Úristen, kinyírtam az állólámpás fórumot ezzel az istenkáromló ötlettel, hogy eladnám a kicsikét. Mindenki döbbenten figyel, és nem ír semmit. Bocs, srácok!
Sziasztok,
Eladósorba kerül az állólánykám:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=772881&command=ugras&screenwidth=800
Ha valakit érdekelne, hívjon vagy írjon. Sajnálom eladni, de nemigen értek a saját kezű szereléséhez, és rengeteg szervezésbe, időbe meg pénzbe kerül szerelőkhöz szállítani.
Üzemképes, szerintem szép autó, de mindenkinek más a szép, ezért inkább meg kell nézni, ki kell próbálni.
250 ce - köszi. Igen, úgy tudom én is, bár a fékcső kivezetésben ha jól tudom vannak eltérések, de a szerkezet ugyanaz. Megnéztem az UNIX-nál, elvileg van nekik, ma du-ra meghozzák, megnézem. Valakinek nincs nagy kedvezménye az UNIX-hoz?
Help ! Van valakinek tippje, hol tudnék venni új vagy profi módon felújított féknyerget hátra ? ('72 W116 hátsó tárcsafényergek, ha jól tudom a 126-osé is ugyanez) Tizenévet állt az autó, totálisan be van rohadva, nem menthető... A gyári ATE gyártmányú, de eddig nem találtam olyan forgalmazót akinél lenne. W parts (ex Dedeó) a nagy ATE forgalmazó, de nem tud hozni :(
Az állólámpás nekem még odébb van, a legrégebbi autom egy Skoda Rapid volt eddig, huje fejjel eladtam:( általaban a kupékat preferálom, de most az nem elerhető...
Aha... kuldom a mailt, ott jobban latszik, az ules nekem is gyanus, és elsore tul sok a rohadas+kendácsolás. nem ilyen auto kell, bar olcso, 250.000-ert van fenn a hasznaltauton.. A masik topikba belinkelt W123 esélyesebb, ha jó allapotban van, és az allolampasra meg gyujtok:((((
- a visszapillantó! - valahogy nem illik össze a hűtőmaszk és az első ablakok (1,5-es széria kellene, h legyen lökös, maszk és belső kárpit alapján) - felirat az első sárvédőn, nem kommentálom - ülések: hűha... - nem eredeti tolótető - műszerfal: gázos - ja és a szokásos helyen rozsda
elsőre ennyi
mégis mennyit kérnek érte? Küldjél plusz infót róla!
Ha valaki tudna segiteni, annak atkuldenem a tobbi képet szakértésre.. elsosorban az erdekel, h lehet -e belole ránézésre egy pár évig működő hobbiauto, kulonosebb koltsegek nelkul? masodsorban, ha eredetinek nez ki, akkor visszaalakitani, megtartani hosszabb tavra. egeszen hosszura erdemes-e?:) Sajnos a Mercikhez nem ertek annyira, eddig a BMW-k jobban lekotottek, de a 85 elotti autok kozul a Mercik tetszenek inkabb. Sajnos most komolyabb autora nincs pénzem, de hosszabb távon egy ilyesmi kupé a cél:)