:P Nálam csak kettő jöhetett szóba, ez volt az EXC meg most van a DRZ, ha nem jövök ki a DRZ-vel sem, akkor nem veszek semmit, szépen visszaülök majd a Bigre és nyomom tovább bele a 10ekm-ket, mert az bírja! :P ;) /Na jó, a Honda XR400-al még szemezgetek, de tényleg az lesz az utolsó hobbienduro amit felpróbálok, ha egyáltalán még megtetszene a DRZ után! :)/
Én nem javaslom, max. ha újat tudsz venni, egyébként ennyi tapasztalattal a hátam mögött ;), már semmilyen használt versenyendurot nem javaslok megvételre, hobbiendurot viszont még igen! :)
Ha jól tudom, csak cross futamok lesznek, de majd felhivom a tulajt és tájékozodom.Mintha Misi azt is mondta volna Királyék is kint lesznek,és hozzák a cross mocikat.
Amióta a legkisebbnél is sikerült elhagyni a pelenkát, egyre merészebben indulunk el távolabbi programokra mind a négyen...... Azonban most sem volt egyszerű megegyezni a srácokkal. Mindegyikőjüket ugyanis nem tudom egyszerre a nyakamban vagy a karomban tartani ( Apa vegyél fel!!!) Legnagyobb fiam, Dani a "Tanítóhoz" akart odamenni beszélgetni..... (tanulni!!!) Andris a középső fiam kiszúrt egy íves kanyart, hogy maradjunk ott megnézni a bedőléseket.... A legkisebb fiamat Áront meg a kavicsgyűjtés izgatta leginkább a sóderrakás körül..... Nem egyszerű mindegyikük kedvére tennem..... A wr450-et használtan gondoltam. Talán egy 2004-es 1,2M körül lenne, igaz, hogy azért majdnem új DRZ-t adnak.....
Hello Kelcsi!Örülünk,hogy egyre többször üdvözölhetünk benneteket a pálya mentén!Szurkolókra nagy szükség van ebben a sportágban,hátmég utánpótlásra! Wr 450 F-jó lenne,csak az a baj,hogy majdnem 2 DRZ adnak az árán. Ár:2.395000
Szombaton voltam a fiaimmal Lakiteleken, megnéztünk benneteket, hallgattunk egy kis motorbrümmögést (fülsiketítőt!), szívtunk egy kis benzingőzt és áramoltattunk magunkban egy kis adrenalint...... Szoktatom a fiaim a sporthoz..... Imádják!
Jó volt olvasni Ice őszinte összehasonlító véleményét a DRZ vs. KTM között (ahogyan mondta is: kinek a pap, kinek a papné......) Sokan próbáltatok már sokféle vasat. Aki előtte van a vásárlásnak annak jó olvasni olyanoktól véleményt, akik nem csak nézegették, hanem gyűrték is a motorokat. Mindenkinek vannak saját tapasztalatai és véleménye a különböző típusokról, esetleg márkán belül is. Van valamelyikőtöknek tapasztalata Yamaha wr450f géppel? Talán nem kezdőknek való, de kíváncsi lennék véleményekre. Sokan DRZ-ről KTM-re ültetek át (vagy eleve le sem szálltatok róla) az utóbbi időben. Miért nem választotok Husaberget, Husqvarnát, Hondát, Apriliát, Yamahát vagy Kawasakit? Vagy ott a Beta, a Sherco, ....... stb. Ár? Megbízhatóság? Szervízigény? Divat? Vagy a pap és a papné.........? Szívesen olvasnék véleményeket. Köszi!
:) Ja, megláttam a képet és azonnal neki is állok házikót /mondanám inkább bungalllónak :)/ építeni, ilyen a meglátni és megszeretni, de mint tudjuk az élet sokszor rácáfol az ilyesmi elvakult szerelemre, mint pl. nálam is ugye EXC-nél! ;)
Én meg sajna ma nem érek rá, túrom a földet a hobbin /nem DRZvel, de nem is a Biggel, lapáttal meg ásóval :)/, de kössz hogy szóltál, majd legközelebb!
Ice ha ma kiDRZzted magad holnap kezdheted előlről megyünk elereszteni a hajunkat Lakitelekre. Majd hívlak, ha jössz, ha nem felejtem el :) Ma én sajna nem értem rá...
Már megvolt! ;) Mármint nem a csaj, hanem a kép! :) De azért jó újra látni, főleg hogy csaj ül a gépen, csaj, még leírni is nehezemre esik, beleremeg a billentyűzetem, azt se tudom már kik azok a csajok, olyan régen volt szerencsém hozzájuk! :O