bódénál-ez elég degradáló!!!!!!! -biztos jó lehetett, bár én még nem voltam Erdélyben , de a neten fellelhető az ottani kempingklubtagok által közzétett fotók....és szerintem gyönyörű hely
Így van csak én már megállapodtam egy bódénál,de ettől függetlenül figyelem a fórumot!Én is most tanulom ezt az életmódot és hátha látok valami hasznosat.Vasárnap jöttünk meg Erdélyből.Most voltam először ,,luxustúrista" a bódéval!!Hát mit mondjak?Teljesen más,mint sátorozni!
Hello!Már napok óta figyelem,hogy milyen jól elvagytok!Ha valakit érdekel tudok 1 Bastei-t 170000-ér.Meg van a rendszáma csak lejárt a műszakija.A balatonon van egy üres telken kihasználatlanul.A tulaj telószámát adhatom,ha valakit érdekel.
Igen valóban festett, de csak a középső csík a többi tényleg eredeti. Így nézett ki festés előtt. Gondoltam már én is a matricára, csak az egy idő után a naptól megreped és elkezd leperegni, de még a minta se biztos, majd jövöre kitalálom.
sajnos így van....Téged pedig még ez a súly is korlátoz, és gusba köt....nyugatiban mégha kicsit drágább is, nem nagyon van mx715 összsúlyú, éppen amiatt mert jóval gazdagabb a felszereltségük a korai modellekhez képest...erről már beszéltünk priv.-ben
Én ugy látom azon kereskedőknél akik ezzel foglalkozna ,hogy 85 körül van a választóvonal...., szóval ott már csak telepítésre... forgalomból végleg kivonva címszóval találhatóak ... ezért félek nagyon azon 85 -ös , de fél millióba kerülő csodáktól. Sajnos a meglévő kompromisszumok nekem nem jók... TEC.... stb. Speciális helyzetben hanyatt vághatom magam, vagy megveszem az álmot 1,3 millerért.... Caravelair 375...
-szerintem pedig nem nagyon tudod kedvezőbben megúszni.....tapasztalhattad hogy milyen árak vannak.......szerintem vagy a pénztárcádba nyúlz mélybben, vagy kompromisszumot kell kötnöd és bütykölsz.....persze ez csak az én véleményem
Fekvőrendőr ---> Engem minden értelmes megoldás érdekel......
Majd írok már ma este egy eszmefuttatást..... ,de hogy 330 ért vegyek valamit ami 3-4 éve áll, vagy a másik megoldás kb 500-ál áll meg és van egy 23 éves nyugati lakóm.... naa neeeee..... vicc....
Találtam egy képet a Qek tetejéről. Bár én nem alakitgatnák ennyit egy WC-ért, inkább sétálok. Lassan azért rájövök a dolgokra, hogy ne küldjek annyi hozzászólást egymás után...