Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11434

Max. átugrunk a sógorokhoz, úgy is itt az ideje megnézni, hogy milyen az a nyugat!

Előzmény: norris21 (11433)
norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11433

ha más nem, könyvtár az biztos

Előzmény: steller.zs (11430)
norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11432

+t +szóköz

Előzmény: norris21 (11431)
norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11431

Baroviccsal be kéne ütetni a 4-et, ha már egyszera pályán van...

steller.zs Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11430

Ott is van galéria?

Előzmény: Lecso11 (11427)
reprocesszor Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11429

Félidő végét nagyon megnyomjuk! Ez egyelőre tetszik. :)

norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11428

Vagy kivételesen ihatnánk is valamit.

Előzmény: Lecso11 (11427)
Lecso11 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11427

Ja-ja, én is. Egybekötjük valami programmal majd, városnézés, galéria látogatás, ilyesmi :)

Előzmény: steller.zs (11426)
steller.zs Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11426

A középszakasz,rájátszásban mehetünk sopronba szurkolni.Szeretek oda menni.

norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11425

Azért a Zete verhetné a 'Berényt, jól jönne!

reprocesszor Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11424

Hát igen. Már csak azért érdemes lett volna Sopronba menni, hogy azt élőben láthassam. Na de majd a visszavágón! :)

Előzmény: Lecso11 (11423)
Lecso11 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11423

Nem lehet rossz a Barovic-Spica párharc.

steller.zs Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11422

köszi

Előzmény: norris21 (11421)
norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11421
Előzmény: steller.zs (11418)
reprocesszor Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11420

19-16 az első negyed. Gyerünk gyerekek!

norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11419

19-16 a negyed vége, kár a két fakezű hármasáért a végén.

Előzmény: Lecso11 (11417)
steller.zs Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11418

Van valami linked amin nyomon lehet követni?

Előzmény: Lecso11 (11417)
Lecso11 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11417

Vezetünk 2-0-ra, le lehet fújni :)

norris21 Creative Commons License 2012.12.01 0 0 11416

Amellett, hogy mindenkit megbaszunk, tényleg mindenkit megbaszunk. :)

Előzmény: Lecso11 (11413)
Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.30 0 0 11415

Persze mindenkit, de most ellenpólus leszek, sztem kikapunk, pár ponttal szoros meccsen, mert hazai pályán a Sopron roppant erős főleg kintről, szétdobnak mindenkit és hazai pályán a közönségük belehajszolja őket a győzelembe.

Legyőzték az Albát és az Asét is, ez nem a véletlen műve. Mi pedig az Albán kívül nem játszottunk idegenben jó és erős csapattal. Most lesz egy újabb erőfelmérő, mert a Pécs, Factum, Körmend trió nem tartozik ide. Tavaly is hazai sikerre tippeltem, tehát ez egy jó ómen is lehet akár.

Barovics - Thomas 2-2 védése mellett, Wise-t kellene megfékezni, bár őt eddig nem sok csapatnak sikerült, akkor javunkra billenhet a mérleg.

Ami kulcs párharc lehet a légiósaink extra teljesítménye mellett az a Tóth Gergő - Ronca páros, mert mindketten szeretnek a triplánál is kolbászolni, ráadásul ihletett formában játszanak az elmúlt hetekben.

A pad erőssége mindkét csapatnál hasonló, náluk Molnár Bandi, nálunk Drahos lehet X-faktor.

Nikola betegséggel, Szikó vállsérüléssel bajlódik.

Nehéz a decemberi sorsolás, de a következő 2 meccsből ha 1 egyet hozunk, akkor kiemeltek lehetünk a Magyar Kupában már a nyolcaddöntőben a friss kiírás szerint, jó cél.

Kár, hogy a Sportklub nem ezt a meccset adja az Ase helyett.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvári KK!

Előzmény: Lecso11 (11413)
reprocesszor Creative Commons License 2012.11.30 0 0 11414

Mindenkit megb@szunk! :D

Emellett egy nagyon kemény meccset várok, és szűk vendég győzelmet remélek.

A papírforma nem mellettünk szól, de ha mindenki felköti a gatyáját, és fejben (is) rendben lesznek a srácok, akkor nyerhetünk. Idén simán benne van a csapatban, hogy meglepetést okozzon bárhol/bármikor.

Persze az is előfordulhat (ne forduljon elő!!), hogy ezúttal nagyon nem jön majd ki a lépés, és beleszaladunk a késbe. Ilyen meccsünk idén még nem volt, de előbb vagy utóbb szinte biztos, hogy lesz...

Hajrá fiúk, hajrá Kaposvár!

Lecso11 Creative Commons License 2012.11.29 0 0 11413

Nagy meccs lesz szombaton... mit vártok? (Persze megb.szunk mindenkit, de emellett? :D)

Lecso11 Creative Commons License 2012.11.25 0 0 11412

Gratulálok a fiúknak a tegnapihoz! Őszintén szólva ilyen típusú meccsre számítottam, sokáig volt szoros, 8-10 pont a különbség, de a végét megnyomtuk. Szerintem azért is volt nagyon fontos ez a tegnapi, mert ez most kötelező győzelem volt, idén ilyen nem sok volt szerintem és féltem, hogy ebből mi fog kisülni, de a csapat kitett magáért. Ez szerintem jól mutatja most a csapat erejét.

Chris szenzációs volt, Kyle most halványabb volt, de szerintem még Marko is, aki így is dobott 19-et... döbbenetes az ember :D Drahos tényleg nagy formában van a Falco meccs óta, Roli pedig folyamatosan kitesz magáért, végre Kornél is be tudott találni fontos helyzetben is, és talán Geri is kezdi visszanyerni a formáját.

Decemberben tényleg brutális sorozat lesz, már alig várom :)

norris21 Creative Commons License 2012.11.25 0 0 11411

Én is gratulálok a csapatnak a tegnapiért is, mert ismét egy izzó hangulatú meccset nyertünk meg,  úgy mint a Filkó ellen is a múlt héten, meg úgy unblock a novemberért, szép volt fiúk! Drahi, amennyire maga alatt volt a hónap elején, a végére a két fontos rangadón megmutatta amit tud, csak így tovább!

A december még húzósabb lesz, jön két nagyon fontos idegenbeli rangadó Sopron, Jászberény, majd Körmend otthon, idegenben Paks, végül otthon a Factum. Mindezt az 5 mérkőzést 22 nap alatt, komoly lesz, de remélem nem lesz halasztgatás. A hazaiak kötelezőek, jó lenne idegenből is fogni egyet, de mondjuk én abból indulok ki, hogy 5-0 lesz ide december, vagy legfeljebb 4-1. :)

HAJRÁ KAPOSVÁR!

Bruschi85 Creative Commons License 2012.11.25 0 0 11410

Először is gratulálok a Csapatnak és a Szakmai stábnak az újabb győzelemhez.

Teljesen megérdemelten végig vezetve győztünk a 2. félidőben roppant jól küzdő Zete ellen.

Az első félidő alapján, könnyed laza 20 pontos sikert jósoltam és vártam, de az ellenfél ezt nem hagyta és tettek is ellene nem is keveset. Feljavultak védekezésben és támadásban az irányítójuknak Copelandnek köszönhetően és agresszív, néhol már a durvaság, keménység határát súrolva játszottak. Volt is belőle gondjuk a bíróknak, tévedtek ide-oda bőven, de nem ezen múlott, bár néhány faulttal a sok reklamálást és a meccset megfoghatták volna, a következetlenség hiánya volt nekem feltűnő.

Pedig az első félidőben néhol már sziporkázva teljesítettünk, volt minden mintha egy All-Star meccset néztem volna, a hát mögötti passz élményszámba ment Swanstontól.

Aztán bent ragadtunk az öltőzőben, de szerencsére ma volt egy Chris Dunn nevű fiatalember nálunk, aki az elmúlt hetek kiváló teljesítményei után ma ismét parádézott. Lábbal tarthatatlan volt komoly gondot okozott a zalaiak védőinek, hasznosan, okosan és eredményesen játszott, nemcsak irányításban, nagyon élt. Ő volt a meccs MVP-je. Mellette Marco Spica hozta harcos és küzdő játékát, amit megszoktunk tőle. Amikor kellett a 3. negyedben a hullámvölgyből az ő pontjaival sikerült kijönni, mert visszajöttek 7 pontra a kék-fehérek.

Swanston pedig egy igazi dobógép, aki néha talán többször is vállal, mint kellene érzésem szerint, de kintről életveszélyes és az ellenfél védelmének ki kell lépni, ezáltal a támadópalánk alatt Hendlein Rolinak és Dávid Gerinek nagyobb tér marad. Hendlein Roli a másik oldalon Gáspárhoz hasonlóan már-már régi formáját idézi és pontjai mellett fontos lepattanókat is összeszed védekezésben odateszi magát, nagyon nagy szükségünk volt az elmúlt évek után egy ilyen saját nevelésű igazi somogyi játékosra. A szezon eddigi meglepetésembere, ha már minket meglepetéscsapatnak tartanak a kosaras szakportálok.

De akit még ki kell emelni, az Drahos Gabi, fontos triplái és összeszedett, higgadt játéka, amely kellett a végső sikerhez. Kornél is végre betalált, talán az önbizalma is visszajön, mert a padról szükség van több jó teljesítményre, hogy elérjük a céljainkat.

Összességében jelenleg jobb csapat vagyunk a Zeténél és fontos minden győzelem ebben a kiegyensúlyozott magyar bajnokságban.

Pozitívum még a nézőszám, ami szépen emelkedik a győzelmeknek is köszönhetően.

Negatívum, hogy a szurkolók száma nem nő, hanem csökken, az A szektorban pláne, pedig a csapat több főt, nagyobb létszámot érdemelne azon a 3-5 emberen kívül, aki bíztatja és buzdítja a csapatot állva, ezen változtatni kellene, így a következő hazai Körmend elleni meccsen is mindenkit szeretettel várunk a B középben, lehet jönni és csatlakozni. Jó érzés volt a végén, hogy a Fiúk múltkori meccs után ismét a B közép elé vonultak és közösen ünnepeltünk, ilyen se volt évek óta. Hiába a sikert is meg kell élni és megszokni, mert voltak kudarcok bőven.

Le a kalappal a Zete szurkolók előtt, sokan jöttek és buzdították a csapatukat, jól is szóltak, de mondjuk ez várható is volt a létszámuk miatt. A mutogatás és szájkarate felesleges és értelmetlen és semmit nem használ a csapatunknak, a provokáció meg abszolút szükségtelen, inkább a szurkolásra kellene nagyobb hangsúlyt fektetni, köszönet jár azoknak természetesen, akik most is kitartóan szurkoltak.

Készülhetünk a Sopron ellen, aki ma a Berényt győzték számomra meglepetésként, majd pont utóbbiak ellen csatázunk. Nem lesz egyszerű egyik idegenbeli találkozó sem, ahol a hazaiak esélyesebbek is egy hajszálnyival. Remek novembert zártunk, ehhez hasonló sikeres decembert kívánok a KKK-nak és nekünk szurkolóknak!

A lényeg pedig továbbra is Hajrá Kaposvári KK!

norris21 Creative Commons License 2012.11.23 0 0 11409
Oke, csak boven idoben erkezzetek, es ferjek aztan majd be en is! :)
Előzmény: Lecso11 (11408)
Lecso11 Creative Commons License 2012.11.23 0 0 11408

Ehh, úgy néz ki, hogy nekem ki kell, hogy maradjon... Ellenben Paks az menni fog, úgyhogy Norris készítsd a hazait! :D

Előzmény: reprocesszor (11405)
norris21 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 11407
Ha felenk jottok, a vendegeim vagytok az idei hazi bevizsgalasara! :)
Előzmény: Lecso11 (11406)
Lecso11 Creative Commons License 2012.11.21 0 0 11406

SportKlub:

2012. december 18., kedd, 18:45 (élő)
Atomerőmű-Kaposvár

reprocesszor Creative Commons License 2012.11.19 0 0 11405

Térjünk a lényegre! Rajtam kívül ki érez még erős késztetést arra, hogy december első délutánján Sopronba menjen? :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!