A diszkont légitársaságok forradalmasítják a repülést. A kedvező ár miatt egyre többen engedhetik meg maguknak a repülést. Ezen felül új típusú, kifejezetten rövid repülőutakra is lehetőség adódik és egyre inkább divatba jönnek. Pénz vagy idő híján egy vagy két nap alatt is remek élményeket szerezhetünk repülős utunk alkalmával. Bevásárlás, meccsnézés, városfotózás? Rövid, egy- vagy kétnapos repülőút! :-)
Ennek a témának ez a topikja.
én tavaly nyáron még egy téli brüsszeli útban reménykedtem, hátha majd most. Bár sztem még ne örüljünk nagyon, voltak már itt ígéretes jelek, tervek melyekből aztán semmi nem lett. persze reménykedek nagyon:)
Passz. Mindenesetre nagyon hihető desztinációk. ORY ugyan nem szerepel. Mi folyik itt, kérem szépen? Mindenesetre Trieszt 1 vagy 2 napos műsorban megy?Menetrnd nemnagyon van...
"Meg ha tankolnak, akkor nem is lehet utas a fedélzeten."
Ez nem aranyszabaly, mert pl a Ryannel siman lehet tankolni beszallas kozben is amennyiben a repter engedi. Van partucat kivetel, de nem sok (jellemzoen nagyon pici repterek ahol nincs jol felszerelt tuzoltosag, mint pl Trapani).
Az East Midlands reptéren hogy lehet aludni? Akinek esetleg van tapasztalata kérem írjon. Kinéztem egy BUD-EMA-SNN-EMA-BUD utat. kb. 16ezerHUF lenne mindenestül.
hát akkor már most is lehet tenni egy próbát, elmegy az ember valamelyik FR vagy U2 bázisra és onnan repked egyet, aztán kiderül, hogy működik-e a dolog
lehetőleg intra-UK vagy intra-schengen utakon lehet próbálkozni, hogy a határon ne húzzák az időt
Viszont ilyen onlájn csekinnel el tudom képzelni, hogy ha fél óra alatt a gépből kijőve el tudsz jutni a beszállító kapuig (egyes reptereken, pl. Ferihegyen ez már nem biztos), akkor megoldható a dolog.
A legnagyobb probléma szerintem az, hogy ilyen esetben a visszaútra nem rendelkezel beszállókártyával, anélkül meg nem lehet utasként repülni a jogszabályok alapján. Szerintem. :-)
Olyat szerettem volna, hogy ugyanazzal a géppel haza. Tkp. tetszőleges Wizzair-járat. De most már ketten írtátok, hogy nem lehet, plusz a rendszer sem engedi, az már három. Értek én a szóból. :)
Melyik relációban szeretnél fennmaradni a gépen? Elég kicsi az esély rá, hogy ugyanazzal a géppel menj tovább, mint amivel érkezel. A gépen szerintem azért sem maradhatsz, mert a stuvinak a legkevésbé sincs ideje azt ellenőrizgetni, hogy neked tényleg a következő járaton is rajta kell lenned. Meg ha tankolnak, akkor nem is lehet utas a fedélzeten.