“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Üresedésre vársz, vagy csak a figyelméért koldulsz? :D Btw, a tegnapi egész pályás provokációtokat akarod tovább trollni? Egyébként szép önkifejező nicket sikerült választanod a szellemi kapcitásod egyértelmű jelzésére. :D
Nem általános és mindenkire kötelező iránymutatást kértem, hanem TŐLED kérdeztem, hogy TE hogy gondoltad volna megoldani ezt a részét, már ha nem titok. (Még nagyon kezdő bigámista vagyok, próbálok tanulni :-)
Annyiból viszont tanulságos volt számodra a dolog, hogy legalább láthattad, mennyire nincs könnyű dolguk a férfiaknak, mikor be akarnak cserkészni egy nőt...
Ha elfogadsz egy tanácsot: a nők általában nem szeretnek dönteni, főleg nem felelősséget is vállalni a döntésükért, ezért olyan helyzetekben lehet elérni valamit, ahol vele 'csak úgy megtörténnek a dolgok'.
Ne viccelj mán, hát a feministák a legnagyobb szexisták.
Pont ők azok, akik nem az embert nézik, nem a teljesítményt, hanem csakis azt, hogy nő-e. Ők akarnak szexista kvótát, ők akarnak többletjogokat az általuk preferált nemnek...
Puzsér véleménye nem érdekel .... van nekem saját . Mongyuk' a pacákot magát se állhatom . A hangszíne is idegesít . Utoljára a vadrózsás közt. elnökkel volt ilyen hidegrázós érzésem ha meghallottam a hangját .
"politikusokat nem szabadna hatalom közelébe engedni ."
Ezt vitatni nem lehet (Puzsérnál a 10 legundoritobb foglalkozás élén végzett a politikus bőven megelőzve a sintért és a hohért is) (szerintem a propagandista a legundoritobb )
De nincs sok értelme utopiákat irogatni, maradjunk a realitásnál.
Ha egy transzkorú gyerek kitalálja magáról, hogy ő igazából harmincéves, akkor vehet majd alkoholt, élhet egyedül, vállalhat munkát, esetleg házasodhat? Úgy tűnik. És ez még nem is a legelrugaszkodottabb példa. Csak fehér heteró férfi ne akarjon lenni senki, mert az valószínűleg tilos…
Megnyugtató lenne arra gondolni, hogy ezek a példák biztos csak riasztó kivételek, de nem, egyre csak szaporodnak az ilyen esetek. Ez a liberális fertő pedig egyáltalán nem az érzékenyítésről vagy az elfogadásról szól, amit ugye állandóan a zászlajukon lobogtatnak. Egyre inkább úgy tűnik, hogy csak a rombolás a cél. Ezzel a transzkorúsággal most éppen a pedofíliának ágyaznak meg, de ki tudja, mi lesz a következő. Aki ezek után komolyan gondolja, hogy a konzervatív családmodell védelme felesleges, az vállalja azt is, hogy cinkos résztvevője ennek a rombolásnak.
Igenigen! Azt írtam, h a nőknek, és a gyerekeknek is jó a bigámia. De ilyeneket:
A barátság nem kényszeríthető ki bigámiával sem. Ez a lényeg. Bizony előfordul, hogy két nő nem kedveli egymást. Te viszont kényszeregyüttlétet akarsz nekik. Mintegy a pasi kedvéét. Ilyen estben a megszületett gyerekek a féltestvérek között gyilkos harc alakul ki. Ez a természetes. A gyerekek számára is rendkívül káros.
Nem írtam. Ezeket te olvasod ki az írásaimból magadnak, a saját szemüvegeden át. Én nem kényszerítek senkit semmire. Van egy elképzelésem, amit megosztok másokkal. Azoknak vagy tetszik, vagy nem. Néha bele látnak olyasmit is, amit én nem mondtam. Már hogy lehetne bárkit is bigámiára kényszeríteni? Már maga a felvetés is ostobaság!