nem szabad lemondani,ha majd egyszer ha eljonn az ideje,keres meg nyugodtan! itt megtalasz b.mikor :   www.gateauhongrois.com   

Előzmény: Törölt nick (1296)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.20 0 0 1301

Jo napot Mindenkinek!

Marcius 13.-àn a Ferencvàros kézi

csapata Toulonban jàtszik KEK meccset.

Akinek van kedve magyar szurkolàsra:

Iràny Toulon!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.19 0 0 1300

igazából az határtalan....szal munka van szarásig. Napi 10-nél nem akarnék többet dolgozni,de itthon már volt napi 14-16 óra is,persze jól fizettek.

Előzmény: Törölt nick (1299)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.19 0 0 1299

Ha magyar cég adja, akkor nagyon jo.... (tudtommal ugy 7, 8 eurokat osztogatnak)

Ha egy francia cégtôl kapod, akkor kezdetnek elég, de azért ha màr megismertek, és belejöttél, akkor illik kérni egy kis emelést...

Nemrég irta egy gipszkartonozo, hogy 12 € körûl keres, és egy ipari alpinista aki asszem 13 € körül keres...

Hegesztôket ismerek (külföldiek) akik 14 - 16 € orabérben vannak, de a franciàk (Avi-sok) ennél sokkal tôbbet kapnak 22 - 24 €..

Szoval igen vàltotzo

Billy

Ps : Ja, és még nagyon sok minden függ attol, hogy heti hàny oràt tudsz dolgozni !

Előzmény: Törölt nick (1298)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 1298

szakmunkás órabér

Előzmény: Törölt nick (1297)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 1297

Attol függ, hogy baby sitter vagy-é, vagy astro-fizikus ????????????????

Elég pontatlan a kérdésed !

Amugy egy kis segitség : a SMIG (minimàl bér) januàr elsejétöl hivatalosan 9,00 € HT (net) !

Előzmény: Törölt nick (1295)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 1296

Ez a kürtös kalàcs téma eléggé megmozgatta a fantàziàmat még a legelején, amikor elôször irtàl ide.....

Beismerem, hogy bele is akartam ugrani, mert nagyon làtom magam a korzikai plage-okon, vagy éppen itt lenn dél-franciàban a kûrtös lakokocsiban, az illatok kôzepette....

:-))

De most nem aktuàlis, mert van egy jo àllàsom.....

Lehet, hogy még talàlkozunk....

Billy

Előzmény: kalacsfr (1294)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.18 0 0 1295

Sziasztok!

nettó 10 euró / óra milyen bérnek számít arra. Árakkal tisztában vagyok kb. csak mégis alja?közepe?milyen?

kalacsfr Creative Commons License 2011.02.18 0 0 1294

Sziasztok!  kurtos kalacs tema, ha valakit erdekelne egy jo kis uzleti ajanlat   http://www.leboncoin.fr/materiel_professionnel/176614491.htm?ca=18_s  itt ajanlom figyelmebe!  koszonom,tov.szep napot mindenkinek! 

punasok Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1293

Most en kernek egy kis segitseget, par honapja tagja vagyok a klinikankon mukodo Etikai bizottsagnak, s a kovetkezo ertekezlet temaja: Loi Leonetti-2005 torveny, mi a tapasztalat maig 2005 ota?

Kerdesem: van e ilyen torveny Magyarorszagon, vagy valami hasonlo? A forumon levo dokik talan tudnak rola. Elore is koszonom.

Előzmény: Törölt nick (1292)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 1292

Nagyon jo ez az oldal!...rengeteg ajanlatot dobott ki, koszi...:))

Valoszinuleg kikapunk, de szerencsere ez most belefeer...;)

Előzmény: punasok (1290)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.11 0 0 1291

2eve, a meeg 6eves lanyommal voltunk Dlandban, es a meccs elott (akkor siman vertuk a franciakat:) sikerult eljutni a tengerpartra is, koszi..;)

Előzmény: Törölt nick (1289)
punasok Creative Commons License 2011.02.10 0 0 1290

Van egy internetoldal, ami eleg jo: www.lepetitmoutard.fr , angolul, franciaul es hollandul, franciaorszag osszes nagyvarosa szerepel benne, gyermekprogramok.

Csak nem a veszpremi kezilabdasok jonnek laposra verni Montpellier csapatat?

Akkor tenyleg hajra VESZPREM !  

Előzmény: Törölt nick (1288)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 1289

Parizs : Disneyland

Montpellier : Iràny a tengerpart !!! - Palavas-Les-Flots

Példàul....

Előzmény: Törölt nick (1288)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 1288

Szep napot!

Par het mulva Parizsban
toltunk nehany napot 4eves kisfiammal...Tudnatok ajanlani tartalmas gyermekprogramokat a szamunkra? 

Utana Montpellier a kov uticel (Hajra Veszprem!;), ott is hasonlot keresek...;)

koszi...:)
udv
pik

cdeva Creative Commons License 2011.02.09 0 0 1287

Estrella, én ugy tudom, hogy a Prefectura meg a munkaugyi hivatal csak 30 év alatti au pair szerzodését fogadja el. legalabbis ez volt a helyzet, amikor én érdeklodtem. Hogy valaki ki tudja jatszani a torvényt, az mar mas dolog, nem tudom... De az tutti, hogy hivatalos (azaz szerzodéses) au pair-ként nem tudsz fizetést kapni, csak zsebpénzt. Ami persze kevesebb.

Előzmény: estrella72 (1285)
tmz02 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 1286

Üdvözletem Mindenkinek!

Egy művész barátommal arra adtuk a fejünket, hogy a képeiből készülő reprodukciókat árusítunk. A képek témája a repülés. Arra gondoltunk, hogy a nyár elején megrendezésre kerülő La Ferté-Alais-i veterán repülőnapon megjelennénk egy sátorral és képekkel. A probléma a nyelvtudással van. Egyszóval egy olyan valakit keresnénk aki elvállalná egy hétvége mindkét napján a sátorban való arusítást. Ha esetleg van valaki, akit érdekelne a dolog, kérem keressen meg magánban. tmz kukac t-online.hu

estrella72 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 1285

köszönöm:)

ezek aszerint 38évesen nincs sok esélyem...?

:S

Előzmény: cdeva (1283)
Felszeghy Marci Creative Commons License 2011.02.08 0 0 1284

Sziasztok, idén szeretnék kimenni Franciaországba, zenész vagyok, gitárt tanítok, tai chi és chi kung oktatással foglalkozom, de eleinte bármiféle munkát bevállalok. Eddig voltam már hivatásos zenész, gitár és tai chi oktató, kertész, kórházi takarító, konyhás, sofőr, galériás, stb.. Egyelőre csak kicsit beszélek franciául, de tanulok, és beszélek angolul, spanyolul, németül. Művészetfilozófia diplomám van. Éltem Angliában, Spanyolországban, Ausztriában. Szeretnék valamilyen normális szállást és normális munkát, hogy pontosan hol az országon belül, még nem tudom, valószínűleg oda megyek, ahol lehetőség adódik.

Előre is köszönettel

Marci 

cdeva Creative Commons License 2011.02.08 0 0 1283

Kedves Estrella72!

Tudtommal Franciaorszagban hivatalosan meg vannak hatarozva az au pair jogai és kotelességie. Ha tudsz franciaul, akkor olvasd el ezt :

http://www.aupair-world.fr/index.php/visa/france/

Ha haztartasi teendoket és tobb mint 30 orat kérnek toled, akkor nem au pair vagy, hanem haztartasi alkalmazott, s az mar mas kategoria, mas feladatkor, mas fizetés.

Az au pair lényegében nyelvet jon tanulni és "zsebpénzt" kap a gyerekekkel valo foglalkozasért. két évvel ezelott nalunk is volt au pair lany, és o is és mi is meg voltunk elégedve.

Sok sikert a keresésben!

Előzmény: estrella72 (1282)
estrella72 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 1282

szia, köszönöm a választ:)

igen, én is ettől tartottam, hogy nagy az esélye a kihasználásnak, hiszen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk...

épp ezért, én előre feltettem a konkrét kérdéseimet--nem is tetszett a nizzai anyának.

véleményem szerint túl magasak voltak az elvárásai. és ezt nekem semennyivel se tudná megfizetni, nemhogy annyiért dolgozzak neki, amennyit felajánlott..az ő elképzelése-elvárása az, hogy a heti 5x12óra mellett még hétvégén is számíthasson az au pairre! egy oylan országban, ahola  kötelező munkaidő heti 25-35óra, tudtommal...hát, kérdeztem én, hogy a hétvégéért talán kaphatnék-e egy hétköznap szabad délutánt, stb. de ez neki nem tetszett., ja, meg az egy év alatt 3x hazajönnék 1-1- hétre: de ez sem működik nála. nem tudom, kit fog találni ennyiért, ilyen igényekkel...de, sok szerencsét kívántam neki hozzá.

én viszont továbbra is munkát keresek...:)

ha tud valaki valamit, akkor írjon! :)

/ui: az én szakmai véleményem az, hogy nem is lehet felelősségteljes munkát elvárni ilyen kizsigerelés mellett...márpedig, ha egy au pair vagy bábiszitter elvét valamit, amiből a gyereknek baja lehet, nincs az az ügyvéd, aki kihozná a sittről..szóval, én nem vállalok be akármit. pont azétz, mert gyerekápoló vagyok, és tudom, mi a felelősség egy emebréletért..már egy anyaszerep, és más a más gyerekére vigyázni!, na, üdv.../

Emita

Előzmény: Törölt nick (1279)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!