“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Igen, meg világos célod is van, mégpedig az, hogy szétrollkodjátok ezt a topikot, emiatt bezárják, és majd forint visszamegy a femibe, ahol a te vezényleteddel nyugodtan rugdoshatjátok, és ha visszaszól, akkor kivágjátok a nickét. Ezzel szórakoztok már évek óta.
kicsiszívem, azt már elmesélted Üveg barátnédnak, hogy személyesen neked volt köszönhető Opi látogatása a topikban aznap este (tudod, letter on it's merry way), aminek eredményeképp kilőtték néhány nickjét?
Itt neked semilyen véleményed nem lehet arról, mi tartozik a topikba. Sőt! Azt mondtad itt kussolsz! Tartsd be! Senki nem kíváncsi itt a parancsolgatásaidra.
Az abszolút hazugság szerint a nőknek mindenben kuss! Semmiben nincs igazuk! Az egész netet végigszáguldozta a nők gyalázásával Itt is most két nicken nyomta a sódert!
figyuzz, én is rengeteg érdekes dolgot meg kis színeseket olvasok nap mint nap, mégse spékelek meg egy topikot se naponta 10-15 alkalommal oda nem illő dologgal, mert van annyi eszem, hogy felmérjem, hogy ami nekem érdekes meg jópofa, az másnak esetleg nem annyira az - olyankor meg különösen nem teszem, ha van egy adott témára külön topik a Pol-on vagy másutt
Nagy átlagban más a két nem mentalitása, amitől persze eltérés bőven akad.
Lásd még kedvenc viccem e tárgyban:
- Te, hogy lehet az, ti sosem vitatkoztok a feleségeddel? - Még az esküvő előtt elosztottuk a döntéseket: a nagy dolgokban én döntök, kicsikben a feleségem. - Na, és működik a rendszer? - Igen. Az elmúlt 35 évben minden kis dologban ő döntött. - És a nagyokban meg te? - Elméletileg igen, bár eddig még nem akadt olyan...
Nézd ! Tényleg nem tudom melyikőnknek van igaza . Láttam ilyet is , olyat is . Ha a nő döntött , akkor annak apu hezitálása volt az oka . Vagy mert apu belátta , hogy nem az övé a jobb megoldás . Vagy mittomén' . Aztán láttam olyat is , hogy a döntés nem jött be , és a másik fél leszekírozta a térképről a döntő felet . Millió variációt láthat az ember élete során , ha nem búra alatt él .
Azé' legyél őszinte magadhoz ! Manapság többnyire még mindig a nők viszik a család hétköznapjait . Hogy a francba kepeszkedjen egy ilyen nő vezető beosztásért , hogy ne gebedjen bele ? Ő is , meg a család is .
Biztos , hogy csak a felelősség nem vállalása miatt ? Hiszen pont azzal döntenek felelőssen , ha képesek belátni , mit szabad felvállalni a nélkül , hogy valami más , fontosabb ne dőljön össze .