Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -5 2 5053

Nem akarok részletekbe belemenni (ó, dehogynem!), de a lényeg nem ment át. 

Gyurcsány nem fog bársonyszékben ülni már soha, tehát ennél emeljük már magasabbra a lécet.

Sőt, a tétet! Létet! 

Előzmény: Törölt nick (5051)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.16 0 5 5052

De, lövetett, két szemet konkrétan. Semmi kedvem most cikkeket keresni erről, de majd visszatérünk rá, ha akarod, mert tudom, hogy tény.

Azt te tudod, hogy ha a tv székházat törvénytelenül felgyújtják, meg ott majdnem meglincselnek egy-két rendőrt, akkor arra nem az a válasz, hogy október 23-án a rendőrök az azonosítójukat levéve, maszkban, viperával járják az utcákat, random embereket összevernek, másokat őrizetbe vesznek, szintén random alapon, majd órákig térdeltetik őket, meg eltörik az ujjukat és a többi. Majd ügyészségi és bírói asszisztálással letartóztatnak több száz embert, akiknek utólag kb 1 %-át találják bűnösnek.

Az első esemény nem legalizálja a másodikat, számodra lehet, hogy igen, számomra nem.

Előzmény: pákosztos cica (5049)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.16 -1 2 5051

Ebben pedig tényleg igaza van búvármacinak és sajnos Bélának is. Gyurcsány ugyanolyan rákfenéje a politikának, mint Orbán Viktor. Ahogy kigolyózták Medgyessyt, aztán kiütötte Kiss Pétert (akit én kedveltem, mint politikust, ha volt is vaj a füle mögött, legalább ügyesen csinálta) és kvázi belső puccsal lett miniszterelnök, és nem volt jó miniszterelnök se.

Ha konkrétan szemet nem is lövetett ki (ti. mármint direkt parancsot nem adott ki, hogy "ott az a kövér fasz a baboskendővel, a balszemére célozzatok"), de azért közvetve igenis az ő felelőssége volt, ami történt. Le kellett volna mondania, minden normális országban van következménye a közvélemény felháborodásának. De ő ugyanúgy leszarta, hogy mit akar az ellenzéke, ahogy most Orbán is leszarja. Mindkettő alkalmatlan a bársonyszékre, ahova a széljárás felsodorta őket. A különbség köztük csak annyi, hogy Orbán jobban tud kapaszkodni a karfába.

Előzmény: pákosztos cica (5041)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5050

Ezen már én is gondolkodtam, komolyan, hogy a sportversenyeken a nézői tiltott magatartásokat kriminalizálni kellene vagy lehetne, beemelve a Btk-ba. Szóval az ötleted teljesen valid szerintem.

Most volt hétvégén Veszprémben rally Európa bajnoki futam, ott érdekes módon meg tudták oldani, hogy lett megint karhatalom, törvényes módon rendőri biztosítást vettek a rendezők, és egyből rend volt. Csak ne lett volna az Esztergom rally nemrég, az öt halottal.:/

Előzmény: Nyaky Z. (5045)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -7 2 5049

:) 

Nem lövetett, de hagyjuk. 

Nyilván tudod, hogy amikor kukákat/autókat borogatnak és gyújtogatnak, amikor TV-székházat ostromolnak, amikor tankot kötnek el, akkor ez egy olyan barátságos, kommunikatív állapot, amikor a rendőrségnek nem szabad tennie a dolgát. És így nem szabad rábólintani sem arra, amit bizony ilyenkor tenni kell, törvényileg. Megvédeni az állampolgárt. 

"Minden balos pártot térdre rogyasztott."

Tetszettek volna kérem jobban csinálni. ;P (Már a balosok!)

Szerintem Gyurcsány nem gátlástalan gazember.

Szerintem orbán az.

Előzmény: búvár-halász (5040)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5048

Szomszédasszonyom koraszonnak ejtette. Már ha nem kiriszonnak, krosziszonnak, vagy kiroszannak.

Nem voltak barátok, na

Előzmény: Törölt nick (5043)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.16 -1 3 5047

Meg lettem reparálva. Tényleg csak 24h-s volt. :)

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.16 0 0 5046

Amúgy anno Gyurcsánynak volt karizmája. A gyakorlatom alatt volt szerencsém beülni a felsőházba egy rendezvényre, amin ő is dumált, és nagyon jó volt. Nekem nem volt szimpatikus előtte se, utána se, de kétségtelenül meg tudta hajlítani az előadói teret maga körül, még én is a hatása alá kerültem, amíg beszélt.

Előzmény: pákosztos cica (5035)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5045

Egy ideje gondolkodom azon, mi lenne a nézői, szurkolói reakció, ha  egy suttyomban keresztülvitt "létesítmény" - átírás után, a ralliversenyeken, mondjuk egymás után hármon kőkeményen betartatnák ezt, tömeges eljárásindítással, kriminalizálással:

(2) Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki sportrendezvényen a létesítménynek a nézőktől vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt területére jogosulatlanul belép, ott tartózkodik, vagy e területre a sportrendezvény megtartását vagy mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bedob.

Előzmény: búvár-halász (5040)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.16 -1 0 5044

Én is utálom! Dolgozhattam volna a Parlament sajtóosztályán, ha nem nyom be a két megnyitott posztra hat protekcióst elém... ;P

Előzmény: búvár-halász (5032)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.16 -1 0 5043

Zsame vűvel. Bolhanyakörvre csepegtetve. :)

Keró meg kapja be egy döglött kutya orrát, direkt megnéztem a kiejtéseket a glosbén: https://hu.glosbe.com/fr/hu/croissant, mert kötekedett a Mennyireszámítban. És a kurva kroássza(n)ját némelyik francia igenis kroasszo(n)-nak ejti. Szóval igenis úgy is lehet, még ha nem is az a jó.

De én jófej vagyok, majd kroásszannak írom eztán, hogy örüljön, 'sszameg! ;P

Előzmény: Nyúlszájú (5031)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.16 -1 3 5042

Azért nőtt meg a szavazótábora, mert minden baloldali pártot leszalámizott és tönkretett. Így a markánsan balos emberek nem tudnak másra szavazni. Ettől még nem gondolom egybiteseknek őket.

Előzmény: pákosztos cica (5041)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -5 2 5041

14 éve hány százaléka is volt? 

Attól, hogy mindenki, még a legtájékozottabbnak tűnők is benyalják a minden szinten bőrünk alá kúszó Gyurcsány ellenes suttogó propagandát, attól még az nem lesz igaz. 

De most leírom, én lennék a legboldogabb, ha huss nem lenne. 

De sajnos attól boldogabb lennék, ha huss! és orbán nem lenne. 

Ha az ellenzék nem egybites, hogy tudta egy része megenni a Gyurcsány-mantrát? 

Pszichózis. És terjed. 

Előzmény: búvár-halász (5036)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.16 -1 3 5040

A tények makacs dolgok. Két szemet biztosan kilövetett 2006-ban, ez egy konkrét tény, több száz embert őrizetbe vettek és letartóztattak random módon 2006 őszén a rendőrök és a bíróságok ( volt akinek a bírósági folyosón a letartóztatásáról szóló meghallgatás előtt nyomták a kezéébe a végzést a letartóztatásáról, ezt egy ügyésztől tudom, és teljesen hiteles az infó), szóval fehér ember nem felejt, a gazdasági ámokfutására már ki sem térek. 

Az is tény, hogy 14 év alatt minden balos pártot térdre rogyasztott és tönkretett, a jobboldali ellenzék meg az orrát befogva kénytelen egy táborba menni vele a választási törvény miatt. És mindezt miért? Mert ez egy nárcisztikus valamilyen pata, aki nem képes eltakarodni a közéletből.

Szóval igen, őt legalább ismerjük.

Előzmény: pákosztos cica (5035)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.16 0 0 5039

Jóvanna, tényleg sajnálom! :)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (5020)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.16 0 0 5038

Photoshop szerintem is. Két p-vel van, amúgy is.

Előzmény: Nyúlszájú (5022)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -4 2 5037

Én még mindig bízom a józan észben. (El ne hidd!)

MP-re azt olvastam indoknak, hogy még a patás ördöggel is össze kéne fogni.

De könyörgöm, ezt a címet már kiosztotta a fidesz Gyurcsánynak!! 

És miközben itt empézünk, rendületlenül lopnak tovább. :( 

Előzmény: Hümmögőpipőke (5034)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.16 -1 3 5036

Hát ez az. A legerősebb ellenzéki párt, 15-18%-al, és 14 éve tartja foglyul a teljes ellenzéket.:/

Előzmény: Hümmögőpipőke (5034)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -6 2 5035

Bűvárszemüvegen keresztül nyilván nem látszik tisztán, hogy én nem jobb és bal oldal között választok/nék jelen pillanatban, hanem diktatúra kontra demokrácia között. 

Gyurcsány semmiképp nem jönne vissza, ne izgulj! 

Én se szeretném! Sajnos ő is hadar, már, ha érted. :) 

De_a_kurva_életbe ő az egyetlen, akiről tudunk valamit, - nem, nem lövetett szembe senkit! - aki valami naiv felindulásból egyszer régen azt mondta, hogy hazudni márpedig tilos! És aki nem változtatta meg az alaptörvényt, nem írta át a választási rendszert, aki le tudott mondani, akinek a gyerekei nem a mi lábunkon állnak... 

Akire meg most mint Messiásként tekint a nép, mint egyetlen lehetőség, az végig ott evett a NER asztalánál, orbánt csodálja, napraforgó/szavazóbefogó radarral működik, és mint korábban írtam, még kocsit sem vennék tőle. 

Ennyit a baloldali buborékról. :D 

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.16 0 3 5034

Hány híve van Gyurcsánynak?

Ha jól emlékszem, elég sok ahhoz, hogy nélkülük esély se legyen győzelemre.

Velük sem, mert akkor meg mások maradnak otthon.

Szóval patthelyzet.

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -5 1 5033

Némasággal. Nem szólok, nem jelzek. Hagyom.

Már nem akarok meggyőzni senkit. 

Apátia.

Előzmény: Nyúlszájú (5031)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.16 0 3 5032

A magyar választási helyzetnek valóban az az egyik specialitása, hogy a mondjuk 1 millió balos szavazót nem lehet meggyőzni arról, hogy Gyurcsány miatt nem győzhet soha az ellenzék, mert amíg ő képben van, a másfél-két milliós kemény Fidesz bázist mindig lehet riogatni vele, mondván, hogy annál még ez is jobb, legvégső érvként. Én mondjuk rendkívül utálom Gyurcsányt, ezt a hülye pojácát, de ha ettől eltekintek, vagy hátrébb lépek, akkor is a hajam az égnek állna attól, ha ő mondjuk visszajönne. Ebben a kérdésben a klasszikus balosokkal pont olyan párhuzamos valóságbuborékban élek, mint a kormánypártiakkal másban.

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5031

Mivel irtod a dezsavűt?:)

Előzmény: pákosztos cica (5028)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -3 1 5030

Mondjuk ez oda-vissza érvényes. :) 

Előzmény: Hümmögőpipőke (5029)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5029

Messze van még júni 9, addig bármi lehet, lehet magától is rájön.

Előzmény: Nyúlszájú (5027)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.16 -5 1 5028

Nem Gyurcsány tartja hatalomban orbánt, hanem azok az ellenzékiek, akik beálltak a Gyurcsány-mantra mögé. ;P

Tőlem szavazz erre a nímandra, de kérlek, hagyd meg nekem, hogy én ne. 

(Olyan dézsavűm van, mintha ezt egyszer írtam volna már neked. :D) 

Előzmény: Nyúlszájú (5027)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5027

Tetszik-nem tetszik, de ma Magyarországon Magyar Péter a spóra, ami erjedést okozhat ebbe az apátiába fásult, s a totális rendszer felé robogó katyvaszban.

Ha ő elbukik, itt addig lesz NER, amíg Orbán ki nem dől a sorból.

Úgyhogy tedd félre az ellenszenved, s drukkolj neki!

Különben Gyurcsány megmarad mumusnak, s Orbánnak a 2/3.

Előzmény: pákosztos cica (5016)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5026

Van egy igazi is. Opi egy órára kinevezte asszem a shef nickemet adminnak.

Lementettem, de még nem találtam meg.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (5024)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.16 0 2 5025

Te már öreg vagy. Arra emlékszel, amit tegnap álmodtál.:)

Előzmény: Hümmögőpipőke (5023)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.04.16 -1 1 5024

fotosopp !!!!

Előzmény: Nyúlszájú (5022)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!