Valaki leírná nekem, -akár privátban is, hogy milyen macerára kell számítanom, ha külföldön (EU) vásárolok használt lakókocsit és itthon forgalomba akarom helyezni. Köszönettel: birobandi
Marad a qek a súly dolgok miatt ..... azt hiszem..... most nézem a vasakat benne.... de nem igazán lehet hozzányúlni, mert az aljan azt hiszem ki van méretezve, a tető szellőző sikjában lehet egy picit játszani.... de annyiért nem érdemes.
Neeeeem a Qek-et nem adom, látom Tilmi figyelmes, mert igaza van az n-126-osra gondoltam. Igazábból tényleg kicsi az n-126, de még mindig jobb mint egy sátor egy nagy esőben. Annyit mondhatok a Qek-ről, hogy vontathatóság szempontjából nagyon jó,..pl. vasúti átjáron nem is érzem, hogy mögöttem van, egyáltalán nem rángatja az autót, és mivel van lengéscsillapitása így a holmik is a helyén maradnak, és nem szitál be nagyobb sebbeségnél sem. Az n-126-osal 8.2L/100Km A Qek-kel 7.5L/100Km pedig eleve nehezbb 100kg-mal csak valószinű, hogy ennyit tesz az áramvonalasága....Szinte megsporólja a súlyadót...
Antischlingerkuplung, hosszabítok: 477, szélesség: 199, magasság: 228, Gesamt nagy mennyiség: 800, párna mágiac Green. -ból -aink futva Vermietung, kurz határidő -ba Ab nyelv rendelkezésre álló. Faír Inzahlungnahme, so ahogy finanszírozás szívesen lehetséges, , Kühlschrank,csomagháló, Verdunklungsrollos,Spurstabilisakapu, Werksrakomány,/Zulassungs/tanúsítás/ Gasprüfung,fűtés Truma S 2002,,8W2120
Neked az nem valóó!Nem véletlenül adta el!Én bele voltam esve,mert suhanckoromból élményeim voltak vele,de amikor lakókocsit kerestünk és egyikbe belenéztem már tudtan,hogy nem ez az életem értelme!Kicsi,gagyi,cirkulál az autód mögött stb....
Hali! Látom nehezen megy ez a lakókocsi vásárlás. Szerintem egy jó vételért néha többet kell utazni, lehet, hogy drágábbra jön ki, de nem kell annyit dolgozni rajta, és össze lehet kötni a nézelődést egy kirándulással. Az én lakómat is Ózdiak vették meg ( Komló-Ózd 349km), csak mi megeygeztünk, hogy Székesfehérvárig elhúzom, és ha tetszik megkötjük az űzletett, hát ez össze is jött mindkettőnk nagy örőmére.