A Könyves kupolája. Háttérben a Mártírok utca. A korlát és a kupola találkozásánál belóg a Szabadság mozi kertmozijának vöröstéglakeretes vetítővászna.
Lányok tudja valaki, hogy hol lehet most telefonzsinórt szereltetni? Mióta az Árpádban megszűnt a Keravill , nem tudom merre induljak. :((
Egyébként ahhoz mit szóltok, hogy az uszodát lassan bezárják? Már csökkentett a nyitvatartas is. Hétvégén pl. bevan zárva. Persze így legalább nem irígykedek , hogy mások napoznak, miközben én dolgozom. Az ablakból pont rálátásom van a napozóra. :))) cuppantás Mindenkinek! :)
Sziasztok, tök libabőrös volt a hátam, ahogy egy darabig visszaolvastam.
Tündér mozi, Fény, alkotmány, Jégpálya a csemege mellett ott vot rajtam először kori
nagy szám volt 36-os svéd hoki használtan, ahol a salakot nem lepte el a jég ott téglával volt elkerítve, aztán írány a dózsa műjég.
Én 81 -ben költöztem el újpestről, apai nagyapám 189? -ben született újpesten. Na meg kell néznem.
Bűn volt azt apatika épületet lebontani a Rezi Károly sarkán. Mennyit bámészkodtam ott mikor a munkásőrök onnan indultak gyakorlatra (pártház) A másik sarkon lakott Mkra bácsi munkásőr és önkéntes rendőr és a TV- szoba özője. Egeresy Vince cipészmester üzlete
na mára ennyi még jövök
Ja az Erzsébetbe jártam, Majd szakmunkástanulónak a 22-es be a postánál
Áááááá, ne tud meg, hogy azóta hogy itt volt, még mi mindenen mentünk keresztül.
Alig, hogy tudtam pár órát a Neten lenni, megszünt több mint másfél napra az ADSL vonalam. Mikor végre visszakaptam a Matávtól, alig hogy csatlakoztam, olyan virusokat kapott be a gépem, hogy teljesen tönkrement a teljes Winchesterem, és tegnap vadi újat kellett vennem.
Egész este azon dolgoztunk a fiammal, hogy mindent újra telepítsünk és indítsunk.
Már csak a webkamerával nem tudok zöldágra vergődni, pedig az üzletben hozzá kapott CD-vel telepítettem, mégsem akarja elfogadni a kódokat, és így nem is működik.
Már tökéletesen megtanultam a méregtől való falra/falon való mászkálást, sőt már a plafonon is tökéletesen tudok ugrálni/járkálni a kíntól.:(((((
Azért megígérem, hogy amint minden rendben lesz, most már tényleg átlátogatok kicsit.
A Nálad 3 emelettel lejebb lakó barátosnőm is hiányol már nagyon. Tényleg ideje lenne már végre egy igazi kis "összeröffenésnek":))))
Én is Újpesten születtem húúúúúúúúú de sok éve már, ott is laktam sok x évig, míg majd 5 éve elkerültem más kerületbe. De azért a szívemben továbbra is újpesti maradtam.
Kicsi lánykám továbbra is ott él, ott maradt:))), így hozzá is, meg az ott maradt, ott lakó barátnőimhez is elmegyek időnként.
Ugyi drága barátosném?;)))) Jó, hogy itt is látlak.:)))))
Nekünk most egy ilyen előkertes tarsasházi lakásunk van,nem is mennek vissza a panelba.Gyereknek kint a medence,kutyát sem zavarja.A férjem kiszokott feküdni
sziesztázni a padra.Stb...
A panelba mi is egyszerre költöztünk és így jól kijöttünk a szomszédokkal.