Úgy látom a Mester kipihente a lakásfelújításszituáció fáradalmait. Csúcs ez a napló megint.
Ezt a "Távközlési hő van a lakásban" kezdetű bekezdést úgy is lehetett volna röviden, tömören fogalmazni, hogy távközlési hő nincsen a lakásban se. Erről a jövünk-megyünk holide, holoda fordulatról meg eszembe jutott a besenyő Pista bácsi egyik mondása a Margitnak, miszerint : "Ha én a kútba ugrok, akkor te ne vonatkoztassál hol ide hol oda hol ide." (De lehet hogy csak azért jutott ez eszembe mert sys Gt. kopizolta a naplót.) Amúgy ez a mondat, hogy: "Aztán 3 nap gondozási idő után azt gondoltam, usgyi neki nemulas, vagyis miért ne." ez is tökre beleillene akármelyik Besenyő család jelenetbe.
Távközlési hő esetén a telefonkészüléken keresztül kapjuk a hőszolgáltatást mint olyat? Mindig tanul az ember. Akkor felfele kell fordítani a kagylót a jobb hőkisugárzás reményében. És valószínűleg a gladiátor segítségével kell viszont teflonálni.
Ma már volt az Ujj műsorban, a hőlégballon világbajnokságról beszélgetett a szervezővel. Igaz, most is csak felvételről, de ami kés az nem múlik, reméllem.
A személyek ide-oda kísérgetése segítségével potimálisabb az egyén vérkeringése és kevésbé érzékeli a hideg hőt. Ideje lesz lassan a polárpulóvernek illetve a horgolt kardigánnak.
Jómagam is át vagyok fagyva, mint a fóka, mert mezítláb vagyok, pluszban a kollegális kollégák forróvérűek, úgyhogy nyitott ablak. Viszont nállunk forró húsleves az ebéd, azaz mázli.:) Kíváncsian várom a Mester móriczsigmondi szavait. Sys gének gratula a kopizoláshoz.
Itt vagyok a munkahelyen és azon izgulunk, hogy mi lesz az ebéd. Én egy jó forró húslevesre vágyom, mert úgy átfagytam mint a fóka. Távközlési hő van a lakásban és még nem kapcsolta be a hőszolgáltatói cég. Itt a munkahelyen is ez van és bizony nagyfokú a didergés. Úgy melegszünk fel, hogy jövünk-megyünk holide-holoda. Én pl elkisértem Klaudiát a postázóba, Endrét pedig sportújságot venni, meg ilyenek. Már bánom, hogy a vastag pulóveremet nem vettem fel, pedig az most olyan jól megvédene a hideg hőtől. Annyi történt még, hogy felkértek egy internetes napilap portárl készitői, hogy irnék e oda Debrecen érdekességeiről kulturálisat illetve utcán látott közéletet. Aztán 3 nap gondozási idő után azt gondoltam, usgyi neki nemulas, vagyis miért ne. Hiszen eddig is nyitott szemmel jártam és legfeljebb ezután még jobban kinyitom. Mondjuk én ilyen belpolitikázós dolgokat nem értem, tehát ilyen kölcségvetés meg országház, meg vitatkozós dolgokat nem látom tisztán, úgyhogy arról nem irok. De pl másról igen. Naszóval majd ez lesz és már szinte amolyan iró ember leszek a végén, mint Móricz zsigmond. De persze nem olyan ügyes mint ő, hanem csak a példa kedvéért.
Meglehetős ződhajnal az 5 órás kelés feszt, főleg, hogy setét van még majd 1 órát. Majd ha még csaknem 2 órát lesz setét, az lesz csak a nótaszó hangulat, azaz pók a falon szituáció.
No, éppen most c megyen megint a valamék nap jelzett 2 szám (égrenézés szituáció) az xn alkalommal ismételt Magyar tarka jóvoltából. Én inkább kikapcsolom saccperkábé. Nagyon remélem, jövő héttől előveszik a félévvel ezelőtti magyar tarkákat inkább, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez az egy készlet van porondon. Vagy remélem, az Újj nekilát a munka szempontjából frissíteni ekkicsinyég.
Reggel, útközben nem nagyon tudnék jobbat hallgatni helyettük. Én még kultiválom őket. Szerintem Pesten még mindig az a leghallgathatóbb reggeli műsor. Főleg amióta AC/DC-t is nyomnak néha meg Aerosmith-t.
Na ja! Biztosan Citromka udvarlói miatt lett felújítva a lakás, tényleg. Hogy ez nekem nem jutott eszembe?! Azért szerintem a sok pici Citromhoz még lesz egy-két szava Citromnak is.