World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
az os os alapitotagok officerek (gyk. 4en akik egyutt kezdtunk el wowozni + 1 srac akivel arthaorra koltozesunkota joban vagyyunk:). ha majd novunk akkor persze valtozik a struktura. szerencsre eddig sikerult olyan ekmebreket felvenni akkikel jo a hangulat es az egyuttmukodes, es ezen nem is akarunk valtoztani.
én kb 1 hónapja szedtem le recountot, és abban volt pettel merge lehetőség, fura lenne, ha egy újabb verzióban már nem lenne. jó az a mérő progi szerintem, én szerettem.
Az én recount verziómban még NINCS ilyen opció. A nagyobbik baj, hogy valamiért a hunterek sebzését ez a verzió nem méri rendesen és a pet nélküli részt is alacsonyabbnak látom. De nem kell mondanod hogy mennyire jól tolod :D Lehet megnézem az assesmentet, vagy mi a neve, új mérőaddon.
Ez a probléma irtóra idegesítette egy hunter barátomat, hogy folyton kell szóljon a damage meter linkelőknek hogy mergeljék a damaget meg blabla, és azt találta ki hogy átnvezte az állatkáját a saját nevére. :) Igy mindig összeadódik a damage, sőt még több healt is kap a pet. :D
Pedig a mage az egyik legjobb túlélő osztály és szerintem levelupra is kurvajó, 2-3 szinttel magasabbakkal nincs gond, farmolhatók simán. Mondjuk nekem a második mage volt az ahol ráéreztem, hogy kell ezzel játszani, az elsővel én is szívtam rendesen, de akkor még új volt nekem a játék.
A levelup tempóját én is keservesnek érzem, de ha méggyorsabb lenne, mégtöbb retard lenne 70es és keserítené a jobb sorsra érdemes játékosok életét :) Jobb megoldásnak találnám, ha az első-második 70es után, vagy valamennyi összesített /played után lehetne kb 40. szintről indítani a további karaktereket. Valami hasonlót terveznek a death knight osztállyal is. Mindenesetre a plusz XP tervezete sem olyan rossz megoldás, én úgyis szeretek visszatérni egyes kis instákba (DM-WC-RFK-SM ezek tök jók a saját szintjükön játszva imho).
Az sem ártana, ha a heroic kulcsok is valahogy megoszlanának a karakterek közt, bár annyira nem érzem gyászosnak ezt a részt, tényleg bármelyik frakcióval gyorsan elérhető a revered, ha nem teljesen hülye az ember (értsd szívesen mennek vele instába).
a legkínosabb az az altkariban - legalábbis számomra - hogy már fejből tudom, ismerem ugye az összes questet, az öszes területet, SM-en lassan csukott szemmel végigmegyek... kicsit unalmas időnként..
mondjuk, Outlandsot még ennyire nem, úgyhogy átért a palám, és ha nem isújdonságként érnek a questek, de legalább nem csukott szemmel megy a dolog...
58-ig elég kínszemvedés volt BTW, ehez képest átértem outland, valami 2 nap alatt 4 szint... (meg valami 400 arany, aminek nagy részét talentozgatásra költöttem :) )
igazán csinálhatnának valami revampot a "régi" contetnre is... de mondjuk spanyolviasz esete forog fenn megint
A mi első killünk druiddal volt. Igaz, volt neki tremor totem lerakva. Eleinte valami 1.5seces volt a fear kasztja, mostmár 2.5 a wowwiki szerint, abból ki kell tudni dancelni. Persze el lehet baszni :)
ooo hat errol sokaig hosszas vitakat folytattam az egyik guildtarsammal (csaj) akivel a kezdetek ota egyutt jatszom. o meg anno pappal levelupolt kesobb egy maget, huzott fel.
en hunterral mentem 60ra, majd 70-re es anno elkezdtem egy maet is kemeny 45-re jutottam vele. meg preBC korszakban hallottak tolem tobbszor a ventrin a guildtarsak:
"faszom, unom a kiskarizast inkabb elmegyek farmolni."
es nem ertettek. Ennek ket oka van talan hunterrel a legkonyebbe levelupolni siman +5os szintu mobokat meg +1-2 szintu eliteket is megolhetsz vele. VAn FD, van pet ha gaz van elszaladsz. Ehhez kepest a magel tanarisban a velem egyszintueket alig tudtam olni, 2-3 szinttel magassabat meg egyaltalan nem.. ergo nekem a levelup nem csak, hogy lassu mas karival, hanem kib@**** frusztralo is.
A happy end annyi, hogy a guildtars csajszi most levelupol egy huntert es bevallota, hogy mostmar erti miert utalok kiskarit huzni hunter utan.
Egyebkent a hunter vonatkozastol eltekintve is igazad van, normal jatekido mellett (heti 20-30 ora) aminek a nagyreszet mondjuk kiskarizod a masik reszevel mondjuk farmolsz vagy raidelsz, tenyleg 2-3 honap egy 60as kari. ez ido alatt szamolni kell ugye jelentos penzkiesessel, es ha el is er az ember fia 70-re ujabb 1 honap mire ugy ahogy felgeareli (1 honap baratsagos es tamogato guild vagy allando haveri kor segitseget szamolva).
szoval igen igazad van kurva lassu a levelup...kenne ezt valahogy differencialni.
nem, paladinnal :) holy freeze-zel megyek :) és durialnál én is haltam vagy 4x, de azért csak sikerült..
na ami viszont kicsit kevésbé off, hogy mennyivel könnyebb ott levelupolni, mint wowban, és ez szerintem valami olyan, amin még fejlesztenie kéne a blizzardnak. tudom, most jön majd a változtatás, hogy 30%-kal több xp-t kap 60 alatt és a questekért még többet, de ez még így is kaki. én viszonylag normál tempóban játszottam pl a warriororommal, olyan heti 20 órát kb (tudom, lehetnék ennél kockább is, de azért ez nem annyira kevés), és mivel tudtam a legtöbb questnél, hogy hol a megoldása, elég gyorsan is haladtam (nem guide-ból játszottam, tény, de azért..), és így volt 2-3 hónap a level 60, aztán még 1 a level 70. ez mennyi, vagy 250-300 óra tiszta játék?
no ehhez képest diablo2ben, ha ügyesek az emberek, nem tök tapasztalatlanok, akkor egy 80-90-es körüli karakter 70re 1-2 nap alatt felhúz egy másikat.. nem tudom ezt miért nem lehetne valamilyen szinten betenni a wowba. ha teszem azt a guildben szükség lenne druidra, és lenne is ember, akinek tetszene, a játékosok minimum felének elmegy a kedve tőle, mert több hónap kiesés, ha fel akarja húzni 70re. és akkor még nem is beszéltem a felszereléésről, ami újabb 1-2 hónap minimum kara/gruul-képes szerkóba...
nektek mi a véleményetek, nem túl lassú a levelup wowban?
Lehet, hogy nem nagy tudomány, de valahol lejebb még valamikor Nightbane első köröknél írta uncas is, hoyg nemigen volt ő se fearward nélküli killen. Meg lehet tanulni, de ebben speciel előnye van a hordának, mi máshoyg ugyanis sose tudtuk :-)
Fekete sárkányoknál a feart "jelzi" ha remeg a föld. Na utána aztán már mindjárt jön.. vagy nem :-))
életem első D2 amazonja, tüzes volt és Duriel miatt törlődött, mivel képtelen voltam megölni.. aztán a második már jjobban sikerült :-D
offoff
Behalás ez a paladinka, komoly lvl 21-es lett a hétvégén, van seal of commandja, hentelek kérem nem kicsit :-D És megint elfelejtettem leshotolni Khest, franc.
Az milyen már, hogy kilencedik Lurker kill és még nem láttuk azt a nyomorult caster övet?
Stance dance nem nagy tudomány szerintem, ha lehet tudni mikor jön a fear. Ha lehet tudni akkor még a global CDt se kell tartogatni rá. Ha nem tudni, vagy 30secnél gyakoribb, akkor szerencsejáték :D
AV csak 1,9es patch ota lejt allinak. Elotte gyk lehetlen volt a dismount+ortornyok miatt felmenni a hoda bazisa elotti lejton. arrol ne is beszeljunk h a regi avben siman be lehet ugratni hordaval alli bazis north towereebe a hid kikerulesevel.
egyebkent igazad van:) 1.9 ota nem nagyon vesztettem AV-t.
a wannabe kinézeted tényleg egy fokkal jobb, eltekintve attól az apró ám el nem hanyagolható ténytől, hoyg lilahajó nyálelf vagy, tehát abovo nem nézhetsz ki jól ;-D
Ja és nagynagy grat Archimondehoz!
Horasz, a fearward hiánya miatt fearelős bosst nem tankolhat horda oldalon druid, meg tankpala sem. A kieggel is a változatosság kedvéért és a balanceért persze az alli kapott még egyet.. hurrá. De a hordás warrik legalább alapból kénytelenek megtanulni stancedancelni és nem elkényelmesedett trottyok :-))
AV meg még mindig az allinak lejt elég erőteljesen. (és mind allis mind hordás karival voltam, tehát kipróbált személyes tapasztalat)
Heroic BM nem viccel, 2K-kat ütnek a sima rift keeperek, ami nem sok, de van hogy 3at is pár sec alatt :O Pala nem bírta fenntartani az egész csapatot egyszerre emellett. Holnap újra próbáljuk :D
Hát én leveling guide használata mellett is épp csak elég questet találtam, sőt 44-50 közt vagy 3 szintnyi tiszta grind volt... Egy nagy szar az összes régi terület.
Semmi gáz nincs az allis levelinggel, mindenhol tonnányi quest van mindkét fakciónak. Sőt az utazással sincs gáz, mióta csomó új FP-t raktak be. Most húzok egy kiskarit tudom, hogy teljesen jó a helyzet.