Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ujsagos37 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7158

Szia köszönöm a válaszod! Én itt pesten gondoltam nem a legolcsobb, de ne verjenek át és a legjobb szervíz érdekelne!

Stocz Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7157
Szevasz!

típushibák leírása:
[url]http://lacetti-klub.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=32[/url]

Szervíz?
Mégis, az ország mely részén?
Olvass vissza, találsz elég véleményt ebben a témában. Kinek ez, kinek az jön be.
Ahány ember annyi szempont. Ebből eredően annyi választás.
Előzmény: ujsagos37 (7156)
ujsagos37 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7156

Engem elkerűlt a sárga lámpa mik a tipus hibái? Mire kell figyeljek? Előre is köszönöm! 1.4 16v

ujsagos37 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7155

Sziasztok! Vettem egy lacettit eljött a 15e szervíz hova vigyem (Legjobb)!

Picuj Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7154
Jah és nézzétek meg a másik 2 hozzászólását ennek a szerencsétlennek. Lesz két sz-el meg hasonlók. :DD Szakadtam a röhögéstől. :))

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9141071
Előzmény: Picuj (7153)
Picuj Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7153
Ennek a fitymaarcúnak kemény 3 hozzászólása van az egész fórumon összesen. Erről ennyit... :DD
Előzmény: candides (7135)
sznuni Creative Commons License 2007.07.28 0 0 7152

Sziasztok!

Én a Carstyling-on nap mint nap találkozom ezekkel az emberekkel.

Ezek csak a perverziójukat vezetik le ilyen helyeken.

Izzad a tenyerük meg feláll a pö....ük.

Ennyit tudnak. IQ mentes selejtes genetikai korcsok.

bzsazsa Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7151
Ezt a K....ÖT!!!!!!!!!!!!!!!!
Stocz Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7150
Visszatérve a lakatos-fényezős-Kudlimann témához (mert, hogy bánt a dolog. Mármint az, hogy az általam ajánlott helyen gondod volt) ma kint voltam anyóséknál, és lefényképeztem az ott javított Toyota mindkét oldalát.
Bár a fénykép nem a legjobb módszer a munka minőségének megítélésére, más megoldás nem lévén ezeket teszem közkinccsé.
Ki tudja megmondani melyik a gyári, és melyik a javított oldal?

Ez:

vagy ez:

Igazán ez a mondat bánt:
"Már nagyon bánom, hogy nem a Gyulaihoz vittem. Ez így nekem többe kerül..."

50 és a 90 ezer között azért jelentős a különbség. Pláne, hogy korábban azt írtad:
"Gyulainál azt mondták, hogy a legszerencsétlenebb helyen sérült az autó, pont a két elem találkozásánál, s a sérült perem miatt nagyon macerás javítani. Hozzátették, szinte biztos, hogy észrevehető lesz a javítás."

Na mindegy. Azért remélem, hogy a végén sikerül számodra is megfelelő módon orvosolni a gondot.
Majd erről is informálhatnál.
Minden esetre én is rá fogok kérdezni erre a malőrre, amikor legközelebb arra megyek.

Üdv: Stocz
Előzmény: LacettiLaczy (7087)
Stocz Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7149
Hát pedig én elküldtem.
Arra a címre válaszként, ahonnan a tied érkezett.
captainb Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7148

140- 150  km/h? Akkor oké. Három gyerekkel a hátam mögött én nem szoktam ilyen tempót alaklmazni.

Más: újabb esztétikai hiba: a Vajó dekor által feltett matricák elkezdtek leesni. Egyenlőre csak a cég saját reklámja, de ha a nagyobb darabok kezdenek el... Prolongálom a gutát.

"nyomorult Daewoo-s". Igen lehet hogy az vagyok, de a nyomorult dévúmat Pesten még a böszme bömökből is meggusztálják. Ja és AZ ENYÉM, NEM A BANKÉ. Amúgy meg egyre többen vagyunk az utakon...

Előzmény: kripic (7131)
Kulimász Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7147
Köszi!:-)
Előzmény: georgbob (7144)
kripic Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7146
Nyugi, moderátor értesítve...
Előzmény: Sarkany (7145)
Sarkany Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7145

"nyomorúlt daewoosok"

Na, mi van? Ellopták a muzeális értékű Trabantodat, amire nem kötöttél idejekorán CASCO-t? :))

georgbob Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7144
Hidrotőke lesz az, de ha csak egy-két mp, az semmi. Nekem is ilyen a hangja 28000-nél. Amig fel nem emeli az olaj a tőkét ilyen a hangja. Nekem anno kadettben volt ilyen jelenség, 1-2 percig tartott, de gond nem volt vele...
Előzmény: Kulimász (7139)
ooz1 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7143
"nyomorúlt daewoosok" vagyunk igen.
ÉS?
te mi vagy? van jogsid egyáltalán?
szerintem jelentkezz nyugodtan, az EU-nak köszönhetően már 8 általános iskolai végzettség sem követelmény a vizsgákhoz, drukkolok neked!!! :)
jopek6 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7142
Nagyon szivesen !:)
Mail nem jött .:(
Előzmény: Stocz (7133)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7141
Legalább először életében csinált is valamit: regisztrált egy nicket, és behányt egy topicba. Gondolom most még remeg az adrenalintól, de lassan elmúlik a szívdobogása és megindul bátran egy újabb topic felé, ahol hasonló zsenialitással megváltja a világot. :)))
Előzmény: cápaFeri (7136)
Secretknight Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7140

Szia,

gondolom hidrotőke kopás,ne foglalkozz vele,80ezernál már előjöhet.A régebbi fordok 80ezernél már csattogtak...Ha zavar,válts olajat ,esetleg viszkozusabb full szintetikusat(5w-30),ami indítás után egyből keni.

De mindenképp kérdezz meg egy foglalkozásából adódóan hozzáértő embert(autószerelő) :).

Előzmény: Kulimász (7139)
Kulimász Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7139

Sziasztok!

Szerintetek az gond, ha hidegindítás után időnként 1-2 mp-ig (gondolom, amíg nem jut el az olaj mindenhová) kopog a motor? Érdekes, hogy nem produkálja mindig a jelenséget, csak kb. minden 2. alkalommal. Szabályszerűséget nem találok benne, hogy mikor igen, mikor nem (nem függ a külső hőmérséklettől sem, hogy kopog-e vagy sem). Igazából azt sem tudom, hogy mióta csinálja, de mintha az utóbbi időben egyre gyakrabban. Reméltem, hogy olajcsere után megoldódik a probléma, de semmi változás (a váci szervizben állítólag Castrol 10W-40-et raktak bele, előtte Opel 10W-40 volt benne). Ja, 80 e km-t futott a gépezet, 1.6-os moci.

Érdemes vele foglalkoznom, vagy hagyjam?

Secretknight Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7138
Baross utca ,mi?
Secretknight Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7137

valóban...térj meg magadba fiam...és maradj is ott,alant a posványban..

-mondja egy "nyomorult" ha..-ha..

cápaFeri Creative Commons License 2007.07.27 0 0 7136
....boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa...
Stocz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7134
Ne ostorozd magad!
Nekem is csak most jutott eszembe. A múlt héten én is megtehettem volna, de csak most villant be a dolog.

Minden esetre, ha a típushibák ilyen látványos vizuális támogatást kapnak (+ egy csomó embert tudunk a megtekintésükre csábítani) előbb-utóbb csak reagál vmit a GM.

Mondjuk ehhez őket is képbe kell idővel helyezni az oldal létezéséről.
Hát van munka bőven!

Apropó!
Aki írt már a Népítéletbe véleményt, beleszőhetné a weblap címét.
Én még nem szántam rá magam, bár egy ideje tervezgetem ezt a fajta véleménnyilvánítást.
Előzmény: kripic (7132)
Stocz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7133
Kösz az új képeket jopek!
Mail ment.
kripic Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7132

"...lesz szabad keze a filmezésre az készíthetne erről a motorháztetős dologról egy felvételt..."

Éreztem én korábban is, hogy az nem baj, ha egy csapatban vannak, akik gondolkodnak is... :))) Hogy eddig miért csak sírtam, miért nem filmeztem...??? Ha szórom egy kicsit a fejemre a homokot, az enyhíti a bűnömet... ?

Előbb-utóbb csak lesz dolgom autópálya környékén, ha addig másnak nem jön össze, megoldom a filmezést...

Előzmény: Stocz (7128)
kripic Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7131
Stocz 7128-hoz még annyit: Ez a hullámzás nálam legalább 5-6 centi felemelkedést jelent a széleknél, az autó rendesen megtorpan (hiszen aláfúj a szél, a jól kitalált áramvonalas formának annyi...), te meg rémülten markolod a kormányt, és várod a legrosszabbat: egyszer csak felcsapodik a tető a képedbe, (bár állítólag ettől nem kell tartani... mindenesetre nem szívesen próbálnám ki...)
Előzmény: captainb (7126)
kripic Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7130
Ja, szerintem is istenien feldobná...:))
Előzmény: Picuj (7125)
kripic Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7129

Szia, gáz van...!

Tanár úr kérem, az úgy volt..., hogy ebben a levélkéjükben azt is felajánlották, hogy akár interneten is kitölthetem és megküldhetem a véleményemet a szervizekről (adtak hozzá egy egyszerhasználatos azonosítót.) És mert a papíralapú közvéleménykutatást még az elektronikusnál is feleslegesebbnek érzem, de azért próba szerencse alapon az interneten (címet ne kérdezz, gőzöm sincs...) való véleménynyilvánítás (és a kód felhasználása) után - a kérdések ua., mint a nyomtatottban - ez a kérdőív a központi irattárban végezte (magyarul apróra tépve kidobtam...)
De ne bánkódj, semmi lényeges nem volt benne. Amitől azt hittem, hogy itt a kánaán, az az volt, hogy nyomatékosan felhívták a figyelmememet arra, hogy a kérdésekre adandó válaszokon kívüli véleménynyilvánítást ebben a formában nem tudják megválaszolni, de ha akarom, az Ügyfélszolgálat e-mail címére ( CAC@hu.gm.com ) eljuttatott  kérdéseimre szívesen és készségesen válaszolnak. (A levélkét egyébként maguktól küldték, a Lacsi 1 éves szülinapja alkalmából - röpke 3és fél hónapos késéssel, hiába, nehéz ám a dátumokat egy kp.-i rendszerben nyomon követni ... ) Ide írtam a szösszenetemet és erre válaszolták, amit válaszoltak... Ostrozza őket mindenki bátran, hátha megunják .... Addig meg összeszedem, és valahogy közzéteszem az eddigieket... nem túl épületes, olyan, mint amikor a süketnéma jelbeszéddel próbálja elmagyarázni a vaknak a dolgokat...

"Én most nyugodt vagyok, az autó végre nem rángat. Mondhatni gyönyörűen megy (meddig?)."

Nekem úgy néz ki bejött a sárga STP adalék.

"A motorháztető viszont nálam is úgy csapkod, mint az Aeroflottos TU134 szárnya."

Izgi mi...? :((

A tablettákat meg bevettem...ja, most látom, két whisky volt...

Előzmény: Stocz (7122)
Stocz Creative Commons License 2007.07.26 0 0 7128
Kb. 140-150 Km/h-ás tempó felett lehet megfigyelni. A motháztető két széle elkezd mozogni, hullámozni.

Apropó kripic, vagy bárki más!

Erről a motorháztetős dologról is jól jönne egy felvétel a weblapra. Hagy szédüljön a GM.
Persze nem fénykép, hanem videó. Ha valaki mostanában megy pályára, és van digit kamerája+megy vele más is, akinek lesz szabad keze a filmezésre az készíthetne erről a motorháztetős dologról egy felvételt.
Előzmény: captainb (7126)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!