Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kukucs33 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6698
:)))
OFF
csak a szoftverekkel van gondom néha, hadverügyben minden OK :))
ON
Előzmény: zsuga666 (6696)
boszi70 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6697
Szia! Ezek szerint döntöttél. Ha megkérdezhetem, hogy jött ki ez a remek ár?
Előzmény: dohonyiz (6673)
zsuga666 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6696
Köszönöm, gyorsak voltatok ! Nade ! Mit szól az assony?! ;-)))
R5TL Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6695
4x100-as az osztokor.
Az ET szamot nem tudom, de olyan 36 korul lehet...
Előzmény: zsuga666 (6692)
kukucs33 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6694
Szia!

Küldtem egy kis táblázatot a Thalics kerék adatairól, asszem a feniméret oszlop második fele az osztókör paramétereit tartalmazza.
Beilleszteni nem sikerült :(

kukucs33

Előzmény: zsuga666 (6692)
gabocsiga Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6693
Sziasztok!
Csomagtértálca: én valamivel olcsóbban vettem. ha jól emlékszem valahol 5 körül. Ha be van szabva alá 1 tábla faroslemez akkor szuperül bírja.Különben figyelni kell a pakolásnál a nehezebb dolgokra. Nekem padlószőnyeg alátét-habszivacs van még rajta, azzal fogom meg a csúszkálást..
Előzmény: zsuga666 (6690)
zsuga666 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6692
Be vagyok itten szorulva a sarokba ! VALAKI árulja már el , hogy hanyas a felnink osztóköre, ill. mia túrót kell még tudni róla azon túl, hogy 14-es és 5.5-ös?!?!?!?!?!?! Köszi !
zsuga666 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6691
Be vagyok itten szorulva a sarokba ! VALAKI árulja már el , hogy hanyas a felnink osztóköre, ill. mia túrót kell még tudni róla azon túl, hogy 14-es és 5.5-ös?!?!?!?!?!?!
zsuga666 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6690
Namost a csomagtértálca !
Mondhattyúk, én voltam a barom, de nálam nem bírta 1 évig sem. Az alapötlet jó és müxik is tulképp. Kettő dolog vár megoldásra. Meg kell oldanod a tálca felszínének csúszásmentessé tételét, v.mint (amit én addig halogattam, míg késő nem lett ) egy ügyes kis merevítést kell beiktatni a gödör fölé, amiben a kerék is nyugszik. Ellenkező esetben jó esély van arra, hogy szilánkok törjenek ki belőle és akkor már megette a fene. Namost ez ugye cca 7 Matyi és utána még barkácsolhacc. Ezzel szemben baromi könnyű tisztán tartani, a meglógott csalit összeporszívózni belőle és, ha a frissen zsákmányolt gázolajat kiloccsantod se nem baj.
Előzmény: topo (6689)
topo Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6689

Van valakinek ilyen csomagtértálca? Ez hasznos és megéri az árát?
edoanyu Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6688
Szia Dohonyiz!

Gratula a döntéshez! Elég jó árat sikerült megcsípned, nem hiszem hogy ezt még tetéznék az ABS-sel. Mit ígértek, mikor jön meg? Másik kérdés: neked a megrendelés dátuma szerinti árat fixen megígérték? Mármint a reg. adóra gondolok. Az nem akkor számít, amikor megjön a kocsi?

Edóanyu

Laja73 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6686
6666 (bár ez zsugáé)
:)
zsuga666 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6685
Szia !
Spec. jómagam felnit keresek megest. Alkatrész hál' Istennek nem szükségeltetik. Ez a nyomorult dolgozik 1 zokszó nélkül.
Előzmény: attys (6682)
zsuga666 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6684
Kedves Ádám !
Aki figyelmen kívül hagyja az ilyes táblákat; haljon meg. Inkább Ő, mint Én. Ha velem történne ilyen, még segítenék is Neki. Egyetértek Fux barátunkkal, alakuljon csak ki benne Goszpodin Pavlovnak az reflexe. Ha ennyit kicsenget, jó esélye van, hogy máskor figyelni fog. Amúgy folyamatos rettegésben élek, hogy valami hozzáértő, nem találva a pedált, hátulról belémcsúszik. Erősen aggódom, hogyan reagálnék.
Előzmény: Ádám77 (6666)
Garfield007 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6683
Sziasztok!
Kedves kollega :o), kuldtem Onnek egy arajanlatot, szeretnem figyelmebe ajanlani, hogy a 16 szelepes 65e-rel dragabb abban! Ha hosszas rabeszelesre a forgalombahelyzes 60e-t elengednek, kozel ott lennel... Te tudod amugy...
Ha erdekel elkuldom maganban az uzletkoto srac telszamat.
attys Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6682
Sziasztok!
Igen az ABS nagyon jó dolog és nagy marhaság azt állítani,hogy pánikfékezésnél nem műxik!
Viszont a fékút nyáron,száraz útfelületen rövidebb ABS nélkül az tuti.
Nem tudtok valakit akinek szüksége lenne motoralkatrészekre?:)
KorI Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6681
Hali exbrava,

kétlem , hogy az általad említett "pánikfék" igaz lenne. Szerinted tényleg kikapcsol az ABS nagy sebességnél tövig benyomott fékpedálnál ?!?! ez teljesen logikátlan: épp ekkor van a legnagyobb haszna az ABS nek (nem farol be a kocsi, és irányítható marad)...

nem azzal kevered, amit úgy hívnak: "vészfékrásegítő": ha a kocsi érzékeli, hogy hirtelen mélyen nyomod a pedált: még jobban rásegít a fékrásegítő, mivel az a tapsztalat, hogy az emberek nincsenek hozzászokva a hirtelen nagy fékezéshez, és nem is nyomják le a maximumig a fékpedált...

egyébként mindegy... mindenki úgyis ugyanazt gondolja: az ABS jó dolog... :)

Előzmény: exbrava (6677)
nagya2 Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6680
Hi Gabocsiga!!
Tavaly augusztusban csináltattam egy félhivatalos olajcserét(szerelö, olaj, olajszűrő, a márkaszervizből, számla nyista)és szerintem a gyári olajjal a kocsi jobb volt.Egyébként az Auchanba 5w-40-es olaj 5 liter cca 6000huf,API SJ/CF ACEA A3/B3 tehát tudja a legmodernebb előirásokat,és mi van akkor ha a kód egy nagynevü céget takar.Most már csak a gyártó kódja alapján be kéne azonosítani, HA VALAKI TUD SEGITENI!!!!!
A Kód:ENB 92062

Előre is köszi:
Nagya

Előzmény: gabocsiga (6671)
Alexfux Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6679
Rendes vagy Ádám. Én nem nagyon törődnék vele, ha valaki nem adn meg nekem az elsőbbséget és összeütköznénk. Persze, ha fiatal, szőke nagymellű..., De akkor sem. Tanuljon meg fizetni. Te nem vallhatod magad hibásnak, mert van KRESZ, ami ebben az esetben határozottan állást foglal "..Nem állt meg a mackósajt-táblánál..." Ilyenkor szerintem nincs mit tenni. Befizeti a tanulópénzt és legközelebb jobban figyel.

Egyébként ma láttam az M1-esen egy Thaliát, amint éppen csörlőzték fel a trélerre az út közepén. Nem láttam jól, de mintha mind a két légzsák kinyílt volna, ami azért is gyanús, mert az autó eleje láthatólag ép volt. Előfordulhat ilyen?

Alexfux Creative Commons License 2004.03.25 0 0 6678
úgy látom küzdelem kezd kialakulni az ABS-vel kapcsolatban. Akkor egy kis olvasnivaló a tisztábbanlátáshoz:

http://totalcar.hu/autosszotar/abs/

Előzmény: exbrava (6677)
exbrava Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6677
Na még az abs-hez. "Pánikfék" Nagy sebességnél az elektronika kikapcsolja az abs-t ha belesatuzol. Pontosan a jobb fékhatás érdekében. Most ne gyertek a csúszós úttal ott nem megy senki 140-nel.
pferco Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6676
ne hidd el.
az okos tvben azt mondták, a reg adót csak akkor kezdik alkalmazni, amikor az unios csati miatt a belső vám megszínik, ennek a "pótlására" találták ki.
sőt egyesek (kormány és tsai) azt mondják ez egyes típusok esetében még kevesebbre is kijöhet.

minden kereskedő azt mondja, hogy x időn belül rendeld meg mert már nem lesz többet ilyen lehetőséged...
kereskedők, alapból nem szabad nekik hinni.

ha pl kiválasztasz egy színt akkor rögtön ki fog derülni a számítógépből, hog ymár csak egy-ekttő van belőle az országban, úgyhogy gyorsan dönts:))) (ilyenkor ne ess kétségbe, egy hét múlva lesz megint.

ferco

pferco Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6675
"az ABS -mint tudjuk- inkább visszafogja a fékhatást"
ez így nem igaz, sőt: a fékhatást növeli, a féktárcsákra/dobokra átadott erőt pedig szabályozza (csökkenti-engedei periodikusan).

tehát hamarabb állsz meg:)

ferco

Előzmény: KorI (6650)
pferco Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6674
persze, hogy normál megállásnál nincs jelentősége, ugyanis ekkor nem is működik, csak satu esetén, amikor a normál kerék blokkolna, akkor az ABS csúszáshatáron tartja a kereket, így a fékhatás a lehető legoptimálisabb.
havon a hó tolása csak egy röpke másodpercig müxik, amíg maga alá nem gyűr a kerék annyi havat ami már (kerék-fagyottkeményhó-jegesaszfalt) szépen siklik mint kori a jégen, csak a guminak nincs éle.
ABS fog nyerni ha satuzol, havon és nyáron és esőben is!!!

ferco

Előzmény: exbrava (6649)
dohonyiz Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6673
Szia!

DE, van benne klíma :-) Ezért is hagytam magam rábeszélni :-)

Amúgy nekem bőven jó a 8 szelepes, meg még így is húzós lesz a részletfizetés 6 éven keresztül.

Viszont a reg.adó emelése miatt márc 31-ig meg kell rendelni!!! Ennél a típusnál 90000 a reg.adó és ez ápr.1-től igencsak meg fog nőni.....

Szóval örülök :-))

Zoli

Előzmény: Grizzly67 (6669)
Ádám77 Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6672
Én most vettem a szüleim Opeljébe ROWE olajat.
Synt RS 5W-40i
Ez elég komoly (www.rowe.hu)!
Ezen a címen megtalálható az elérhetőség is.
Ja igen!
5l = 8703Ft BRUTTÓ
Ha a Porsche-ba megfelel...
Előzmény: gabocsiga (6671)
gabocsiga Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6671
Szia! Miért pont elf? A többi is tudja amit kell, nem csak az...
Előzmény: nagya2 (6656)
bucipapa Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6670
Még egy pillanatra....
Az előremenetben csak akkor müködik, ha egy mellékelt kis zsinórkacsolóval (vagy más kapcsolóval) bekapcsolod. Ez macerás, meg a nejem úgy is elfelejti bekapcsolni. A tolatásnál a tolatólámpa indítja.
Írtatok itt valami olyasmit, hogy az autó 5-7 km-re gyorsulásánál van valamilyen jel ami zárja az ajtókat. Kérdezd meg van a lehetőség arra, hogy valami hasonló jellel automatizálni lehessen az előre beparkolást.
Most téptem meg a skodám első köténylemezét egy rohadt magas járdaszegélynél. Ilyen esetben hasznos lenne. (csak 5mm volt a magasságkülömbség)
Ird meg tudtak-e valamit javasolni.
Elöre is kösz.
Előzmény: diesel_uberalles (6667)
Grizzly67 Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6669
Én is ugyanezeken gondolkoztam három hete, szerintem ABS-t nem fogsz ajándékba kapni. (Esetleg egy szőnyeggarnitúra? :) )Tényleg gondold meg, mert a 16 szelepes úgy láttam csak 100 egynéhánnyal kerül többe, és nem csak annyival lenne jobb! (Persze ha nincs, az is nagyon sok pénz!) Már nincs az az akció, hogy az Azure-ban ingyenklíma van?
Előzmény: dohonyiz (6662)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.03.24 0 0 6668
Szia!

Nem irigyellek, de örülök, hogy ennyivel megúsztad. Én két alternatívát látok helyből:

- ő csak akkor fog jól járni, ha Te állítod magadról, hogy hibás vagy, Te okoztad a kárt. Ebben az esetben Neked ugrik a bónusz, a casco-d fizeti a Te károdat
- a másik, számomra ésszerűbb alternatíva: ő a hibás, a Te károdat rendezik. Az ő további sorsa nem rajtad múlik ebben az esetben.

Más ötletem nincs így hirtelenjében, de a Totalcar jogi szakértőit is meg lehet kérdezni, csak kérdéses, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a reakció.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!