"Juventus: A teljes vezérkar belebukott a botrányba 2006. május 11. 19:24
MNO
A Juventus labdarúgócsapatának teljes vezetősége lemondott a klub körül kialakult botrány miatt.
Mint ismert, az olasz szövetség (FIGC) május 5-én indított vizsgálatot Luciano Moggi, a Juventus főigazgatója, illetve Antonio Giraudo, a torinói klub ügyvezetője ellen, mivel mindkettejüket mérkőzések végeredményének manipulálásával vádolják. A szervezet birtokában állítólag olyan telefonbeszélgetések felvételei vannak a 2004/2005-ös szezonból, melyeken Moggi a rangadókra megrendeli a játékvezetőket, illetve a kijelölt bírókkal is beszél a kedvező eredmény érdekében."
Tényleg nem érted, vagy cask úgy döntöttél, hogy nem fogod. A klubod belenyúlt a bíróküldésbe néhány nappal a meccs előtt, mert úgy látta, Ádám csalhat. Meg tudta csinálni, amit én gusztustalannak tartok, de szerintem nem csupán én. Erre lehet persze legyintgetni. De aligha így látnád a kérdést, ha mindezt veletek szemben csinálja meg valaki.
Amúgy pedig nem Bodnár, hanem Bognár fújja a meccset, ami egyáltalán nem mindegy! Fölösleges volt az idézgetés.
Tudod a probléma nem azzal van, hogy az edzők dumálnak a bíróknak (szinte az összes), nem is azzal, hogy egyszer-kétszer a nyilatkozatukban megemlíti őket a vesztes coach, hanem azzal, amikor nyíltszíni kurvaanyázás is történhet mindenféle következmény nélkül, mikor kényük-kedvük szerint variálgatják a bírókat mondvacsinált indokokra hivatkozva, és társai... Nem is baj, ha Zsoldos kikopik a férfi ligából.
gondolom erre utaltál az előbb :o))), ezzel már többé-kevésbé egyet is értek, de szerintem Nektek inkább paksi edző fóbiátok van, mikor Fodor volt, mindenki Őt szapulta : az " Óvjál Fodor!! " című nótát lehet, még Te is danoltad. :o)))
"....szerintem dr. Vígh a legjobb bírók egyike Magyarországon. Nem félek még akkor sem, ha Bodnár, Király, Ádám, Benczúr fúj. Hartyányi sem rossz ám, sőt, kivéve akkor, ha a Paks az ellenfél....."
Nézz utána kié ez az idézet. Jelzem Hartyányival nyertetek.
Most akkor mi változott? Ádám helyett Bodnár. Ő lenne a paksi csodafegyver?
CSabesz, szerintem ez semmi más, mint előre megmagyarázása az esetleges vereségeteknek. Ha mégis nyernétek, persze lehetne mondani, hogy még a bírók igyekezete ellenére is...
Olvassátok, terjesszétek, mert jó, ha mindenki tudja, hogyan is mennek a dolgok mifelénk. Az ASE lecseréltette Ádámot a pénteki meccsről. Az a rohadék ugyanis nem volt hajlandó az ASE-nak fújni.:-((