“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Nemnem, tényleg nem a részleteket akartam firtatni, csak hogy párosával vagy nagy közösben gondoltad volna. Attól függetlenül egyetértek azzal, amit írtál. Lehet, hogy van még esélyem derék bigámistává válni? :-)
A párod okosan csinálta, de ehhez az is kellett, hogy te felnőttként fogadd a ráfaragásokat és pl. ne őt hibáztasd érte. Igazából, felnőtt embereknek könnyű az élet. Az infantilis nők (és férfiak) okozzák a problémát.
Hát ez aztán igazán nem topictéma, h én hogyan szexelnék bigámiában. Ahogy adódik a dolog. Pont úgy, mint kettesben. Mindent szabad, ami kölcsönösen jól esik, nem fáj fizikailag/lelkileg (na jó, egy picit fájhat is :P ;), és kifejezi azt, mennyire szeretem a másikat, és viszont. (női orgazmus nem kötelező minden alkalommal, h a ffi ne érezze, h egy teljesítőgépnek kell lennie. Tíz esetből, ha 2szer 3szor nem jön össze, nem dől össze a világ! Nekem is jogom van odaégetni a rántást cserébe)
Annyiból viszont tanulságos volt számodra a dolog, hogy legalább láthattad, mennyire nincs könnyű dolguk a férfiaknak, mikor be akarnak cserkészni egy nőt...
Igen, valóban nincs könnyű dolguk.
Ha elfogadsz egy tanácsot: a nők általában nem szeretnek dönteni, főleg nem felelősséget is vállalni a döntésükért, ezért olyan helyzetekben lehet elérni valamit, ahol vele 'csak úgy megtörténnek a dolgok'.
Hát... az én párom megengedte nekem, h döntsek. Aztán végignézte, h ráfaragok. 4szer 5ször fordult ez elő. Aztán mindig mindenben kikértem a véleményét, és igyekeztem úgy tenni, ahogy javasolta. Általában érdemes volt hallgatni rá.
Nyugi ! Nem kell mindenre reagálni , pláne nem "ökölből" .
Minek húzod fel magad olyanon , ami ellen nem tehetsz ? Senkinek nem tilthatod meg , hogy olyan legyen a véleménye , amilyen , és azt le is írja . Ki se tilthatod , mert a topikot ugyan te nyitottad , de nem a tiéd .
Akkor meg ? Van értelme , hogy jól felhúzd magad ? Lépd át a nemtetszőt !
Egyébként meg .... szerintem mindenkivel lehet normálisan beszélgetni (jóóóó ... vannak azért kivételek) .
Igen, meg világos célod is van, mégpedig az, hogy szétrollkodjátok ezt a topikot, emiatt bezárják, és majd forint visszamegy a femibe, ahol a te vezényleteddel nyugodtan rugdoshatjátok, és ha visszaszól, akkor kivágjátok a nickét. Ezzel szórakoztok már évek óta.
kicsiszívem, azt már elmesélted Üveg barátnédnak, hogy személyesen neked volt köszönhető Opi látogatása a topikban aznap este (tudod, letter on it's merry way), aminek eredményeképp kilőtték néhány nickjét?
Itt neked semilyen véleményed nem lehet arról, mi tartozik a topikba. Sőt! Azt mondtad itt kussolsz! Tartsd be! Senki nem kíváncsi itt a parancsolgatásaidra.
Az abszolút hazugság szerint a nőknek mindenben kuss! Semmiben nincs igazuk! Az egész netet végigszáguldozta a nők gyalázásával Itt is most két nicken nyomta a sódert!
figyuzz, én is rengeteg érdekes dolgot meg kis színeseket olvasok nap mint nap, mégse spékelek meg egy topikot se naponta 10-15 alkalommal oda nem illő dologgal, mert van annyi eszem, hogy felmérjem, hogy ami nekem érdekes meg jópofa, az másnak esetleg nem annyira az - olyankor meg különösen nem teszem, ha van egy adott témára külön topik a Pol-on vagy másutt