egy szívlapáttal nagyon megkínálnám azt a tetűt, aki engedélyezte azt, hogy a Könyves udvarán egész nap olyan hangerőn üvöltsön mindenféle barom, hogy a saját szavunkat ne lehessen érteni a lakásban - ennyit az önkormányzat állítólagos empátiájáról a csenddel kapcsolatban
Sziasztok! Ha már a kérdésemre senki nem tud válaszolni, legalább mutassatok képeket a Rózsa utcáról. :) Mi 1979-ben jöttük ide lakni. Arra emlékszem, hogy az Árpád és Rózsa sarkán volt egy kisközért, és az uszoda hátamögött még családiházak voltak. Mi már beköltöztünk, mikor az ovodát még csak építgették és az udvarán találtunk jó kis rozsdás puskákat. Mármint a kutyám találta , ahogy ásogatott . :) Haza is akartam vinni, de a Mutyim azt mondta, hogy minek a szép új lakásba az a rozsdás vasdarab. Hmmm.., pedig lehet, hogy egy gyűjtőnek most sokat érne. :))
A Könyves kupolája. Háttérben a Mártírok utca. A korlát és a kupola találkozásánál belóg a Szabadság mozi kertmozijának vöröstéglakeretes vetítővászna.
Lányok tudja valaki, hogy hol lehet most telefonzsinórt szereltetni? Mióta az Árpádban megszűnt a Keravill , nem tudom merre induljak. :((
Egyébként ahhoz mit szóltok, hogy az uszodát lassan bezárják? Már csökkentett a nyitvatartas is. Hétvégén pl. bevan zárva. Persze így legalább nem irígykedek , hogy mások napoznak, miközben én dolgozom. Az ablakból pont rálátásom van a napozóra. :))) cuppantás Mindenkinek! :)