A borfogyasztás egészséges? Akkor miért tiltakozol kézzel-lábbal az ellen, hogy gyermekeket, s állapotos kismamákat borral itassanak? Ilyen egészséges dologból (miért) pont őket kell kirekeszteni...?
NEm, most egyáltalán nem rólad van szó. Nem írom le az okot, mert nem azért lett törölve, hogy felmelegítsem neked. De a törlés eredményét elolvashatod a "Közlemények" topicban.
Ugye most énrólam van szó? Csak mond, hogy menjek a.....-ba és itt sem vagyok....., valaki szólt? Én lezdtem? Ja az mindegy a lényeghogy el legyenk hallgattatva azok akik kénytelenek reagálni.... De megkérlek, hogy nyugodtan írtsd ki írásaimat, hogy jogom ne legyen írni oda, ahol azt kérik a topiknyítók! Miért pont az én nevem után jönnek a módik és akarnak rendet teremteni? Kit bántottam én? Ja az mindegy, csak én ne reagáljak akár az én személyemet ért inzulusra? Mert az off, míg másnak on? Bocsi, hogy ki kellett mondanom!
The New People's Temple, The Temple of Love, Movement for the Restoration of the Ten Commandments of God, Youngsang Church, Order of the Solar Temple, Branch Davidian, avagy te vagy az új David Koresh?.....
Épp azért mondja Salámon, hogy rá se nézz, mert tudja, hoyg túl nagy a kockázat. Salámon szerint a bor csúfoló, Habákuk szerint megcsal, nincs ott, hogy csak a mulatók esetében, nincs ott, hogy csak a (túl) sok bor (mi a sok?), s látjuk, hogy valóban így van, megcsal a bor, mert azt sugallja, hogy nincs gond, ha iszod ("mértékletesen"), pedig van vele gond, jől tudta ezt a profeta is, olvasd csak a 7906-ot...
azt tudod, hogy ez vád keresztény testvéreidre, majd 2 milliárd embert érintve? Nos egy aztóbalesetben a homloklebeny ugyan úgy megsérülhet, de az élelmiszerekbe rakott anyagoktól is, sőt a kefír szesztartalma sem alkoholmentes...., a cukorbetegeknek ajánlva, ahogyan az edventista reformétkezés előírja! A szója pl. mérgező, azok az anyagok, amivel próbálták lecsökkenteni eme anyagját is mérhező, nem is beszéálve arról, hogy génkezelt, mint annyi más élelmiszer! Én nem egyszer ittam már mustot az adventisták által forgalmazottból...., sok esetben mellékíze nagyon kesernyés volt, de ne,megyszer dohos és peniszíze miatt kiöntöttem! Ha élesztőt eszel, avagy szénhidráttartalmú ételt, a gyümölcs reája szintén alkoholos erjedésnek indul a gyomorban akár metilszármazék is kimutatható! A zacskóstej, avagy műanyag palackos tej kimutatható a vérben, mármint a tej által oldott műanyag..., ez nem láros! A műanyaghordóban eltett savanyúkáposzta szintén egészségtelen....., de sorolhatnám végtelenségig.....azoknak a káros dolgoknak az egészségromnoló hatásait, amik sokkalta több kárt okoznak a mértékletessen megivott bornál! Van egyházad tagjainak autói, neked van autód? Ha igen, akkor miért károsítod a levegőt, így veszéjeztetve az emberi egészséget, ugyan úgy ahogyan azt az istenellenes testi emberek?
Miért érdeklődsz az anyagcserém után, ó Tafkó? Küldjek laboreredményt is, vagy csak saját feljegyzéseimet? Jó lesz heti bontásban, vagy sűrűbben? Kérlek, pontosíts! Amúgy köszönöm őszinte érdeklődésedet!