Keresés

Részletes keresés

alaptalan Creative Commons License 2018.11.09 -1 2 2031

nem lehet mindenki szocskácska szintű ultrahiperszuperzseni!

Előzmény: forintocska...... (2029)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.09 -1 0 2030

Az egész nyugati kultúra ebből áll!

Előzmény: glass heart (2025)
forintocska...... Creative Commons License 2018.11.09 -1 1 2029

Azért téved. Az uralkodók sosem kötnek társadalmi szerződést a leigázottakkal. A férfiak azért kergültek meg, mert féltik a hatalmukat a nőktől. És különböző mérgező, a nőkre hivatkozó agymosást vetnek be. Oly buták,hogy nem veszik észre hogy önmagukat is mérgezik. 

Előzmény: glass heart (2024)
sosenem Creative Commons License 2018.11.09 -1 2 2028

Ez egy barátnő statusnak felel meg, miért kéne ezért bigámiában élni? 

Előzmény: Törölt nick (2012)
MrJones512 Creative Commons License 2018.11.09 -1 1 2027
Dehogy ette meg, pláne nem hányta ki. :)
Előzmény: Vevegyő (2019)
MrJones512 Creative Commons License 2018.11.09 -1 2 2026
Nnomost, ebben az a vicc, hogy nem igaz.
Előzmény: BaSand (2016)
glass heart Creative Commons License 2018.11.09 -4 6 2025

Alpári stílusban osztályozták a női melleket a közrádióban, a Médiatanács nem talált problémát

https://hvg.hu/itthon/20181107_Alpari_stilusban_osztalyoztak_a_noi_melleket_a_kozradioban_a_Mediatanacs_nem_talalt_problemat?fbclid=IwAR1_EjyZOguUUWv7y7HjJtzLlSIPp1JRrE47HcdRnUcN9Lo6V4CbR91Afwc

Harsányi Levente és Szabó Győző a Petőfi Rádióban beszélgettek a szoptatásról. A tanács szerint ezért nem sértették meg a szoptató anyákat, de a határozat végén megjegyzik, ízléstelen volt az egész.

Augusztus közepén a Petőfi Rádió két műsorvezetője, Harsányi Levente és Szabó Győző a nők melleit osztályozta hangos röhögés és olyan jelzők kíséretében, mint:

• „vizslafüle”,
  • „kirabolt hátizsák” és
  • „bevásárlószatyorba dobott vasgolyó”.

A közrádió egyik hallgatója a műsor után bejelentést tett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál két tárgyban is. Ahogy a 168 Óra írja, álláspontja szerint Harsányiék produkciója egyrészt az emberi méltóságot sértő tartalom volt, másrészt a kiskorúakat is veszélyeztette. Besorolása (I. kategória) szerint a műsort korhatár nélkül lehetett hallgatni, ráadásul a nyári tanítási szünetben, ami a bejelentő szerint alkalmas lehetett a kiskorúak önképének és értékrendjének negatív befolyásolására.

-Szvsz. ök lennenek a legjobban megsertödve, ha mi (NÖK) osztalyoznank a mellüket  es a farkukakat

vagy egyebb tartozekaikat..., bar biztos benne, hogy a  kisportolt es apolt testük megözeliti amertani tökeletesseget, különben, hogy jönnenek ilyen "kulturalt" megnyilvanulashoz.. -

glass heart Creative Commons License 2018.11.09 -5 4 2024

Susan Faludi Pulitzer-díjas magyar származású feminista újságírónővel készült interjú feminizmusról, a "férfiasság válságáról", áldozati kultúráról, az identitás alapkérdéseiről, zsidóságról, és apja transzneműségéről. Nagyon izgalmas!
"A férfiasság válságának nevezett jelenségről, a 90-es évek népszerű témájáról írtam ebben a bizonyos Stiffed (Átverve) című kötetben, ekkor kezdtek amerikai férfiak tömegesen panaszkodni arra, hogy a feminizmus „elvette a jogaikat”. Arra mutattam rá a könyvben, hogy nem a feminizmus vette el a jogaikat, hanem a férfiak és a társadalom közti társadalmi szerződés bomlott fel. A második világháború után az amerikai férfiak azt az ígéretet kapták, hogy ha jó kenyérkeresők, lojálisak a munkáltatójukhoz és felelősen szolgálják a társadalmat, akkor biztos munkahellyel és családi élettel díjazzák őket. A 90-es évekre azonban nagy ívű gazdasági és társadalmi folyamatok hatására ezek az ígéretek összeomlottak, megszűnt a létbiztonságot nyújtó jóléti állam."

forras : Facebook -  Feminizmus

baculum Creative Commons License 2018.11.09 -2 1 2023

Itt az új kályhátok:-)

Vízteres:-)

:-)

Vevegyő Creative Commons License 2018.11.09 -3 1 2022

Nem, inkább feltűnési viszketegségből, de hát miért ne tegye, ha teheti.

Előzmény: BaSand (2020)
BaSand Creative Commons License 2018.11.09 -1 0 2021

ván = Nyilván.

Bocsánat.

Előzmény: BaSand (2020)
BaSand Creative Commons License 2018.11.09 0 2 2020

ván azért ette meg, mert a négymillió magyar mélyszegény közé tartozik. 

Vevegyő Creative Commons License 2018.11.09 -4 1 2019

Hülyeség megenni, nagyon jó alágyújtósnak a konzumáció, mert viszonylag vastag a papírja és sokáig ég. Mi mindig elraktuk és azzal gyújtottunk be a kályhába, ha szükség volt némi ráfűtésre.

levendulacipó Creative Commons License 2018.11.09 -3 2 2018

A párom meg be akart utaltatni a pszichiátriára

Teljes joggal.

És te rinyálsz még itt a fórumokon, kéred számon a normális emberektől a támogatást a magadfajta közönséges önsorsrontóknak?

Hát, öregem, azt kaptad, kapod, amit érdemelsz. És még csak nem is a vastagját.

Előzmény: Törölt nick (2002)
levendulacipó Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 2017

Ahelyett, hogy megfulladt volna tőle.

Pancser.

BaSand Creative Commons License 2018.11.09 -1 0 2016

Liberális agyhalál – Molnár Anna állampolgár megette és kihányta a családokról szóló Nemzeti Konzultációt

http://mindenszo.hu/liberalis-agyhalal-molnar-anna-allampolgar-megette-es-kihanyta-a-csaladokrol-szolo-nemzeti-konzultaciot/

Kód 001 Creative Commons License 2018.11.09 -4 2 2015

Na, erre itt a másik móka:

Két csikló sétál a korzón. Megszólal az egyik: 

-te, azt pletykálják szerte a városban, hogy frigid vagy.

Mire a másik:

-ááááá, ilyet csak a rossz nyelvek mesélnek........

Előzmény: Abszolút Igazság (1984)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.09 -7 3 2014

Ha kényes témákat hozol szóba, az egyszerűbb bonyolultságú emberek rendszerint a saját mocskos gondolataikat kérik.rajtad számon...

Mindazonáltal, tényleg érdekes kérdés, hogy akkor hogy is megy ilyen esetekben a szex. Nem kell részletezned, de legalább elvi szinten: hármasban? Vagy szigorúan csak párban, hol veled, hol a másikkal? Vagy bárki bárkivel?

Egész véletlenül nem elsősorban magadra gondoltál, mikor a hölgy beszervezésén ügyködtél? Mert a jelek szerint csak neked kellett igazán és nem a párodnak.

Pedig lehet, hogy csak ügyesebben kellett volna megszervezni a dolgot. Mondjuk, a hölgy ott aludt volna nálatok, és mikor látod a párod nyelve hegyén a benne motoszkáló kérdést, te mondod ki: 'végül is, miért ne alhatnánk egy ágyban?'...

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -3 0 2013

a nőket bizonyára érdekli a gasztronómia

https://youtu.be/lRmxug0Clsc

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 2012

Hm... nem fogalmazódott meg bennem semmilyen konkrét feladat, v időtöltés. Pl. nem gondoltam arra, h ez a kis nő milyen nagyszerű lenne kádsikálásra... Kedves volt, aranyos, lehetett vele beszélgetni, nevetni, stb... 

Előzmény: sosenem (2010)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.09 -6 1 2011

A szó klasszikus értelmében még én is feministább vagyok, mint a mostani gendermagos fanatikok :-)

De nézd csak meg a wikin a feminizmus definícióját, a fő gondolat az, hogy a nők el vannak nyomva, csakazírmernők. És az még csak az öndefiníció. A szándékaik és a tetteik pedig még eszementebbek :-/

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (1994)
sosenem Creative Commons License 2018.11.09 -2 3 2010

"Gyakoralti tapasztalatot szerezni pedig igyekeztem, de nem sikerült. Egyszer megpróbáltam beszervezni egy nagyon kedves, értelmes hölgyet, de később eltűnt a látóteremből. A párom, meg be akart utaltatni a pszichiátriára... :("

Neked mire kellett volna az a "nagyon kedves, értelmes hölgy" a házasságodban...? 

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 2009

Vmi hasonlóban sokan élnek. A feleség a gyerek és a státusz kedvéért elnézi a tartós szeretői kapcsolatot. A szerető talán mert reménykedik, vagy csak szeret szabadabb lenni megelégszik vele.

Nem! Ez mégcsak nem is hasonlatos, sőt, tökéletesen ellentétes a bigámiával. XXI. sz-i, európai bigámiában a felek teljesen egyenrangú félként működnek együtt. Amiről te beszélsz, az megalázó mindhárom fél számára, és kifejezetten a nők szextárgyiasításáról szól. Mindhárom fél csak a nemiszervével, a bankszámlájával vesz részt benne. Az EMBER ennél több! Legalábbis szerintem. 

Előzmény: püfffneki (2008)
püfffneki Creative Commons License 2018.11.09 -1 2 2008

Vmi hasonlóban sokan élnek. A feleség a gyerek és a státusz kedvéért elnézi a tartós szeretői kapcsolatot. A szerető talán mert reménykedik, vagy csak szeret szabadabb lenni megelégszik vele.

Manapság már nem is szégyen.

Az hogy nem egy lakásban élnek az se szokatlan, amikor párok sem mindig költöznek össze.

Persze ez bizonyos anyagi szint fölött lehetséges .

Középréteg , vagy az alatt 1 feleséget se tud eltartani 1 pasi, muszáj a nőnek is dolgozni.

Vagy szülni folyamatosan, hogy kapja a segélyeket.

Előzmény: Törölt nick (2005)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -2 1 2007

Nahh végre! Örülök, h ebben a kérdésben egyetértünk! Erről beszélek én is. Ameddig te a másodfeleségeddel a moziban vagy, addig az első feleséged csinálhatna, amit csak akar, amiben kedve telik, amiben az ebben a topicban oly népszerű "kiteljesedését" megélheti. 

Lehet, nehezen hihető, de nincs feministább család a bigámiánál! Mondhatnám, h a topic legfeministább lakója vagyok!

De képzeld csak el a feleségedet, ha előállnál neki ilyesmivel... Húha... Nagy háború lenne... 

Előzmény: Törölt nick (2006)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -2 2 2006

Nyilván nem csak a szexről szól a dolog, de kérdezd meg akármelyik férfit, mi jut eszébe először, ha bevonhatna egy másik nőt is!

Egyébként más nőnek más ízlése van, és ezt ki lehet használni. Itt van pl. a Tetovált lány folytatása, arra a filmre tuti, hogy nem vonszolom el a feleségemet, na erre jó lenne egy másik nő, aki például rajong az ilyen filmekért.

Előzmény: Törölt nick (2005)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 2005

Nem a mocskos szexszel van a hiba, hanem, h az emberek azt gondolják, h folyton, és, h kizárólagosan arról szól... 

Előzmény: Törölt nick (2004)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -3 2 2004

Azért minden kapcsolat alapja a szex, a jó szexet pedig a mocskos jelzővel lehet legrövidebben leírni.

Nekem is a nyelvemen volt múltkor, amikor a feleségem barátnője nálunk maradt éjszakára, hogy minek aludjon külön szegény, amikor alhatnánk egy ágyban is?!

De aztán nem szóltam semmit.

:)

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -2 0 2003

Pontosan erről beszélek én is. Nagyon igazad van. Örülök, h más is így gondolja. Az emberek általában csak egy-két dolgot tudnak tökélyre fejleszteni. Polihisztorságra, ezermesterségre szinte csak a ffiak képesek, közöttük is ritka az ilyen tehetség, és ők is csak nagyon hosszú évek, évtizedek alatt képesek jól működni. 

Előzmény: MrJones512 (2001)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.09 -1 1 2002

Sajnos nincsenek gyakorlati tapasztalataim. Az embereknek nagyon mocskos a fantáziájuk. Amikor a bigámia, mint együttélési forma szóbakerül (mert szóba hozom), akkor mindig valami mocskos, perverz szexuális dologra kezdenek el koncentrálni. Nem tom, vhogy ki van fordítva az emberek gondolkodása, nagyon undorító dolgokat vágnak ilyenkor a fejemhez, azzal, h azokat én gondolom a bigámiáról. Pedig pont, h fordítva. A bigámiát elutasító emberek gondolják azt, h az ilyen életformát választó emberek folyton mocskosul szexelnek. (Ez csak egy választható lehetőség, ami benne van a kapcsiban.) A monogám házasságról sem gondolja azt az ember (jó esetben), h az a szexről szól. 

Gyakoralti tapasztalatot szerezni pedig igyekeztem, de nem sikerült. Egyszer megpróbáltam beszervezni egy nagyon kedves, értelmes hölgyet, de később eltűnt a látóteremből. A párom, meg be akart utaltatni a pszichiátriára... :(

Előzmény: Abszolút Igazság (1981)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!