Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1924
>>> Szeretlek Paulina Martinez <<<
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1923
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1922
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1921
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1920
Na, ez nem 1 ora volt de sebaj. Harceszkozok elesitve, tuzparancsra varnak.
Libi keresere tekintettel egyelore csak egy 70-es sorozat.

4
3
2
1
FIRE!

Libertine Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1919
...számolni persze, azt nem tudok :-)))...

lib

Előzmény: Libertine (1918)
Libertine Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1918
Még jó, hogy benéztem ide lefekvés :-) előtt! Egyszóval nem 2000 új hozzászólásra van szükségünk, hanem csak a 2000. hozzászólásig kellene eljutni, azaz még kb 83 hozzászólás és jöhet drága szerelmem, pajkos PMB-m, Paulina!

a jóéjtlibertine

Előzmény: Törölt nick (1914)
Shalina Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1917
Megkésve bár, de törve nem… álljanak itt életünk utóbbi napjainak legizgalmasabb eseményei:

Libi felszólítására Pm örömmel lesz harmadik a sorban, amiben többek közt az a jó, hogy Shalina birtokolhatja az előkelő második helyet. Libi később már köszörülné a csorbát, de amint tudjuk, eső után már felesleges a köpönyegforgatás. Megtudhatjuk, hogy Deutsche hip-hop rulez, de ebbe inkább ne mélyedjünk bele. (Nem is tesszük.)
Béla abban reménykedik, hogy ha már Shalina nem= Paulinával, legalább összeugraszthatja őket. Ugyan már, királyfi! Mivel számítása nem jön be, sandán a franciaágy felé kacsingat, majd egy bizonyára remekbe szabott afro-fesztiválra távozik a szomszédos kricsmibe. A többiek nem követik, hisz lesz itt fesztivál anélkül is. De ne szaladjunk az események elébe, mert még kifulladunk!
Libi nem érti a hűtő felé vonzódást, mi meg Libit nem értjük. Hát nála otthon nem folyékony a kenyér?
Pm kéri, Shawnt senki se bántsa (hisz a gyereket verni tilos), meg azt is, hogy ugyan valaki kísérné el egy Rebekáról elnevezett hepajra. Mondani sem kell, erre sincs tömeges jelentkezés. Tehát Pm egyedül keresi az útját, miközben retteg a babáktól és ijedtében téglákat kakil.
Egy pillanat! Bookshie is bepillant.
Paulina megosztja velünk fürdőzése és a Mester egy-két történetét, de ebbe még a fésűje foga is beletörik. Shalina sem vállalja Gyépés Benci felzárkóztatását, inkább elvonul koktélozgatni, amin Sally persze nem nyafogna, de most már késő. Iceride nem halt meg, csak ő sem bírja Nemondjunkrájelzőketmertvalakimégmegsértődik Benedeket (követni), így inkább a maga útját követi, nem úgy, mint az Ub FC tagjai, akik Paulinát, az ünnepelt színésznőt követik a Lubba.
Paulinán kitör a szárazlepra, de lehet, hogy mégsem az, mert közben szem nem marad szárazon, persze nem a sorban lehulló testrészek, hanem valami fullánk miatt. A nemislepra közben kitartóan fertőz, csakúgy, mint a szóismétlés szóismétlés, ami mostantól rulez.
Shalina elájul, na nem a leprától, hanem attól, hogy Béla mégiscsak nyelvleckékre vágyik, s felmosása után hálából vadiúj ujjakat újít Bélának. Ujjé!
Shawn közli, hogy egy bizonyos zöldségféle, melyet van szerencséje(?) birtokolni, megtelt az őszirózsás forradalommal, ami Pm-et arra indítja, hogy forradalmian váltson piros bogyókról őszibarackra. És Párizsba beköszönt az ősz. Úgy néhány hónap múlva.
Miután Paulina nem ismeri fel a popperfrizurás, őutána lihegő Flipper Öcsit, vigaszdíjul meghívódik egy maffiagyűlésre, ahová eléggé el nem ítélhető módon a körösztanyát (meg a térgye kalácsát) elfelejtik meginvitálni. Sebaj, érik a szőlő. Meg a bosszú.
Mindenki elszunnyad Tréfás Benedeken. Illetve még csak az kéne! Maradjunk abban, hogy a sztorijain. Sértett Paulina nem akar zavarni a saját topikjában, de aztán mégse zavartatja magát.
Közben új módszer, az ágyban oktatás kerül bevezetésre, mely pillanatnyilag még tesztelés alatt áll, hatékonysága a későbbiekben remélhetőleg kiderül. Ezt Pm színvonalesésnek veszi (pedig ha tudná!), és lubpartit javasol, de ez csak a köv. szériában válhat álomra. Többeknek bugi van a lábában, de ott is marad.
Titkos és fű (meg szocreál műalkotások) alatti randi után Béla egyenleget és gyököt von magából. Mire Pm eldönti, hogy sört fogyaszt, Béla bánatában Shalina ágya alá issza magát és apasági perrel fenyegeti a tanárt. Hogy ebből mi lesz! De a palacsintasütő legalább visszakerül a helyére a többi sütő (mármint vas, tök, stb.) közé. Tanulság: ha Pm sört iszik, leginkább Bélára kell vigyzni. Amitől Libi persze nem dobja el az agyát (jó lesz az még később is), hanem kijelenti, hogy őrá sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy gazdag lett volna időszámításunk előtt (gyengébbek kedvéért: ő aztán nem BC Rich). Ennek bizonyítására (meg Béla kedvének a gumikrokodil ülepe alá való süllyesztés e céljából) randira pattan kedvenc primadonnánkkal. Azért – biztos, ami fix alapon Shalinánál is jelentkezik konzultációra, mire Béla vészharangot kongat és kizárólagosságra törökszik. Aztán mivel Sally galádul a taljánoknak drukkol, Kamcsatkába száműzi magát.
Némi vita után, hogy ki kivel csókolózik, Pm a pulykatöltővel fenyegetőzik, de Shalina inkább Bélát választja (választaná) a nemes feladatra. Az ezt követő rövidke ’megmondalak az óvóbácsinak’ kitérő után Csillagocska és Locsolókannácska ismét Friends Forever. Közös erővel Kecsupocskának ajánlgatják Gabicskát. Libi átveszi Catchup szerepét, és szorosan felzárkózik Pm mögé, akit egy lengyel vicc éppen nem átallott meghuhogni. (Huhú, ez kicsit ukránul volt!) Ennek kapcsán Pm véletlenül ráhibáz, hogy Shalina kissé becsiccsentett, de hogy ezt Béla utáni bánatában tette, csak abból derül ki, hogy még összefoglalót sincs kedve írni. Persze erre is csak ő fázott rá, most írhat, mint a güzü.
Béla zavarában Libinek javasol randit, de aztán szerencsére inkább hisz Shalinának. Pm egy mázsányi hidegmeleg csók után elvitatja a szerelmes órákat Shalinától, mire Béla felhívja a figyelmet, hogy őt bizony Bélának hívják. Kő Shalina szívéről le, aztán mindenki mindenkit imád. Na jó, Benedeket azért nem mindenki. Pm játssza a sértődöttet, az alakítás remek, de jutalma csak a magány. Meg a legszebb öröm, hogy Shalinának se jobb. Meg Bélának se, pláne miután beleolvasott Benedekbe. Egy cyberfutár közben balról be, jobbra el, és neki köszönhetően megtudhatjuk, hogy Sally a hunyó. Mások is jönnek-mennek, Béla pedig eszét és számtani tudományát vesztve, éreccségije emlékére sértegeti a matekfaktosokat.
Na innen még tömörebben, mert már kilógok az oldalból…
Csókok innen-onnan. Goethe idézetek Goethétől. Paulina édes, de hogy ártatlan?? Uhrin szett eladó, gyönyörű lányok szíve kiadó. Flört Sékszpírrel, de aztán ismét találkozás egy régi szerelemmel… Zsáknyi tojás és csók. Mennyország és pokol. Lelki összhang, visszaváltott koszorú, szerelem, szerelem…
Szép, finom.
Köszönöm.

So long:
Shalina

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1916
Kedves drága Paulina,

TE MONDTAD.

Mostpedig elvonulok a mátrix legbensőbb bugyraiba, ahol ágenseim várják parancsomat.

Körülbelül egy óra múlva indul a haddelhad!

>> Szeretlek Paulina Martinez! <<

Előzmény: paulinamartinez (1915)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1915
kedves futár!

gyerünk előre a szent cél érdekébe!!!!
viszont most megyek aludni.
csókolózunk,
lina

ui: szeretném honapra látni a sok sok hozzászólásod!!!! :)

Előzmény: Törölt nick (1914)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1914
Elüti az éjfélt az óra, itt van futár végszóra.

De tegnaptól eltérően talán van itt még valaki?

Gróf pajtás, ezt az akciót ugye megbeszéltétek, " arra az elhatározásra jutottunk, hogy a newcomer-eknek lehetőséget adunk, bizonyítsák rajongói elhivatottságukat".
Hát ez finom, köszönöm minden rookie nevében. Bár én még csak igen friss, 3 napos bolond vagyok, benevezek és meg is nyerem, nyélen.
Ugyanis ez nem egy méltó nehézségű feladat. Ha szó szerint veszem a kiírást, csak szombat éjfélig akár még ezer (1000) bejegyzést idevarázsolok nektek. Neked Paulina!
Hatalmazz fel, és futárod a csúcsra pörget (a számlálóddal együtt)!

rendelkezz velem:
a királynő futára

Libertine Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1913
:-))))) na, azér' arra nincs szükség!
Hol van Shalina összefoglalója?

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1912)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1912
akkor kölcsönadod majd a bézbólütőd???

fúúúúúúúúúúúújjjj

Előzmény: Libertine (1911)
Libertine Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1911
A végén még maga PMB fog nyerni...fújj, a piszkos fantáziám :-)))

a libertine

ps: imádlak, drága!

Előzmény: paulinamartinez (1910)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.17 0 0 1910
tetszik a kihívás!!!
majd én is besegítek. jól.

csókollak drága libi!!!

te ketchup!
hidd el, én imádlak, de az most igaz, hogy nem neked írtam előszőr, hogy szex, baby.....és nem is utoljára :DDD

Libertine Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1909
Ketchup - bár én kedvellek - két ok miatt sem kerülhetsz még be az ősfun lubba:
1. perverz módon rajongsz egy másik nőszemélyért, c.a.-ért
2. rossz az emlékezőtehetséged, PMB velem és Bélával már sokkal korábban sexelt, mielőtt te konkrét időpontot kértél volna tőle :-)
...persze ne add fel, mindent bele, legyél külsősből igazi maffiózó őslubtag!

a libertine

Előzmény: Ketchup (1908)
Ketchup Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1908
Hello Libertine!

Úgy emlékszem, én voltam az első akinek Paulina azt mondta, hogy Szex,Baby?.
Ezért már én is megérdemelném, hogy felkerüljek a törzsrajongók közé.:)))

Ketchup

Előzmény: Libertine (1907)
Libertine Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1907
Tisztelt rajongótábor!

Új akciót hirdetek meg, amivel mozgósíthatom a rajongótábort!
A projekt neve: 2000 hozzászólást Paulinának 2000-ben legkésőbb vasárnap 20.00-ig!!! A 2000. hozzászólás természetesen Paulináé!!! Aki a legtöbbet írja addig, sex, baby?-ben részesül! Ezenkívül az ősfanok, törzsrajongók közé a yahoo maffiába is bekerülhet, kivéve ha Béla, Shalina vagy én nyerek, mert mi már ott vagyunk! Legyen ez a kihívás hétvégéje (nem lesz nehéz)! Hajrá!

a libertine

Libertine Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1906
Gondoltam ez a tavalyi ballagásodra emlékeztet, drága! Egyébként Bélával együtt szerveztük be a rajongó tömeget, hogy jobb kedvre derítsünk!

gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (1905)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1905
nem tudom, ki rendelt ma nekem szerenádot, de mindenesetre bárki is volt, köszönöm, nagyon szép volt.....csak azt nem értem, miért ballagási dalokat énekeltek....na mindegy. :)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1904
na, ez most némiképp vígasztalólag hat...:))))
Előzmény: Libertine (1903)
Libertine Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1903
paulina, ha eccer idejönnek, elmegyek veled a koncertre...ellenben én megérkeztem!

gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (1902)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1902
vaze, télleg sírok....hüje vagyok? nem jönnek ide a kedvemért mégis? na lécciiiii....így még gépelni sem tudok, homályos látással....
Előzmény: paulinamartinez (1901)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1901
és most látom, hogy az ezerkiláncszázat elintéztem egy köszönjükkel....végülis ez rendben van.
köszönöm mindenki jelenlétét!!!

backstreet lover... i hate the heat....
once upon a time i could love you....
EDDIE!!! AKARLAK!!!!

Előzmény: paulinamartinez (1900)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1900
shalina!
el ne felejtsd megírni, hogy gyűlölök mindenkit, akin az múlott, hogy ma nincs pearl jam koncert....:(((

ha belegondolom, hogy most láthatnám eddie-kémet...ó istenem, mingyár sírvafakadok...

:_______(

Előzmény: paulinamartinez (1899)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1899
köszönjük!
Előzmény: Shalina (1898)
Shalina Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1898
Na akkor, most hogy felszólításra átgördültem az ágy túlsó oldalára, és szomorúan konstatáltam, hogy ismét semmi sem történik, az izgatott várakozás alatt talán nyomok egy összefoglalót. Ötszáz hozzászólás újfent már megér ennyit!
Olyan 11 felé talán kész lesz, ha jól kalkulálok... :)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1897
kettőshiba rulez!
szerva itt, csere ott...
Shalina Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1896
Ráadásul egymás után kétszer! Ezt a helyedben nem hagynám ki!
Előzmény: Shalina (1895)
Shalina Creative Commons License 2000.06.16 0 0 1895
Béla, Béla, Béla!
Te már megint depressziós vagy? És hogy munkába menekülni! Ki hallott már ilyet, amikor akad ennél sokkal kellemesebb alternatíva is... Legalábbis, amíg Paulina a koszorú-visszaváltást intézi. :)
Előzmény: különböző béla (1879)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!